хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Цю ногу я поголив звичайною бритвою, а цю.....

  • 09.06.10, 20:58

У вас коли небудь бувало відчуття, що це кінець?

У мене, наприклад, в житті бувало: і коли я стрибав з дерева вниз головою, і коли падав з криші, і коли ледве не задохнувся при зануренні за раками, і коли на мене напали наркомани( дякую своєму ротвейлеру Шерифу, шкода його вже нема), і коли пробився резиновий човен посеред Дніпра, і сьогодні...

Був спокійний вечір, як завжди було тихо у нашому передмісті.Батьки попросили мене пофарбувати газову трубу, що перед двором, а самі повезли кота до ветеринара. Я вправався швидко...години за 3, як завжди весь у фарбі, про те з почуттям виконаного боргу і пішов до майстерні. 

Я вилив залишки фарби у банку, розливши при цьому майже все, замочив кісточку у розчиннику і замочив коробку з якої я красив, та відставив їх у сторону. Побачивши що я багато розлив фарби, вирішив її випалити...Налив на форбу розчинник, та підпалив, вогонь здійнявся великий але потім став затухати. Сам тим часом пішов шукати ганчірку, аби вимити себе, як завжди замріявся, як завжди вивернув коробку з розчінником де була кісточка- собі на ногу.Не звернув на це цваги і почав дивитись , як горить фарба. Аж раптом розчінник з банки підтік до вогню і все навколо запалало! А ще більше запалала моя нога,ось тут мене навістило те зловіщще почуття. Зі своєю палаючою ногою, зачепив і іншу банку з розчинником, запалало ще сильніше. Я почав бігати по двору, поки не добіг до ванни, яка стояла у саду,(ми використовували її для поливу квітів), і засунув туди ногу, при тому верхня частина досі палала, поки я не вліз у ванну весь.Не звертаючи уваги на жахливий біль, я побіг тушити двері майстерні та ділянку навколо їх. Наносивши пару відер води я нарешті затушив. Весь мокрий, з порожнім відром та лисою ногою, я просто сів на землю...

Ось така історія трапилася зі мною годину назад.

P.S. Тепер на мене будуть всі дівчата на пляжі звертати увагу, хтож не подивиться на хлопця у якого одна нога волохата а інша лиса?=))

7

Коментарі

Гість: OlegUA

19.06.10, 21:36

не переживай, теперь та нога что обгорела будет еще пушистее)))))

    210.06.10, 15:05

    побрей вторую ногу, или покрась другую трубу...)))

      Гість: Tsyba

      310.06.10, 18:22


      Я завтра покажеш?

        410.06.10, 20:08

        Звичайно)

          Гість: Prosto Svolo4

          514.06.10, 11:43

          ніччогесенький випадок! має надію, не дуже постраждав?

            Гість: A_N_N

            622.06.10, 02:27

            У моей одной подруги ее парень сам спецом бреет себе не только ноги и она от этого в восторге...)) такшо успехов.. главное в живых остался , а барышня найдется...)

              Гість: new_mood

              76.09.10, 18:44

              Название.....no comments
              А история так вообще