Профіль

kray_sms

kray_sms

Україна, Лохвиця

Рейтинг в розділі:

Останні статті

КРАЙ-SMS № 32/91

  • 12.08.10, 15:15

№ 32/91

    Привіт, привіт! Як ми і писали у попередньому номері ми започаткували конкурс «Міс Лохвицький край». І він із цього номера стартує. Надсилайте фотки. Голосуйте! Умови його прості й викладені на сторінках цього номера та в блогі  kray-sms.blog.i.ua     Нагадуємо для mms та інших листів, фоток можна використовувати e-mail: [email protected], зоставити коментарі у гостьовій «КРАЮ-SmS» можна за зноскою - kray-sms.narod.i.ua, спілкування у блогі по зносці- kray-sms.blog.i.ua     Пишіть!!! Будьте разом із нами!       SmS-Спілкування. 0080. Привіт ЛК! Нема настрою, напишіть свій улюблений кумедний анекдот. drab. Гаразд! Тільки анекдот за анекдот.  - Хто вчора дивився фільм жахів? - Я.  - Піди і прибери за собою. 0081. Люблю, жду, цілую, хоч ти всерівно стерва Ларка. Коля. 0082. Пуша предатель и дрянь drab. Ну це тебе, брат, «понесло». Жалко Пушу. 0083. Жменічка у мене теке враження, що ти спиш з граматикою. Не скучно? 0084. Мій рецепт великий. Хочу запитати DRAB-a, чи можна його прислати, щоб ви опублікували у рубриці «СМАЧНО!»? drab. Хоч і два рецептики. Будемо раді. 0085. Алинусику, а яку музику ти любиш слухати. Напиши узнаємо один одного більше то може і зустрінемося. Лёшка. 0086. Ви уявляєте знову газ дорожчає. Задовбали. Де роботу знайти? Хоч іди воруй. drab. «Ворувать», звичайно, не варто. А з роботою дійсно проблемно. Співчуваю.   Ваші відповіді будуть надруковані в наступних номерах із збереженням стилю та орфографії за виключенням sms з нецензурним текстом тощо.   Читачі можуть самі запропонувати питання для обговорення. Анонімність авторів гарантуємо. Усього найкращого. До зустрічі в рубриці КРАЙ-SmS. Номер для надсилання SMS – 066 280 66 06.

100%, 3 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

КРАЙ-SMS № 31/90

  • 12.08.10, 15:08

№ 31/90

    Привіт усім! Радий, що вас ще не «прибила» спека й ви були активні, як ніколи відсилаючи смс-ки до нашої рубрики.     Тож і я порадую новиною. Започатковано конкурс «Міс Лохвицький край». Умови його прості й викладені на сторінках цього номера та в блогі  kray-sms.blog.i.ua     Нагадуємо для mms та інших листів, фоток можна використовувати e-mail: [email protected], зоставити коментарі у гостьовій «КРАЮ-SmS» можна за зноскою - kray-sms.narod.i.ua, спілкування у блогі по зносці- kray-sms.blog.i.ua     Заходьте в гості! Пишіть!!! Будьте разом із нами!   SmS-Спілкування. drab. Процес дослідження питання «коли буде можливе підключення через телеком Інтернету? Бо говорили гарно та багато, а по району так і не зрушили з місця», підняте в одному із попередніх номерів у стадії дослідження. 0063. Привіт! Спасибі за підтримку. Я б кинула та вже пізно. <Натка> я так розумію – це Наташа. Я -  <Леля>. 0074. Ну, Коля! Почекай приїду! Начувайся. Не стерва Лариса. 0075. Я хочу сказать Насти з с.Луценки, что у нее в голове детцтво грает! 0076. Дорогая Викуля поздравляем тебя з днем рождения! Которое будет 11 августа! Желаем здоровя и удачи в любви! Семья Молофеева и Скляр! 0077. Уявляєте якщо нашу газету читають за межами Полтавщини… у цих людей зірве дах від нашої грамотності. А за помилки дійсно болить(…Жменічка 0078. Напишіть будь-ласка свій найулюбленіший рецепт приготування солодких страв! drab. А якщо подати такі рецепти стисло матимемо як мінімум дві переваги – і місце збережемо, і, певно, що зуби боліти не будуть. Я, загалом, – «За»! Пишіть! А ми подумаємо про заохочення. 0079. Хочу познайомитись з класним хлопцем 16-17 років. Пишіть. Алинусик. 0080. Растояние – помеха… Любящие люди вместе. <Натка>   Ваші відповіді будуть надруковані в наступних номерах із збереженням стилю та орфографії за виключенням sms з нецензурним текстом тощо.

Читачі можуть самі запропонувати питання для обговорення.

Анонімність авторів гарантуємо. Усього найкращого. До зустрічі в рубриці КРАЙ-SmS. Номер для надсилання SMS – 066 280 66 06.

100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

КРАЙ-SMS № 30/89

  • 12.08.10, 13:44

№ 30/89    Привіт! Щось притихли учасники нашого sms-життя. Чи то погода «замордувала» своїм жаром, чи якась інша причина, але активність ваша понизилися.     Але ми цим не дуже турбуємося. Останній місяць літа розпочинає свою ходу і ми підготували для Вас новий конкурс. Та про нього у наступному номері. Тож будьте уважні, не пропустіть нового захоплюючого дійства. Тож ми іще раз нагадаємо, що відтепер маючи доступ до Інтернету ви маєте змогу коментувати події, обговорювати питання на лише через sms-повідомлення.     Отже, що ми додали для вашого використання? Отже, що ми додали для вашого використання? А ось що: для mms та інших листів, фоток можна використовувати e-mail: [email protected], зоставити коментарі у гостьовій «КРАЮ-SmS» можна за зноскою - kray-sms.narod.i.ua, спілкування у блогі по зносці- kray-sms.blog.i.ua       Заходьте в гості! Пишіть!!! Будьте разом із нами!       У попередньому номері наша учасниця засумувала і зарюмсала. Тож хочу тобі сказати, що друзі sms-івці у тебе – є! Вони небайдужі до твого горя, тож отримуй їхні зауваги.

0063. Що робити коли все надоїло. Нехочеться жить. Коли найближча людина, яку ти любиш на тебе не обращає внимания. А каже, що любе, но його любови невидно ні капельки. І попрежнему кожна ніч в сльозах.

0064. Я думаю, що впадати в депресію влітку просто гріх. І перейматись тим, що тебе не кохають теж не треба! Треба любити і поважати в першу чергу себе! І тоді все буде добре, адже «Москва сльозам не вірить» 0065. Та кинь ти його. Переболить раз… а далі життя прекрасне. 0066. Він мабуть не вихований, а іще брехливий. Цур йому. 0067. Посміхнися! Як тебе звати? Давай спілкуватися. Дивись ще й подружемося. Пиши в цю рубрику. Чекаю! «Натка»       SmS-СпілкуваннЯ. 0068. «Жменічка», а ти грамотно пишеш і тобі дійсно болить коли помилки у тексті? Чи просто випендрюєшся? 0069. Ви обговорюєте чи подешевшає бензин при Януковичу. Подорожчає це точно! Подивіться що робетьса на заправках. 0070. Людоньки!! А чи не час нам вдатися до рішучих дій? Бо це нас доконає. 0071. Як далі жити? Достали всі ці… Роботи намає. Бабок немає. Ви оті хто при владі роботу давайте людям, а тоді набивайте свої кармани. 0072. Лара ти стерва. Ну і відпочивай собі в Криму, а мені і на Сулі кльово. Непропаду. Коля! 0073. Дорогий кум! Вітаємо тебе з прошедшим днем народження!Бажаємо тобі щастя, здоров’я, успіху у роботі, хай тобі в усьому щастить! Твої куми Олег і Наташа, хрещениця Світланка.   Ваші відповіді будуть надруковані в наступних номерах із збереженням стилю та орфографії за виключенням sms з нецензурним текстом тощо.   Читачі можуть самі запропонувати питання для обговорення. Анонімність авторів гарантуємо. Усього найкращого. До зустрічі в рубриці КРАЙ-SmS. Номер для надсилання SMS – 066 280 66 06.


100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

КРАЙ-SMS № 29/88

  • 12.08.10, 13:36

№ 29/88

    Раді вітами всіх SmS-івців Лохвиччини! Пройшов тиждень і ми знову друкуємо нашу інтерактивну рубрику.     Та перед цим іще раз нагадаємо, що відтепер маючи доступ до Інтернету ви маєте змогу коментувати події, обговорювати питання не лише через sms-повідомлення.      Отже, що ми додали для вашого використання? А ось що: для mms та інших листів, фоток можна використовувати e-mail: [email protected], зоставити коментарі у гостьовій «КРАЮ-SmS» можна за зноскою - kray-sms.narod.i.ua, спілкування у блогі по зносці- kray-sms.blog.i.ua     Заходьте в гості! Пишіть!!! Будьте разом із нами!       1. Чи являється грамотність при написанні sms критерієм оцінки освіти людини? 0059. Безумовно. Хто себе поважає - буде писати грамотно. І не буде тикати пальцем на помилки інших. Одним словом у своєму оці й дрючка не видно, а в чужому пилинка помітна. Будьте розважливі! 0060. Головне суть. А з помилкою чи ні не важливо. Drab. Мені здається грамотність завжди важлива. Хочу нагадати фразу: «Казнить нельзя помиловать.» Один розділовий знак – кома! І ти або живеш, або ні. Наводить на роздуми? 0061. Чудово коли в маленькому містечку є власна газета J, але чому такі жорстокі і не грамотні люди забруднюють білі сторінки? Жменічка ;) Drab. А я пам’ятаю ще з дитинства – як схоплю ручку то доти не заспокоюся поки не розмалюю всі батькові документи. Ох, і влітало! І, як показав час - не заспокоївся й досі. Дуже вже люблю пописати на чистих аркушах.       SmS-ОГОлошення. 0062. Добрий день! Слідкую за смс спілкуванням, тож і виникло запитання. Ви писали, що відтепер маем доступ до Інтернету. Запитання: коли буде можливе підключення через телеком Інтернету? Бо говорили гарно та багато, а по району так і не зрушили з місця. Дякую. З повагою L Drab. Обов’язково дослідимо це питання. І тоді - «начувайтеся винуваті»!       0063. Що робити коли все надоїло. Нехочеться жить. Коли найближча людина яку ти любиш на тебе не обращає внимания. А каже шо любе, но його любови невидно ні капельки. І попрежнему кожна ніч в сльозах. Drab. Що робити? – одвічнене питання. Порадити щось, аби відчепилися не хочеться. Та коли висловлена не одна думка а кілька – можливо десь «проклюнеться» раціональне зерно. Тож, шановні читачі, маю велике прохання – давайте допоможемо, бодай порадою, нашій учасниці. Чекаємо ваших думок. Обов’язково, спочатку, в смс-ці наберіть цифри 0063. 0055. Коля! Других не зли і сам не злись! Потрібно було раніше вийти з дому то можливо і встиг би мене провести! Привіт з Криму! Лариса.   Ваші відповіді будуть надруковані в наступних номерах із збереженням стилю та орфографії за виключенням sms з нецензурним текстом тощо.   Читачі можуть самі запропонувати питання для обговорення. Анонімність авторів гарантуємо. Усього найкращого. До зустрічі в рубриці КРАЙ-SmS. Номер для надсилання SMS – 066 280 66 06.

100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

КРАЙ-SMS № 28/87

  • 12.08.10, 12:59

№ 28/87

    Нині тиждень… УХ!!! Із грозами, дощами, відключенням електроенергії, поламаними деревами. Одним словом звичайний липневий тиждень. Та чи звичайний?     Ми ж як і обіцяли потроху доробляємо рубрику. Відтепер маючи доступ до Інтернету ви маєте змогу коментувати події, обговорювати питання не лише через sms-повідом­лення.      Отже, що ми додали для вашого використання? А ось що: для mms та інших листів, фоток можна використовувати e-mail: [email protected], зоставити коментарі у гостьовій «КРАЮ-SmS» можна за зноскою - kray-sms.narod.i.ua, спілкування у блогі по зносці- kray-sms.blog.i.ua  Заходьте в гості! Пишіть!!! Будьте разом із нами!

А на цьому тижні такий «SmS-улов»:

    1. ЧИ ЯВЛЯЄТЬСЯ ГРАМОТНІСТЬ ПРИ НАПИСАННІ SMS КРИТЕРІЄМ ОЦІНКИ ОСВІТИ ЛЮДИНИ? 0050. Якщо людина освідчена, то вона смс писатиме грамотно (якщо в телефоні присутні всі літери й розділові знаки). Коли пишете смс,не забувайте вказати свій номер телефону. Drab. А ось телефонний номер вказувати не потрібно!!! Рубрика гарантує анонімність дописувачів. 0051. Дістали грамотеі!

    2. У МЕНЕ З’ЯВИЛОСЯ ПИТАННЯ: «КОЛИ ПОДЕШЕВ­ШАЄ БЕНЗИН ПРИ ЯНУКОВИЧІ?» (0030)

0052. Бензин подешевшає тільки тоді,коли президентом, стане жінка- «Т.Ю.В»@. Titanik.

    3. КОМП’ЮТЕР ДЛЯ ДИТИНИ КОРИСТЬ ЧИ ШКОДА? «СЕРЦЕЇДКА» (0021)

0052. КОМП:для розвитку-це чудово,-а для життя хріно­во@ Titanik.

    SmS-ОГОлошення.

0053. Наша дорога кумася Юля! Коли ми дождемся що ти приїдеш до своеї хрещениці в село? Давай швидше при­жай і бери з собою Іру! Твої куми! 0048. Мене обманув хлопець. Спочатку плакала. Врешті заспокоїлася. Та здається я його ненавиджу. Мені сказали що НЕНАВИСТЬ – ГНІВ БЕЗСИЛИХ. Красивий вислів, а чи так це? 0052. Незнайомко, не плач, - зря, пройде деякий час і ти ще зустрінеш своє справжнє кохання, повір сама собі і своєму розбитому серденьку! Бажаю удачі! Titanik. 0057. Не рюмсай дівчинко! Ти вже доросла. А на таких КОЗЛІВ не варто звертати увагу. 0053. Гомо бухиенс – человек пьющий. Бухо сапиенс – пьянь разумная 0054. Skipe реально безкоштовні відео дзвінки по всьому світу! Solnishko. 0055. Ждём реальних соперников в Counter-Strike, мес­то встречи Интернет кафе. ХрусТЕАМ. 0056. Коля! Я завтра в 10 вечера еду на Крым. Позвони. Лариса. 0058. Танюша! Не їдь із заводу. Літо ще не закінчилося.

    Ваші відповіді будуть надруковані в наступних номерах із збереженням стилю та орфографії за виключенням sms з нецензурним текстом тощо.

Читачі можуть самі запропонувати питання для обго­ворення. АНОНІМНІСТЬ АВТОРІВ ГАРАНТУЄМО. Усього найкращого. До зустрічі в рубриці КРАЙ-SmS. НОМЕР ДЛЯ НАДСИЛАННЯ SMS – 066 280 66 06.

100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

КРАЙ-SMS № 27/86

  • 12.08.10, 12:51

№ 27/86

    Інтерактив у рубриці продовжується. Тиждень був багатий на спілкування. Ваші думки, враження вкрай полярні. І це власне нас влаштовує тому, що саме ваші зауваги змушують нас бути більш організованими й сміливими в пошуках тієї родзинки котра власне й ро­бить газету цікавішою.

0041. Люди! Чим ви займалися в школі? Будь ласка, пишіть без помилок, грамотно!

Drab(ведучий рубрики): Важко сказати за всіх на­ших постійних учасників чим вони займалися в школі. Особисто я на уроках мови грав у морський бій. А ось літературу любив!

0042. Ваша газета – ОТСТОЙ ! ! ! 0042. Я дико звиняюсь за предыдущее смс. Но сёже в вашей газете очень много опечаток.И вообще ника­кого профисимализма. Drab: Дійсно, «сёже» «профисимализма» у нас дійс­но немає. І дай боже до нього не дожити. 0042. Обращайтьсь за помощью. Drab: Від допомоги ніколи не відмовляюся та, ма­буть, не буду звертатися саме сьогодні. Можливо, ко­лись, у майбутньому.;) А загалом вдячний за турботу читачів відносно помилок. Врахуємо! Рубрика «КРАЙ-SmS» розрахована на широкий загал та в першу чергу на молодь. А вона (молодь) завжди поспішає. Тож я не вбачаю великого горя в тому, що пропущена чи вико­ристана буква з іншої мови при написанні sms.  А як вважаєте Ви?  Пропоную тему для обговорення: Чи являється грамотність при написанні sms критерієм оцінки освіти людини?

    1. ЧИ ІСНУЄ В РАЙОНІ КОРУПЦІЯ? (питання про­довжує обговорюватися)

0033. Скажіть, а де корупції в наш час немає,кругом один бардак і всім і на все плювати! «Titanik» 0043. Мені ни наплювати. Я тонути не збираюся. 0037. Достали бюрократи, я народывся на выль­ный землы. Не дыждетеся щоб я вам платив. Це ви живите з моых податкыв. «Самур@й» 0044. А ти, що так уже й всі податки платиш. 0040. В резервацію всіх хапуг. Нехай «корупцю­ють» один одного. 0045. Хоч одна правильна думка. Цикаво булоб по­бачити таку картіну.

    2. У МЕНЕ З’ЯВИЛОСЯ ПИТАННЯ: «КОЛИ ПОДЕ­ШЕВШАЕ БЕНЗИН ПРИ ЯНУКОВИЧІ?» (0030)

0040. Розкрий очі! Він уже подешевшав! 0046. Поживемо побачимо.

    3. КОМП’ЮТЕР ДЛЯ ДИТИНИ КОРИСТЬ ЧИ ШКО­ДА? «СЕРЦЕЇДКА» (0021)

0034. Комп глюче розвиток дитини!В мене од­нокласник став дальтоніком в реалі. 0021. Що занадто то не здраво. Діти не тільки даль­тоніками стають, а й дебілами. «Серцеїдка»

    SMS-ОГОЛОШЕННЯ.

0047. Хочу познайомитися з класною дівчиною 17-18 років. Пишіть. Відповім обов’язково. Літо таке чу­дове й таке коротке. Хочеться кльово провести час. 0048. Мене обманув хлопець. Спочатку плакала. Врешті заспокоїлася. Та здається я його ненавиджу. Мені сказали що НЕНАВИСТЬ – ГНІВ БЕЗСИЛИХ. Кра­сивий вислів, а чи так це? 0049. Пропоную для простоти і ясності тим хто пиши смс – піДписуйтесь!

Drab: Увага! Для всіх «КРАЙ SmS-івців» - з на­ступного номера, усі в кого є доступ до Інтернету зможе читати й приймати участь в обговореннях у блогі «КРАЙ SmS». 

Ваші відповіді будуть надруковані в наступних номе­рах із збереженням стилю та орфографії за виключен­ням sms з нецензурним текстом тощо. Читачі можуть самі запропонувати питання для обговорення. АНОНІМНІСТЬ АВТОРІВ ГАРАНТУЄМО. Усього найкращого. До зустрічі в рубриці КРАЙ-SmS. НОМЕР ДЛЯ НАДСИЛАННЯ SMS – 066 280 66 06.

100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

КРАЙ-SMS № 26/85

  • 12.08.10, 11:58

№ 26/85    Вітаємо Край-SmS-івці «ЛК». Спекотні дні не вплива­ють на наш настрій, не в силах його затьмарити і дощі з грозами.     Від цих перемін невелике запаморочення, але думки кожного Край-SmS-івця щирі, прозорі й певно, що владним структурам варто прислухатися до пульсу життя яке вирує в районі. А відчути його повноту, не­упередженість можна лише за нашим спілкуванням на сторінках «ЛК».     Питання які підняли наші читачі, наболілі. Та де як не в нашій рубриці ви можете просто й відверто, не боячись, що комусь перепаде «на горіхи» за сказане, висловити ВЛАСНУ ТОЧКУ ЗОРУ. І, звичайно, ми вдячні Вам за це!

    Тож на разі інтерактив тижня:

    1. ЧИ ІСНУЄ В РАЙОНІ КОРУПЦІЯ? (питання про­довжує обговорюватися) 0033. Скажіть, а де корупції в наш час немає,кругом один бардак і всім і на все плювати! «Titanik» 0037. Достали бюрократи, я народывся на выльный землы. Не дыждетеся щоб я вам платив. Це ви живите з моых податкыв. «Самур@й» 0038. Всіх панів прогнати з посад! Може й розвиднить­ся… 0039. Не заплатіш непоідеш... такі реаліі 0040. В резервацію всіх хапуг. Нехай «корупцюють» один одного.

   2. У МЕНЕ З’ЯВИЛОСЯ ПИТАННЯ: «КОЛИ ПОДЕ­ШЕВШАЕ БЕНЗИН ПРИ ЯНУКОВИЧІ?» (0030)

0040. Розкрий очі! Він уже подешевшав!

    3. КОМП’ЮТЕР ДЛЯ ДИТИНИ КОРИСТЬ ЧИ ШКО­ДА? «СЕРЦЕЇДКА» (0021)

0030. Дивлячись з якого віку його купляти дитині. 0034. Комп глюче розвиток дитини!В мене одноклас­ник став дальтоніком в реалі.

    4. ЦІКАВО ЧОМУ ТИ «СЕРЦЕЇДКА»? «ТАНЮША» ( 0032)

0030. А ти відкрий їй своє серце, потім дізнаєшся чому вона «Серцеїдка»

    SmS-ОГОлошення.

0029. ВИТАЕМО ОЛЕФИРА СЕРГИЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕНЯ;БАЖАЕМО ВСЕГО НАЙКРАЩОГО В ЖИТТИ;УСПИХИВ;ЗДОРОВЯ З ПОВАГОЮ ЖИНКА МА­РИЯ ВАСИЛИВНА;ДИТЫ;ЗЯТЪ ОЛЕГ ТА НЕВИСТКА ОКСАНА;ОНУКЫ 0035. Мені все подобаеться у вашій газеті.Зробіть рубрику знайомств «Шукаю друзів». Ксюха,сонце, поз­дравляю з народженням хлопчика.Хай росте великий, розумний,щасливий,ніколи не хворіе. А Саня хай пома­гае тобі з малим. Світланка, Натаха,Олег.  0036. Спасибо мой дорогой! Я искренне люблю тебя. Все будет прекрасно. Целую! «Лапка»

    Ваші відповіді будуть надруковані в наступних номерах із збе­реженням стилю та орфографії за виключенням sms з нецен­зурним текстом тощо.

    Читачі можуть самі запропонувати питання для обговорення.     АНОНІМНІСТЬ АВТОРІВ ГАРАНТУЄМО.     Усього найкращого. До зустрічі в рубриці КРАЙ-SmS. НОМЕР ДЛЯ НАДСИЛАННЯ SMS – 066 280 66 06.


100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

КРАЙ-SMS № 25/84

  • 12.08.10, 11:52

№ 25/84

Раді вітати усіх Край-SmS-івців «ЛК». Пожвав­лення жителів району відчувається. Відчувається небайдужість, навіть можна сказати певна агре­сивність. Але то мабуть від накопичення емоцій чи неможливості висловити власну думку, чи зневіри, що її почують. Тож сміливіше!

    1. ЧИ ІСНУЄ В РАЙОНІ КОРУПЦІЯ?

0027. Корупція існуе в любому районі. 0028. Корупція - ціни на м’ясо, кандьор, Земля 0030. Вона існуе не тільки в Лохвицькому р-ні. 0031. Корупція існує всюди. І винні в цьому ми самі. 0021. Привіт! Мене вражає розмах корупції. Тільки у нас чомусь про це говорять загальними фразами. Таке враження, що ніхто не давав взят­ки. «Серцеїдка»

    2. ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З ФУТБОЛУ. ВАШІ ПРОГНОЗИ, ВРАЖЕННЯ ТОЩО.

0027. Футбол фуфло. 0030. Та вже надоів той футбол,я його не див­люся.

    SmS-вітання.

0029. Витаемо Настечко Ирину З Днем народження!Щастя,здоровя,успихив у жити.Витя,Лариса,Рита 0030. Дорога сусідко Олю,поздравляю тебе з прошедшим днем народження!Твоя сусідка.

    На разі читачі пропонують нові питання для обговорення: 

0021. У мене з’явилося питання: «Коли поде­шевшае бензин приЯнуковичі?» 0030. Комп’ютер для дитини користь чи шко­да? «Серцеїдка» 0032. Цікаво чому ти «Серцеїдка»? «Танюша»

    Окрім попередніх редакція долучає на­ступне питання: “ЩО ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ І НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ В НАШІЙ ГАЗЕТІ?”

    Ваші відповіді будуть надруковані в наступних номерах із збереженням стилю та орфографії за виключенням sms з нецензурним текстом тощо.     Читачі можуть самі запропонувати питання для обговорення.     АНОНІМНІСТЬ АВТОРІВ ГАРАНТУЄМО.     Усього найкращого. До зустрічі в рубриці КРАЙ-SmS. НОМЕР ДЛЯ НАДСИЛАННЯ SMS – 066 280 66 06.

100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

КРАЙ-SMS № 24/83

  • 12.08.10, 11:44

№ 24/83

    Інтерактив на сторінках «ЛК» потроху набирає обертів. Питання, які ставилися протягом двох тижнів, дійсно наболілі й обговорюються за допо­могою SmS-повідомлень читачами тижневика.

    «Чи подешевшає м’ясо в Лохвицькому районі і від кого це залежить?»

00016. М’ясо,як і всі остальні товари,дешевшим небуде.Роботи нема,починаеться голодовка.

00017. Да байда ето все. Марно. Нічого не змі­ниться.

00018. Я вирізки не купляю, в основному кістки. То мені побарабану! 00019. Вважаю правильним, що це питання під­няли. Нині економлю 5-7 гриваків. 00020. Які там рекомендовані ціни? Вони хіба що під кінець базару. Бардак. Нічого не вийде. Все це силові методи. А де демократія? 00021. ПО КА ЗУ ХА!!!! «Серцеїдка»

    «Як оцінюють батьки й випускники цьогорічну практику проведення незалежного зовнішньо­го тестування?» 

00016. Таке безглуздя придумали. 00021. Досить мучити дітей. «Серцеїдка» 00023. Одвічне питання – де взяти грошей щоб вивчити наследніка 00024. Нехай сначала протестують учителей.

    «10-е місце на Євробаченні-2010 Альоші ус­піх чи невдача?»

0016. Може і виграе. 0017. Попса галіма! І бидло – хто її слухає! А в борделі для солдафонів у смердючих онучах вона буде кращою!

    SmS-ОГОлошення.

0016. Ксюха,держись! Стать мамою не так і погано!Ми за тебе!Удачі! Натаха,Олег і Світланка 0025. Привет ! Витинька я тибя ЛЮБЛЮ! 0026. Ромочка. Я тебя люблю до безумства. Но если перестанеш пить, буду любить еще больше. Только твоя Т. 0021. Привіт Край-SmS-овці! Давайте знайоми­тися! «Серцеїдка»

    Наразі пропонуємо нові питання для обгово­рення: 

    1. ЧИ ІСНУЄ В РАЙОНІ КОРУПЦІЯ?     2. ЧЕМПІОНАТ СВІТУ З ФУТБОЛУ. ВАШІ ПРО­ГНОЗИ, ВРАЖЕННЯ ТОЩО.

Ваші відповіді будуть надруковані в наступних номерах із збереженням стилю та орфографії за виключенням sms з нецензурним текстом тощо.

Читачі можуть самі запропонувати питання для обговорення. АНОНІМНІСТЬ АВТОРІВ ГАРАНТУЄМО. Усього найкращого! До зустрічі в рубриці КРАЙ-SmS. НОМЕР ДЛЯ НАДСИЛАННЯ SMS – 066 280 66 06.

100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

КРАЙ-SMS № 23/82

  • 12.08.10, 11:14

№ 23/82

ОТЖЕ - КРАЙ-SMS СТАРТУВАВ.      Можна сказати, що учасників нашого інтер­активу було не так багато та все ж – питання які ми підіймали зацікавили читачів.     По першому питанню: «Чи подешевшає м’ясо в Лохвицькому районі, і від кого це залежить?» 0001. Вигодуйте, обработайте, продайте, а тоді питайте чи подешевшає? 0002. Давно пора прикрутить гайку! 0003. На те він і ринок щоб опреділять ціну. 0004. Слідкуйте не тільки за цінами на ба­зарі, а і за закупкою. 0005. В усіх є сім’ї, діти не тільки в м’ясників. 0006. Що дешевшає в магазинах?

    Друге питання: «Як оцінюють батьки й ви­пускники цьогорічну практику проведення незалежного зовнішнього тестування?» - викликало не таке пожвавлення, як перше.

0007. Може якась дитина і із села тепер зможе навчатись. 0008. Вони ще б в Київ заставили возить на тести. 0009. Вивчиться, а потом що буде робить?

    Третє питання: «10-е місце на Євроба­ченні-2010 Альоші успіх чи невдача?», не залишило байдужим трьох жителів району.

0010. Після «Ґринджол» - це нормально. 0011. Чхала на нас Європа. 0012. Таких Альош у кожному селі валом…

    І, НАРЕШТІ, SMS-ОГОЛОШЕННЯ.

0013. Ксюха з ДНЮХОЙ тебя. Встрєча на Сулі. 0014. Поздоровляю із закінченням навчаль­ного року вчителів та учнів Червонозаводської ЗОШ №2. Класно провести літо. До зустрічі во­сени. 0015. Короче класно що придумали цю руб­рику. Прівєт вашій газеті.

    P.S. Чекаємо більш активної участі на­ших читачів в інтерактивному спілкуванні з газетою. А оскільки питання підняті в попе­редньому номері являються актуальними – лишаємо їх і далі на ваш розсуд.

Ваші відповіді будуть надруковані в наступ­них номерах із збереженням стилю та орфог­рафії за виключенням sms з нецензурним тек­стом тощо. Анонімність авторів гарантуємо. Відправляйие SMS на номер (066) 280 66 06

100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
Сторінки:
1
2
попередня
наступна