Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Чай Гонсін

    Цей чай містить в собі, окрім різноманітних рослинних компонентів(чай парагвайський, материнка, насіння моркви, м’ята, квіти хризантеми, листя оливи,трава люцерни, каламінта сіра), біоорганомінеральний комплекс, який включає в себе весь набір макро- та мікроелементів, необхідних людині, ароматерапевтичні олії та витяжку з водорослі з Мертвого моря.Тому Гонсін має не тільки унікальні очисні якості, але і забезпечує надходження в організм необхідного живлення.

                           Гонсин (24 пак.) фото

    Він одночасно чистить, живить і відновлює різні органи і системи нашого тіла. Гонсін нормалізує роботу шлунка, печінки, підшлункової залози, кишківника, сечостатевої системи, хребта, суглобів, судин. Очищає навіть міжклітинний простір. Омиває, розчиняє і поступово виводить солі з суглобів, камінці з нирок і жовчного міхура(«піддаються» навіть коралові камені), запобігає утворенню піску та нових камінців.

    Гонсін дає спокій та енергію одночасно, забезпечує високу працездатність та стан душевного спокою при важких фізичних, розумових та нервових навантаженнях, має м’яку заспокійливу  та тонізуючу дію(гармонізує функціональні розлади організму).

    Він швидко знімає фізичну та розумову втому, застосовується при депресіях, безсонні, неврозах, апатії; додає бадьорості, ясності розуму, покращує пам'ять; нейтралізує вільні радикали та виводить радіоактивні елементи.

    Гонсін покращує імунітет; він застосовується при захворюваннях шлунка, печінки, підшлункової залози, кишківника, нирок, сечового міхура, жовчного міхура, застудах, отруєннях, алергіях, інфекційних захворюваннях; сприяє швидкому загоєнню ран, опіків, має легку сечогінну і жовчогінну дію, посилює лактацію.

    Цей напій нормалізує тиск крові в судинах ( гарячий чай знижує, а холодний підвищує тиск), знімає спазми судин; запобігає старінню, зберігає здоров’я та еластичність шкіри. Він не просто знімає алергічні прояви(закапувати очі, ніс міцним настоєм чаю:пакетик на склянку  тримати 15-20хв), а й лікує алергію.

    Чай Гонсін має здатність значно зменшувати прояви токсикозу у вагітних жінок(пити холодним), а також знімати інтоксикацію при агресивних методах лікування онкозахворювань.

    Для виведення токсинів і шлаків, нормалізації  рівня холестерину, для зняття нервового напруження, при важких отруєннях, при септичних станах заварювати 1 пакетик на 1л води температурою 70-80градусів і випивати протягом дня, дія такого напою рівносильна до дії крапельниці.
    При застуді та грипі до 10 склянок чаю на день(краще свіжозавареного).

    Гонсін є діагностичним напоєм. Після склянки чаю організм сам вкаже на свої слабкі місця. Якщо ж ви відчуваєте неприємний запах, смак чи нудоту після прийому чаю, то необхідно якнайшвидше пройти повноцінне лікарське обстеження – це тривожний сигнал. Якщо в нирках чи жовчному міхурі людни є камінці (або ж ви не знаєте про їх існування), то чай заварюють слабше або вживають по півсклянки під час їжі.

    Цей напій є основою будь-якої оздоровчої програми, він покращує роботу всіх систем організму, готує поле діяльності для інших препаратів, чудово поєднується і підсилює ефективність засвоєння будь-яких лікувальних, профілактичних і поживних засобів.

    Хороші результати отримують при вживанні Гонсіну з метою схуднення(пити свіжозаварений чай за 15-20хв до їжі). В цьому випадку рекомендується такий спосіб заварювання: 1 пакетик на 1 склянку гарячої(70-80 градусів) води тримати до пожовтіння води(перший раз – декілька секунд) і використовувати цей пакетик багато разів - до тих пір, поки він зафарбовує воду, кожен раз збільшуючи тривалість настоювання. Цей спосіб заварювання можна застосовувати в перші 3-4 тижні прийому Гонсіну тим, в кого є підозра на наявність камінців в нирках і в жовчному міхурі.

     Міцно заварений(1 пакетик на 0,5л або 0,2л) гарчий або теплий чай Гонсін суттєво знижує артеріальний тиск, рівень цукру в крові, в холодному вигляді є ефективним засобом при алергічних ринітах. Так заварений чай можна використати як заварку, доливаючи гарячою водою. Вже готовий настій зберігається при кімнатній температурі протягом 3-4 днів(в холодильнику – не можна), не на сонці. Розігрівати на плиті чи в мікрохвильовці - недопустимо.

    Можна і треба вживати всім - від вагітних жінок і новонароджених до людей похилого віку.

     Смачного!!!

Більше прочитати і подивитись можна тут www.drnona.comwww.drnona-rut.com.ua

 Додаткова інформація про індивідуальні консультації, час і місце семінару чи безкоштовної дегустації продукції за телефоном:  0985953067      

1

Останні статті

Коментарі

Гість: zuk2

129.12.13, 13:43

Хороший чай

    25.01.14, 20:30

    І смачний