хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Воспоминания солдат Waffen-SS

http://www.svarogday.com/vojska-ss-vospominaniya-soldat-waffen-ss/

Несколько моих знакомых "повернуты" на тематике Германии 30-х годов.  Собирают холодное оружие, бляхи , каски........
Интересно, почему эта тематика привлекает? Эзотерика? "Военная романтика" ?
6

Коментарі

117.10.12, 10:06

А другие марки собирают. Или открытки. Что ими движет?

    Гість: майжезлий

    217.10.12, 12:56

    Фільм про людей які варті кращої долі , народись вони в інший час і іншому місті. Шкода що їх життя були витраченні таким чином .
    "Коли мене прийняли я носився містом від радості. Заяву на вступ подало 80 людей, а взяли лише трьох !..."
    "Скажу вам чесно я постійно кликав маму.Я дуже часто кликав маму.Самі розумієте, мені тоді було 17 років, ми розгублено дивилися одне на одного , не знаючи що ж нам робити..."
    "Самим молодим з нас навіть не видавали цигарки.Вони були надто молоді щоб палити.Замість цього їм видавали цукерки..Такий от "цукерковий пайок"..."
    "Один юнак помер просто у мене на руках.Мені навіть довелося закрити його очі,я плакав як детина.Но він сказав мені : "Будь ласка сажи моєму командирові,нехай напише листа моїй матері,нехай напише що я помер як хробрий солдат..." ..."

      Гість: майжезлий

      317.10.12, 13:05

      Страшна війна була марною , як що сьогодні ми не знаходимо час що б замислитись над тим хто нами керує і чи не засліпленні ми чужими маніакальними ідеями .
      Ми точно "знаємо" хто був "негідником" а хто "героєм" , але чому ми не здатні за ради того в що віримо бути настільки ж відданими як і ти кого ненавидимо ?
      Герой це не завжди той хто лишився живим і носить ордени. Не мають права боягузи носити орденськи ленточки і пишатись здобутками тих , кого згадують тільки для проведення агітаційної роботи .