хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Росія програла: латвійці сказали «ні» російській мові

  • 19.02.12, 09:01

19.02.2012. Протягом минулого року російська пропагандична машина працювала в Латвії не гірше, ніж сьогодні в Україні. Російська імперія і надалі бажає лишатись імперією. А потому не проти захоплювати інші країні. І не має значення, яким є захоплення: через військове вторгнення чи через гуманітарну політику.

З військовим вторгненням у 21 столітті важкувато. Все ж для розв’язання військових дій потрібні суттєві важелі, яких просто так не знайти. Але захоплювати інші країни можна не лише використовуючи зброю, а й через популяризацію мови загарбника та його ідеології. В Україні ідеологами Росії є майже половина українського парламенту. А отже це ті особи, які працюють на Росію і їхня мета - готувати грутнт для захоплення України зсередини. Подібну кропітку роботу російські ідеологи проводили і в Латвії. Мотивували введення другої державної мови тим, що на території цієї країни близько 40 відсотків населення Латвії вважають російську мову рідною, при цьому 27 відсотків громадян країни є етнічними росіянами. Проте латвійська громада російські амбіції розбила вщент. Референдум, що відбувся в Латвії, підтвердив, що латвійці (не зважаючи на те, є вони етнічними росіянами чи латвійцями) не бажають здавати країну Росії. Показавши високу явку у понад 69 відсотків, латвійці висловили свою позицію щодо надання російській мові статусу державної. За результатами підрахунку голосів з двох третин виборчих дільниць, понад 78 відсотків тих, хто проголосував на референдумі з питання про надання російській мові статусу державної, в Латвії висловилися проти цієї пропозиції.
6

Коментарі

120.02.12, 10:07

Латвійцям респект і уважуха!!!

    Гість: Лукаш

    220.02.12, 11:09Відповідь на 1 від Perovdupu

    Латвійцям респект і уважуха!!!Так. В них влада своя а в нас чужа.

      323.04.12, 00:05Відповідь на 1 від Perovdupu

      Латвійцям респект і уважуха!!!Вам теж шана ! Щасливо ! СЛАВА УКРАІНІ http://blog.i.ua/user/4400999

        анонім

        428.04.12, 20:24

        Латвийцы сначала превратили четверть своих сограждан в неграждан. А как же демократия? Права человека? Ливию бомбили, впендюривая демократию, В Латвии демократию похерили, но бомбить её, как я понимаю, америкосы не собираются. Это трудно назвать победой. Всё встанет на свои места когда русским вернут права. А пока в Латвии культивируют самый обыкновенный нацизм. И ни о какой демократии в таких случаях говорить не приходится.

          52.05.12, 14:26Відповідь на 4 від анонім

          Дядьку, щось Ви не туди загнули. Порівнювати референдум з нацизмом... Це занадто! Відстоювання корінним населенням своїх прав це не нацизм!!! А ось як назвати тупе НЕБАЖАННЯ вчити мову тієї країни в якій живеш, в якій помреш, в якій будуть жити твої діти?