Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Акція: Нагодуй депутата!

  • 19.01.21, 23:38
Ми всі, наче, люди. Усі хочемо жити і мати для цього необхідний мінімум - їжу, дах над головою, куди можна сховатись від дощу, вітру, спеки, морозу... прийти туди, де буде затишно, ситно, безпечно, тепло...щоб все це було - ми повинні працювати і за це отримувати кошти, якими оплатимо своє право на існування. Скільки ж треба людині щоб підтримати своє фізичне існування?
Виявляється, що ця величина досить не стала, коли організм отримує для життєтворчих процесів необхідну кількість речовин і елементів. У одних вона поміщується в 1700 гривень на місяць, як більшості наших пенсіонерів, а деякі депутатки заявили, що їм 60 тисяч гривень щомісячної зарплати мало... Ой, дорогенькі мої...та хіба ж хтось винен, що просинаються у когось вовчі апетити?
Ми, врешті-решт, соціальна правова держава і маємо дбати за Конституцією про всіх громадян. І, навіть, коли ми задовільнимо хоч одного страждальця з вовчим апетитом, то може він кудись втече в свій дрімучий ліс і всіх попустить?
Он бідолашка Коболєв, керівник Нафтогазу, так працює на благо народу, так працює...скільки ж він, неборака, енергії та калорій витрачає на своїй роботі, з забезпечення благ українському народу, що призначає собі премію в мільйон гривень на день... кушать бідному на відновлення енерговитрат не вистачає... То ж я пропоную - щоб хоч одна людина стала в Україні щасливою, то ми зробимо так, і покажемо це на весь світ по телевізору! Садимо пана Коболєва на майдані в Києві, останній час у нас так прийнято, скинемось гуртом щоб купити продуктів на мільйон гривень і будемо годувати головного енергетика країни... ні, дешевих продуктів не треба, там соєвих і все таке ГМО... нехай і курочка гріль присутствує, балички всілякі окорочки, шашлики сама вимочу у власному рецепті, й ікорочки червоної з чорною паясною по пару відерець і т.д, аби вкластись у ту кляту смєту в мільйон гривень. Ой, про хліб святий забула... Декілька буханців в день теж не завадить голодуючому депутату...
І нехай жере оте все - поки не з'їсть оту всю соціальну норму споживання в день. А останній батон, в горлянку зголоднілого можновладця, на Майдані перед камерою, Полінка буде запихати ногою!
9

Коментарі

120.01.21, 00:35

Мухоморами та поганками їх усіх нагодувати.. Без приправ та солі.

    220.01.21, 00:39Відповідь на 1 від Merovingian

    Мухоморами та поганками їх усіх нагодувати.. Без приправ та солі.А що, єсть їстівні?

      320.01.21, 00:47Відповідь на 2 від Полина_Я

      Хай неїстівни жеруть з такими зарплатами... В шоці був, коли в новинах прочитав, що якийсь чорт жаліється - йому мало 625 тис. на місяць...

        420.01.21, 00:53Відповідь на 3 від Merovingian

        Хай неїстівни жеруть з такими зарплатами... В шоці був, коли в новинах прочитав, що якийсь чорт жаліється - йому мало 625 тис. на місяць...Ну, 20 тисяч на день то не так вже й багато) шахтарі отримують 20 тисяч на місяць, вчителі й лікарі по 10.

          520.01.21, 00:58Відповідь на 4 від Полина_Я

          Хай неїстівни жеруть з такими зарплатами... В шоці був, коли в новинах прочитав, що якийсь чорт жаліється - йому мало 625 тис. на місяць...Ну, 20 тисяч на день то не так вже й багато) шахтарі отримують 20 тисяч на місяць, вчителі й лікарі по 10....За їхні "досягнення та покращення" взагалі мають безкоштовно голими руками на уранових працювати...

            620.01.21, 01:08Відповідь на 5 від Merovingian

            Хай неїстівни жеруть з такими зарплатами... В шоці був, коли в новинах прочитав, що якийсь чорт жаліється - йому мало 625 тис. на місяць...Ну, 20 тисяч на день то не так вже й багато) шахтарі отримують 20 тисяч на місяць, вчителі й лікарі по 10....За їхні "досягнення та покращення" взагалі мають безкоштовно голими руками на уранових працювати...Давно треба ввести на рівні Конституції сегрегацію. Прописка депутатів тільки в Жовтих Водах і Кропивницькому.