хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Дякую

  • 08.11.15, 21:21

Рік, що пройшов швидко як день.

Куди швидше за попередній, у якому був спочатку зворотній відлік днів до моменту, коли неминуче треба було щось міняти, а потім ще один відлік, куди довший, ніж я очікував, бо все пішло не зовсім так, а у якийсь момент узагалі валилось шкереберть.

І все ж вийшло, бо, можливо, єдиний раз у цьому безглуздому житті я хотів чогось по-справжньому, а не плив за течією.

365 днів, за які я вже хтозна скільки разів радів просто від усвідомлення того, що я тут, а не деінде. З інакшими, по-своєму чужими людьми й перманентно тривожною атмосферою в країні, і просто в найскрутніші моменти, можливо, мене підтримував тільки твій незламний дух, який, я в тому впевнений, існує насправді, несе в собі спомин всієї твоєї 650-річної історії й наповнює неповторною силою твої затишні спокійні вулички.

Дякую тобі за можливість відкривати для себе нові, незнані й недосяжні раніше світи, за те що ти взагалі є – неймовірне чарівне місто, яке ніколи не стане мені рідним, але в якому я б так хотів віднайти свій дім і давно втрачений спокій.

Ти прекрасне.

5

Коментарі

Гість: Grim007

18.11.15, 21:37

трогательно

    Гість: Fragile

    28.11.15, 21:38

    Песня хорошая Всё в жизни идёт своим чередом, есть и грустные моменты, которые со временем забудутся, и положительные, которые останутся в нашей памяти, периодически возвращаясь приятными воспоминаниями, на то она и жизнь, и следует каждый день просыпаться в ожидании чуда, и оно непременно произойдёт, всё зависит от желания, насколько оно сильное.

      38.11.15, 21:42


      Так, роки летять, як дні, не встигаєш озирнутись, а не лише якесь місто стає історією в твоєму житті, а й ти став хоч і маленькою, але історією, для якогось міста.