Профіль

Гала

Гала

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

миті

  • 09.05.16, 13:03
Треба щастям ділитися вміти,Та не самі щасливі чомусь тільки вміють.Ви любов, як насіння посійте,Але у багатьох то є зуби дракона, як зійдуть.Ні, чужого собі не бажаю,Нема сил у ті сходи каміння жбурляти.Я щаслива вже тим, що я маю,І не треба насильно мене підкоряти.Що на втіху твою не танцюю,Не засмучуйся, то лише тінь Мінотавра в його Лабіринті,А жахи твої я не малюю, То знервовані рухи заляканой миті.

справа в розумінні

  • 03.05.16, 21:49
Не потребуючи пояснень,Не вимагая співчуття,Не вислуховуючи блазнів,Не марнотратячи буття,Слідів не хочу залишати,Ні влада, слава не пече,В життя прокрустове солдата,Своє підводячі плече.Ніхто не винен, просто склалось,За своїм покликом, саме,Я в кожен крок луной верталась,Як пісня в степ, як воля в сни.І пролунавши розумієш,Минає все, минають всі,Запам'ятай, якщо посмієшМинучой вічністю душі,Що тільки той, хто любить правий. Але те тільки пережить,Ніяк інакше. Знати мало.Безслівно в...

Читати далі...

иллюстрация

[Приєднана картинка]Там тонкие линии, очень пластичные в сердце,Как легкие птицы размашистой вязью парят,И хочется с ними в едином желании спеться,Гармонией красок и смыслов графический ряд.Под стать алебастру просвечивать солнца улыбки,Под стать алебастру невинной блистать чистотой,И все понимать, и любые прощая ошибки,Быть нежно любимой, а не фанатичной святой.

тайна

  • 02.04.16, 22:07
Він все одно буде моєю тайной,Коханням усього мого життя,Реально, ментально та інтегрально,Єдиною тайной, що знаю я.Яку я не те щоб від всього світуПриховую в небі своєї душі,Не те, щоб ховаюсь, та ніде діти,Він до розуміння мого ключі,Як тест, скільки здатна цей світ любити,Наскільки людина, наскільки звір,Він - все, що я можу у Бога просити,Він - все що отримую, тільки вір.

весняний вітер

  • 22.03.16, 21:00
Життя - це казка, радість і надія,Хай попри все, хай іноді, алеЯ інше не шукаю і не вірю,Все інше забагато замале.В глибинах космосу народжується вітер,Та з подиху коханого життя,Твоєю здібністю наповнений любити,Він - простір-час, що змінює буття.І рух весни розбурхує волосся,І мріями народжується все,Лише тому щасливо все зійшлося,Бо щастя кожен у собі несе.

неисповедимое

  • 11.03.16, 14:19
Прощенье еще нужно заслужить, И пережить в мучительной попытке,С комком у горла преданно любить,Когда вокруг все рушится и зыбко.И с ласковой улыбкой по углям,И с кротостью над дикостью, и грязью,Прощение приходит по следамИз прошлого, загадочною связью.Осознанно к обидчику само,Когда и пережить, и натерпеться,Уж довелось с избытком и сполна,И совесть отпустила боль от сердца.

із космосу

  • 10.03.16, 19:48
Ти як ніжний вампір випиваєш до дна мою душу,І шукаєш там спокою наче вночі немовля,Я кружляю метеликом біля вогню, бо я мушу,Бо ти є моє все, моя вся неосяжна земля.Ти мій іспит і залік, і я як завжди не готова,Хоч вивчаю весь час я по зорям на дотик тебе,І весь час все спочатку і знову, і знову, і знову,А в періоді кожного разу єдина молитва:"змогли!"[Приєднана картинка]

Спасіння

  • 16.01.16, 12:38
Той вирок проголошений ще другом,Те каяття, що вводить мене в гріх,Спасіння, що сприймаєш, як наругу,Страждання, що прийняв один за всіх.І аналогій не шукай, бо їх немає,Довіку тут історія одна,Хтось продає тебе і не питає,Але любов...у кожному вона.

к лучшему

  • 05.10.15, 14:37
Катапультировалась в пространство,Свела счеты, баланс и тату.Весь текст в название без абзацев,Кирилл с Мефодием в запятой.Кирзовый галстук - бравада,Ключ - несуществующие адреса,Если и дальше так, то не надо,Мой салонный допросник заполнен, аут, все."Ты ничего обо мне не знаешь,Кроме названия, которое сам дал" -Говорит этот мир и не возражаешь,Хотя то, что важно ты все-таки знал.Я умею быть неблагодарной,Как мало кто умеет быть.В лунном периоде час подарков,Все записала, чтоб...

Читати далі...

оборачиваясь

  • 01.10.15, 15:32
К нам в полдень соколиная охота,Рассчетливым тщеславием травить.Вот, научилась вслух не говорить,А трансформироваться молча и работать.Укутываюсь лепестками, сплю,Тебя предателем, любимый, не считаю,Во сне послания твои читаю,И так лишь утверждаюсь, что люблю.Перчатки мокрые и загнанная лошадь,В улове "итого" и "что с того".Быть убедительным уверенней всегоИ важно ли каким тогда хорошим?Нам стало мало мимо проходить,Как ковкой добывается железо,Так и тебя мне хочется...

Читати далі...