Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

В школу – автобусом

  • 29.08.13, 14:02

  Мешканці Луначарки матимуть ще один зручний автобусний маршрут. Міська влада взяла до уваги численні депутатські звернення та побажання громадян і відтепер маршрут за №16А, рухаючись по вулиці Ярослава Галана, зв’язує дещо віддалені мікрорайон «Поляна», санаторій «Пролісок» та вулицю Грибну з Хімселищем.
  Я проживаю на вулиці Ярослава Галана з 2005 року. І весь цей час наші діти по дорозі до школи, а батьки – на роботу долали великі відстані, особливо у осінньо-зимову негоду. А ми не припиняли «бомбити» міську владу заявами про зміну хоча б одного маршруту А тепер, напередодні Дня знань, влада нарешті зробила те, що мала зробити вже багато років тому – забезпечити дітям можливість дістатися до школи, а отже, і до нових знань.
Нещодавно міська влада відновила освітлення по вулиці Ярослава Галана, яке було по варварські знищено ще за першої каденції Одарича, у 2007 році. Тепер на черзі – тротуар по вулиці Ярослава Галана, який за пропозицією депутата вже внесено до плану проведення робіт  на 2013рік.
1

Коментарі