хочу сюди!
 

Лия

44 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Львівський Гарлем.

  • 15.12.12, 12:50
З розповідей старшого знайомого, при розмові про Львів згадав.

- Уяви собі ситуацію - початок нульових, братва ще жива, але вже переходить "на білі схеми". Працюю в одній відомій компанії спеціалізуюсь на доставці продукції. По роботі приїхали до Львова, об’їздили точки, треба вже й пообідати. Ну, час - десь після третьої. Заїжджаємо в невелике кафе. Перед кафе на вулиці - картина маслом - наглухо тонований бімер "сімка" й мерс "лупастик", класичні авто "братків". Заходимо до кафе. Біля вікна за столиком сидять два брата-квадрата, обидва в піджаках, все як треба. Але... на столику стоять дві філіжанки кави й братики грають у шахи.
- Або ще от. Їдемо через якийсь спальний район, питаю у нашого водія, місцевого: "Володя, це львівський Гарлем? - Ну, письменник тут не виросте."

4

Останні статті

Коментарі

115.12.12, 13:12

..сумнівно..дуже..Подивіться в вікі, там є розділ про відомих львів’ян..

    Гість: medohid

    215.12.12, 13:16Відповідь на 1 від Merovingian

    ..сумнівно..дуже..Подивіться в вікі, там є розділ про відомих львів’ян..Підтримую. Зважте як львівська напівкримінальна братія відпочиває - граючи в шахи за філіжанкою кави. Що й казати про вихідців з львівського Гарлема

      315.12.12, 13:28Відповідь на 2 від Гість: medohid

      ..у кожного свій погляд..наприклад, більшість зі сходу вважає нас поголівно бандерівцями.. як приклад..

        Гість: Dиззззз

        415.12.12, 15:19

        бред
        залишки львівської братії не знають навіть слова шахи

          Гість: medohid

          515.12.12, 15:30Відповідь на 3 від Merovingian

          ..у кожного свій погляд..наприклад, більшість зі сходу вважає нас поголівно бандерівцями.. як приклад.....то ті двоє теж бандерівці?
          Дожилися...

            615.12.12, 15:54Відповідь на 5 від Гість: medohid

            ..у кожного свій погляд..наприклад, більшість зі сходу вважає нас поголівно бандерівцями.. як приклад.....то ті двоє теж бандерівці?
            Дожилися...
            більшість зі сходу вважає так)

              716.12.12, 06:39Відповідь на 3 від Merovingian

              ..у кожного свій погляд..наприклад, більшість зі сходу вважає нас поголівно бандерівцями.. як приклад..Да ладно,это всё происки сми.Я в трудные 90е если не раз в неделю,так раз в две был.Сначала если говоришь на русском,так и кофе не наливали.А в 1994 по другому было,сами переходили на русский и говорили;"Мы незалежности уже наелись!Жить охота!"Нет разницы между украинцами с запада и востока,власть всегда имела нас одинаково жёстко и периодически стравливала нас.Может быть мы уже поумнели и теперь это не получится?