Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Бальзам для волосся

 

                         КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ ВОЛОССЯ  «Dr.Nona»

 

     Має такий же приємний колір і запах  як і шампунь щоденний від доктора Нонни, але відрізняється відсутністю миючих компонентів і більшою кількістю

вітамінів , макро- і мікроелементів  та інших антиоксидантів.

     Застосовується для живлення судин голови, наноситься після шампуню щоденного на 3-7 хв. Потім змивається теплою водою.

     Таке використання цього засобу дає додаткове живлення судинам голови, а, отже і головному мозку, є профілактикою їх захворювань, покращує ріст і стан волосся, сприяє відновленню волосся на голові.

     Фарбування волосся на жаль не йде на користь його здоров’ю. Для того, щоб ваше волосся не виглядало, а було  живим , прекрасно підходить  кондиціонер від доктора Нонни. Його застосування також допомагає довше зберегти колір фарбованого волосся (що проблематично при використанні натуральних миючих засобів), полегшує розчісування волосся після миття.

      Якщо наносити цей бальзам на злегка підсушене рушником вологе волосся і не змивати, то він прекрасно підходить в якості засобу для фіксації зачіски.

      Кондиціонер є чудовим літнім (і не тільки) кремом для зволоження і живлення вашого тіла. Він наноситься після водних процедур тонким шаром і дає незабутні відчуття свіжості і енергії на весь спекотний літній день. При цьому на дотик шкіра нагадує атлас і не є масною. Застосування бальзаму для волосся за призначенням і в якості крему для тіла прекрасно знімає стрес.

    Цей засіб використовують також як джерело поживних мінералів для профілактики і лікування судом у кінцівках. Його наносять на вологі ноги перед необхідністю тривалого сидіння чи перед значним навантаженням на ноги для запобігання виникненню втоми, набряків і болю.

    Як і всі зовнішні засоби від доктора Нонни кондиціонер «вміє» спиняти кров, допомагає швидшому загоєнню ран, зменшує біль, набряк, запалення, створює середовище, несприятливе для інфекції.

     Більше про кондиціонер для воосся та інші засоби «Dr.Nona» можна прочитати тут www.drnona.com

                                                                                                               

 

     

 

 

 

 

 

0

Останні статті

Коментарі

Гість: zuk2

125.02.15, 04:53