хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Біографії відомих закарпатців...........

  • 16.02.14, 12:11
http://panorama-mukachevo.com/category/dosje-2/
Досьє на відомих закарпатців – це розділ, який допоможе Вам дізнатися біографію відомих політиків, художників, письменників, видатних діячів Мукачева та Закарпаття, достовірну інформації про їх місце народження, навчання, місце роботи цікавої для вас особи.
Не за горами чергові вибори депутатів, на цей раз до Верховної Ради. Депутати – обранці народу. І народу хочеться знати якомога більше про своїх обранців.
Головне завдання «Досьє на відомих закарпатців» – надати вам цю можливість.
Тут Ви знайдете повну інформацію про кандидатів у народні депутати від Закарпатської області, досьє на депутатів-мажоритарників.
Також ви зможете знайти біографію на мера Мукачева Золтана Ленд’єла, його заступників в особі Олександра Галая, Ігора Радиша, Михайла Лабоша, депутатів міської та районної рад.
Не політиками єдиними живе Закарпаття. До біографії художників Закарпаття – цікавість не менша. Серед них корифеї Закарпатської школи художників – Бокшай Йосип Йосипович, Віньковський В’ячеслав Іванович, Ерделі Адальберт Михайлович, Микита Володимир Васильович, Мічка Золтан Федорович та інші.

0

Коментарі