хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

А тепер панове, знімимо маски...

  • 14.06.10, 23:14

Хтось одіває її кожного ранку, хтось уже звик до неї і не знімає, а хтось намагається жити без неї...

Ми прихдимо до дому, або друзів, знімаємо маску, відпочиваємо, аби сповненими сил зному надіти її з ранку.

Чи можливо прожити без маски? -Напевно ні. Хочемо ми того, чи ні, всеодно прийдеться її одіти. Можливо тільки змінити час та місце перебування у ній.

Серед товпи "радісних" лиць, ми можемо зустріти людину, яка  зовсім не така як інші. Зразу виникає почуття відрази, та відторгнення. Це нормальна людська реакція. Але задамося питанням: Чи правильне це почуття?.

Можливо ви пам'ятаєте, у школі в кожному класі була людина, яку всі вважали невгамовною або не такою?До неї було зовсім інше ставлення, вчітелі нам нав'язували відноситися до них зі зневагою. А можливо, у той час як ми були підкорені одній системі ,нав'язаній нам суспільством, вони просто були самими собою?

Так бути самим собою у суспільстві -це тягар, чи істинне щастя?

Інколи твердження "бути без маски" або "Бути самим собою" люди сприймають як виділення чимось і автоматично перетворюються на ще одну спільноту, схожу на ту від якої відділились.Так виникають суб культури, які в наш час стали не зрозуміло чим.

У кожної людини своя маска.Яку він вибрав собі сам. 

То яку ти одягнеш маску на ранок?

5

Коментарі

Гість: OlegUA

117.06.10, 00:01

Двух одинаковых людей нет и даже близнецы, столь неотличимые на первый взгляд, на второй оказываются совершенно разными людьми. Ведь действительно, у каждого человека есть свой определенный набор масок, это маски для друзей и семьи,для родственников и сотрудников на работе, и этот список можно продлить,и это нормально!
P.S Одинаковые люди есть,но этого никто не знает, ведь они в масках

    217.06.10, 14:12

    - ось таку

      Гість: Овощъ

      –100319.06.10, 18:03

      Ололо_ололо_all_you_bidlo_i_xuilo