хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

КРАЙ-SMS № 30/89

  • 12.08.10, 13:44

№ 30/89    Привіт! Щось притихли учасники нашого sms-життя. Чи то погода «замордувала» своїм жаром, чи якась інша причина, але активність ваша понизилися.     Але ми цим не дуже турбуємося. Останній місяць літа розпочинає свою ходу і ми підготували для Вас новий конкурс. Та про нього у наступному номері. Тож будьте уважні, не пропустіть нового захоплюючого дійства. Тож ми іще раз нагадаємо, що відтепер маючи доступ до Інтернету ви маєте змогу коментувати події, обговорювати питання на лише через sms-повідомлення.     Отже, що ми додали для вашого використання? Отже, що ми додали для вашого використання? А ось що: для mms та інших листів, фоток можна використовувати e-mail: [email protected], зоставити коментарі у гостьовій «КРАЮ-SmS» можна за зноскою - kray-sms.narod.i.ua, спілкування у блогі по зносці- kray-sms.blog.i.ua       Заходьте в гості! Пишіть!!! Будьте разом із нами!       У попередньому номері наша учасниця засумувала і зарюмсала. Тож хочу тобі сказати, що друзі sms-івці у тебе – є! Вони небайдужі до твого горя, тож отримуй їхні зауваги.

0063. Що робити коли все надоїло. Нехочеться жить. Коли найближча людина, яку ти любиш на тебе не обращає внимания. А каже, що любе, но його любови невидно ні капельки. І попрежнему кожна ніч в сльозах.

0064. Я думаю, що впадати в депресію влітку просто гріх. І перейматись тим, що тебе не кохають теж не треба! Треба любити і поважати в першу чергу себе! І тоді все буде добре, адже «Москва сльозам не вірить» 0065. Та кинь ти його. Переболить раз… а далі життя прекрасне. 0066. Він мабуть не вихований, а іще брехливий. Цур йому. 0067. Посміхнися! Як тебе звати? Давай спілкуватися. Дивись ще й подружемося. Пиши в цю рубрику. Чекаю! «Натка»       SmS-СпілкуваннЯ. 0068. «Жменічка», а ти грамотно пишеш і тобі дійсно болить коли помилки у тексті? Чи просто випендрюєшся? 0069. Ви обговорюєте чи подешевшає бензин при Януковичу. Подорожчає це точно! Подивіться що робетьса на заправках. 0070. Людоньки!! А чи не час нам вдатися до рішучих дій? Бо це нас доконає. 0071. Як далі жити? Достали всі ці… Роботи намає. Бабок немає. Ви оті хто при владі роботу давайте людям, а тоді набивайте свої кармани. 0072. Лара ти стерва. Ну і відпочивай собі в Криму, а мені і на Сулі кльово. Непропаду. Коля! 0073. Дорогий кум! Вітаємо тебе з прошедшим днем народження!Бажаємо тобі щастя, здоров’я, успіху у роботі, хай тобі в усьому щастить! Твої куми Олег і Наташа, хрещениця Світланка.   Ваші відповіді будуть надруковані в наступних номерах із збереженням стилю та орфографії за виключенням sms з нецензурним текстом тощо.   Читачі можуть самі запропонувати питання для обговорення. Анонімність авторів гарантуємо. Усього найкращого. До зустрічі в рубриці КРАЙ-SmS. Номер для надсилання SMS – 066 280 66 06.


100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
0

Останні статті

Коментарі