Жорстокість людини не має кордонів . ВІДЕО.

  • 26.02.12, 07:52
Жителі села вже не раз намагалися забрати собаку до себе, але він все одно повертається до дороги виглядати хазяїна.
Майже рік на узбіччі траси села Маяки, що поблизу Луцька, живе пес. В пекучу спеку, у рясну зливу, у люті морози він не покидає автобусної зупинки.
Як повідомили ТСН селяни, собака чекає на свого господаря, який позбувся його, як мішка зі сміттям - пса викинули з машини, навіть не загальмувавши.
Покалічену й налякану тварину виходили місцеві жителі. Ледь не усім селом піклуються про собаку й досі - просто на зупинці обладнали буду, щодня годують і провідують.
Тутешні жителі стверджують, що попри жорстокість хазяїна, зла на людей пес не тримає і лагідний до усіх.
Люди у Маяках не раз намагалися взяти собаку до своєї господи. Проте пес все ще сподівається, що по нього повернеться його справжній господар.
"До хати хтось хоче забрати, а він не приживається. Вертається назад", - розповіла жителька села.
Феномен собачої відданості у відповідь на звичну людську бездушність селяни збагнути не можуть. І щоразу почуваються ніяково, спостерігаючи за тим, з якою надією і тугою собака проводжає кожну зустрічну машину.

Росія програла: латвійці сказали «ні» російській мові

  • 19.02.12, 09:01

19.02.2012. Протягом минулого року російська пропагандична машина працювала в Латвії не гірше, ніж сьогодні в Україні. Російська імперія і надалі бажає лишатись імперією. А потому не проти захоплювати інші країні. І не має значення, яким є захоплення: через військове вторгнення чи через гуманітарну політику.

З військовим вторгненням у 21 столітті важкувато. Все ж для розв’язання військових дій потрібні суттєві важелі, яких просто так не знайти. Але захоплювати інші країни можна не лише використовуючи зброю, а й через популяризацію мови загарбника та його ідеології. В Україні ідеологами Росії є майже половина українського парламенту. А отже це ті особи, які працюють на Росію і їхня мета - готувати грутнт для захоплення України зсередини. Подібну кропітку роботу російські ідеологи проводили і в Латвії. Мотивували введення другої державної мови тим, що на території цієї країни близько 40 відсотків населення Латвії вважають російську мову рідною, при цьому 27 відсотків громадян країни є етнічними росіянами. Проте латвійська громада російські амбіції розбила вщент. Референдум, що відбувся в Латвії, підтвердив, що латвійці (не зважаючи на те, є вони етнічними росіянами чи латвійцями) не бажають здавати країну Росії. Показавши високу явку у понад 69 відсотків, латвійці висловили свою позицію щодо надання російській мові статусу державної. За результатами підрахунку голосів з двох третин виборчих дільниць, понад 78 відсотків тих, хто проголосував на референдумі з питання про надання російській мові статусу державної, в Латвії висловилися проти цієї пропозиції.

Мітрополіти БПЦ - агенти спец. служби.

  • 18.01.12, 11:15
Подавляющее большинство нынешних митрополитов Священного синода Болгарской православной церкви (БПЦ) в прошлом были сотрудниками органов государственной безопасности Болгарии, свидетельствуют сотрудники комиссии, ведущей раскрытие архивов болгарских спецслужб.

По их данным, 11 из 15 митрополитов сотрудничали с подразделением болгарской госбезопасности, ответственным за борьбу с идеологическими диверсиями, передает Взгляд со ссылкой на «Интерфакс».

В то же время, комментируя ситуацию, митрополит Ловчанский Гавриил в интервью болгарской радиостанции «Горизонт» заявил, что не ожидает никаких отставок в Священном синоде в связи с разоблачениями.

В рамках расследования выяснилось, что и двое высокопоставленных служителей мусульманского вероисповедания в Болгарии, а также один католический епископ также сотрудничали со спецслужбами.

Эксперты все же полагают, что разоблачения могут породить вражду в БПЦ, и особенно в связи с вопросом о наследнике патриарха Максима, который был возведен на престол в 1971 году и до последнего противился реформам в Болгарии.

http://flot2017.com/publication/arhivy_bolshinstvo_mitropolitov_bolgarskoj_cerkvi_byli_sotrudnikami_specsluzhb

Якщо таке в Болгарії, тоді як воно у нас???

Ми відповідаємо за тих, кого приручили ...

Перший заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що різкі та емоційні заяви з боку російських чиновників на адресу України пов'язані з наближенням президентських виборів у РФ.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це він сказав, коментуючи заяви голови Росспоживнагляду Геннадія Оніщенка.

"Ми повинні ставитися з розумінням до наших стратегічних партнерів. Слід враховувати, що у них складний період – наближення президентських виборів", – пояснив Чечетов.

Водночас парламентарій зазначив, що Україна повинна вибудовувати відносини з Росією на взаємовигідних, партнерських засадах, виходячи зі своїх національних інтересів.

"Всі питання, що виникали і виникають у нас з Росією, будуть вирішуватися виключно за столом переговорів. Не буде ніяких ультиматумів", – резюмував регіонала.

Нагадаємо, раніше керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко заявив, що у РФ готові частково закрити кордон з Україною. За його словами, на такий крок його відомство може піти через негативні наслідки, до яких призведе передача в Україні ветеринарній службі функцій з контролю за харчуванням людей.

"В Україні повноваження з контролю за продовольством і харчуванням, у тому числі, у дитячих організованих колективах передано ветеринарній службі. Де факто, у цьому міститься визнання громадянина України твариною", - сказав Онищенко.
P.S. Я розумію, коли у коханої дівчини критичні дні. Вона і розлютитись може раптово і заплакати ... Але це КОХАНА дівчина! А тут купа мужиків з постійними критичними днями. Це називається: "Якщо тобі дали ляпас, підстав іншу щоку. А стратегічному партнеру здасться мало, підстав ще й дупу". Головне, щоб стратегічний партнер не образився і відчував себе сухо і комфортно.

"...И Володя молодец..." - з виступу команди КВК.

Далі мовою оригінала.

На предвыборном сайте кандидата в Президенты России, премьера этой страны Владимира Путина приводится прогноз, согласно которому Украина через 3 года будет в Евразийском союзе. Так, на сайте www.putin2012.ru размещена информация, согласно которой 2015 год, возможно, станет годом «создания Евразийского союза между Россией и рядом республик постсоветского пространства, включая Казахстан, Белоруссию и Украину». Напомним, что в статье в газете «Известия» от 3 октября 2011-го, в которой Владимир Путин озвучил идею создания Евразийского союза как «одного из полюсов современного мира», нет ни одного упоминания об Украине.


КПУ - це політсила, яка хоче "найкращого для всіх"!!!

Далі мовою оригінала.

В КПУ считают, что Украина не достойна интеграции в ЕС
По мнению первого секретаря Харьковского обкома КПУ Аллы Александровской, экономическая система Украины не может быть интегрирована в ЕС.

«Мы должны сделать выбор, какой должна быть экономическая система Украины. И эта экономическая система не может быть интегрирована в Европу, это однозначно», – заявила Александровская.

Она подчеркнула, что в Европе используется колоссальное количество производственных мощностей, поэтому интеграция Украины – страны с такой слабой экономикой – не сулит ничего хорошего, прежде всего, нашему государству, передает ЛІГАБізнесІнформ.

В то же время, по ее словам, Украина имеет большие перспективы, если выберет продвижение на Восток. «Мы должны определиться со своей моделью, куда мы встраиваемся и чего мы хотим. Я бы очень хотела понять, что стоит за тезисами об евроинтеграции. Да, в Европе хорошие законы, система организации общества - тоже, но давайте же говорить правду о возможностях экономики Украины», – резюмировала Александровская.

http://kontrakty.ua/article/42807

Россия заблокировала Интернет

  • 08.12.11, 10:56

Россия заблокировала Интернет

Сегодня, в 10:29

Pоссия заблокировала в ОБСЕ декларацию о свободе в интернете, в которой говорится о свободе выражения мнений в киберпространстве. В ответ госсекретарь США Хиллари Клинтон заявила, что Россия считает интернет опасным для своей политической системы, и назвала прошедшие выборы несвободными и несправедливыми. После этого глава МИД РФ Сергей Лавров покинул саммит, не дождавшись итоговой встречи.

На саммите ОБСЕ в Вильнюсе Россия и ряд других стран заблокировали «Декларацию о фундаментальных свободах в цифровой век». В поддержку декларации на саммите выступила госсекретарь США Хиллари Клинтон. «Мы должны признать, что права, которыми люди пользуются в интернете, заслуживают защиты не в меньшей мере, чем права человека в реальном пространстве, – передает слова Клинтон The New York Times. – Основополагающие свободы – свобода выражать свое мнение, свобода мирных собраний, свобода объединений и вероисповедания – применимы к беседе в Twitter, встрече, организованной группой в Facebook, не в меньшей мере, чем к публичным демонстрациям».

Именно с создания групп в интернете – в соцсетях Facebook и Twitter – в странах арабского мира начинались революции. Последние российские протесты также организуются через социальные сети, в течение буквально нескольких часов. Так, меньше чем за сутки количество людей, которые собираются выйти в субботу протестовать на площадь Революции в Москве, согласно созданной группе в Facebook выросло в 2,5 раза. На 10 утра четверга свое участие подтвердили 24,5 тысячи человек. Через социальные сети в короткие сроки были организованы акции протеста в понедельник на Чистых прудах и во вторник на Триумфальной площади. И все это время, начиная со дня выборов, сайты независимых СМИ и Livejournal подвергались DDoS-атакам.

В проекте декларации, в частности, говорится о том, что «ограничения свободы выражения мнений в интернете приемлемы только, если они соответствуют установленным международным нормам», а «принудительное блокирование целиком сайтов, IP-адресов, портов, сетевых протоколов или отдельных разновидностей интернет-ресурсов (например, социальных сетей) представляет собой крайнюю меру».

Согласно декларации, вводимые государством или провайдером фильтры, которые неподконтрольны пользователям, следует считать цензурой. Государство также обязано заботиться о том, чтобы интернет был доступен для всех.

Европейские страны, США и Канада, большинство из входящих в ОБСЕ 56 стран, документ одобрили, но решения в организации принимаются только единогласно. После этого представители миссии наблюдателей от ОБСЕ на российских парламентских выборах выступили с докладом. Выслушав отчет, Клинтон охарактеризовала выборы как не являвшиеся «ни свободными, ни справедливыми», высказав мнение об ухудшении российско-американских отношений. Раскритиковала она также суд над Юлией Тимошенко в Киеве и привлечение белорусской оппозиции к ответственности по уголовным статьям.

Глава МИД РФ Сергей Лавров в ответ обвинил США в «навязывании двойных стандартов» и покинул Вильнюс, не дожидаясь итоговой встречи саммита.

http://glavcom.ua/news/64046.html

У Запоріжжі з'явилися білборди із "заздрісним" Гітлером


 | автор: Відголос.com | ТСН
6 грудня в Запоріжжі з'явився білборд із зображенням Адольфа Гітлера.

У Запоріжжі з'явилися білборди із "заздрісним" Гітлером ФОТО


На будівлі, яка розташована на одному з жвавих перехресть Запоріжжя, зображення керівника Третього рейху на тлі пам'ятника Сталіну запитує: "Чим я гірше?", А потім додає: "Ставте і мені пам'ятник".

Плакат розмістила одна з газет обласного центру разом із закликом "Позбавимо місто від ганьби", протестуючи таким чином проти встановлення пам'ятника Йосипу Сталіну.

Планується, що плакат із зображенням Адольфа Гітлера провисить один місяць.

Нагадаємо, 7 листопада, Запорізьким обласним комітетом Комуністичної партії України було відновлено пам'ятник Сталіну біля будівлі Запорізького ОК КПУ.

У Запоріжжі з'явилися білборди із "заздрісним" Гітлером ФОТО


Згодом мер Запоріжжя Олександр Сін доручив юридичній службі міськради до 20 листопада провести експертизу законності встановлення пам'ятника Сталіну біля будівлі запорізького обласного комітету Комуністичної партії.