хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

ГЕРОЇЧНІ ВЧИНКИ: хто за нас?

ГЕРОЇЧНІ ВЧИНКИ: хто за нас?
 
Ми живемо у світі, де постійно щось відбувається, змінюється. Хтось порівнює життя з білими й чорними полосами. Мимоволі згадуються слова пісні «не знаешь, где найдешь, где потеряешь».

Кожен коли-небудь у своєму житті стикався з труднощами: комусь випало на долю більше, комусь – менше. Комусь пощастило: на їх життєвому шляху була людина або люди, які змогли допомогти у складній, страшній ситуації. Коли здавалося, що опускаються руки, коли не знаєш, що робити і як жити далі і чи взагалі доживеш до завтра…. І кожен з нас пам’ятає такі випадки і тих, хто виручив нас, спас. Ми пам’ятаємо ті добрі вчинки і завжди будемо вдячні тим людям. І тоді ми часто говоримо або чуємо такі слова: «Якби не він (вона), то…!»

У світі прийнято називати людей, які зробили дуже значний, важливий вчинок, героями. Хто ж такий герой?

Герой - людина, яка здійснює великі вчинки на благо людського суспільства. У наш час героями називають видатних своїми здібностями й діяльністю людей, що виявляють відвагу й самовідданість у бою та праці, людей, які втілюють основні риси певної епохи.

У нашій державі діє Закон України «Про державні нагороди». Такі нагороди є вищою  формою  відзначення  громадян  за  видатні  заслуги у розвитку  економіки,  науки, культури,  соціальної сфери, громадській та за інші заслуги перед Україною.

Наприклад, статус Героя України у свій час отримували політики, науковці, вчені, педагоги, шахтарі, льотчики, поети, спортсмени і т.д. Це люди, які внесли вагомий вклад в наше життя.

А чи варта нагороди в Україні людина, яка присвятила своє життя служінню іншим людям? Людина, завдяки діяльності та життю якої тисячі людей спаслися від депресії, вирішили жити, а не скоювати самогубство? Завдяки якій діти мають своїй батьків, а не залишились сиротами? Батьки мають здоровими і живими своїх  дітей, які вже не вживають наркотики. Тисячі сімей живуть щасливим подружнім життям. Тисячі забули про алкоголізм у родині.  Ті, хто зневажали свою країну, зараз роблять все можливе, щоб підняти її на вищий соціальний та  економічний рівень. Підприємці ведуть бізнес базуючись на законодавстві. Діти мають мрії і будують великі плани на своє життя. Українці бачать смисл свого життя. Вони допомагають своїм ближнім у вирішенні питань, що пережили самі.  А держава не змушена витрачати на це ні копійки…

Якби у вас була можливість давати нагороди, чи відзначили б ви людину, чиє життя так змінило інших людей? Якщо спасіння однієї людини називають героїчним вчинком, а отримання перемог у спортивній кар’єрі – формуванням позитивного іміджу держави, то чи достойне нагороди спасіння тисяч людей в нашому суспільстві?

Така людина в Україні є. Але вона не має в ній нагород. ЇЇ заслуги визнаються майже по всьому світу. Але в Україні вона навіть переслідується не лише пересічними громадянами, а й вищою владою країни. Сандей Аделаджа не є громадянином України, але він присвятив життя тому, щоб покращити життя українців. Не дивлячись на всі гоніння в Україні, пастор найбільшої християнської евангельської церкви в Європі Сандей Аделаджа продовжує творити добро: проводить семінари, тренінги, дає знання, які потрібні та корисні як нам самим, так і для суспільства. Пастор Сандей мотивує до успішного життя на основі християнських принципів.

Якщо ви читаєте книги, автором яких є Сандей Аделаджа, і знайомі з ним, то відзначите, що його слова не розходяться з ділом. Він навчає на своєму прикладі. Сандей Аделаджа спонукає до чесності, відповідальності, працелюбності та допомоги тим, хто є поруч.

Життя пастора церкви  «Посольство Боже» позитивно впливає на тисячі людей в Україні. Давайте признавати героїчні вчинки жителів нашої держави. Давайте наберемось мужності і будемо формувати позитивний імідж України, проявляючи вдячність людині, яка цього заслуговує.


Галина Кириченко
0

Коментарі