Смачного....

[Приєднана картинка] [Приєднана картинка]

Хозяюшка...

  • 16.06.09, 12:54
[Приєднана картинка]

коктейль "Три поросяти"

  • 16.06.09, 12:39
[Приєднана картинка]

Ікра заморська...............(баклажанна)

  • 14.06.09, 12:32
Чистите баклажани від шкірки, перекручуєте на мясорубці, помідорчик теж, можна цибульки додаете часничку все це трішки підсолюете і ні в якому разі не варите... тільки сирим..

Риторичне питання...

  • 13.06.09, 13:23
Питання риторичне, чи є гіркота в баклажанах? кажуть треба вимочувати, запікати, ще щось робити....
[Приєднане голосування]

Суперзакусон

Кабачки ріжете кільяцми, солите і смажите їх в борошні. Даете їм застигнути і викладаете в блюдо одним шаром. Поки вони стигнуть приготуйте часник мілко нарізаний, і наріжте помідор кільцями, маленькими шматочками, щоб вони могли накрити кільця кабачків, на кожний капаете трохи майонезу (який хочете) і кладете часник, зверху накриваете ще кільцем кабачка, потім краплю майонеза і помідор. смакує холодним... СМАЧНОГО....

Лінива закуска

Берете з пяток болгарських перців, обов"язково мясистих, краще різних кольорів (червоний, жовтий). Розрізаєте вздовж трохи підсолюете, 5 хв постояти. В цей час в дерев"яній ступці роздавлюете часник, додаете спеції (за смаком). на перці викладаєте цю суміш і викладаете на гарячу сковороду і трохи підсмажуете з лицьового боку. краще коли вони холодні СМАЧНОГО....

Закусон № 1

Берете з десяток маленьких перців (ротунда, болгарський) обов"язково маленьких не більше дитячого кулачка, чистите їх як для фаршировки і фаршируете їх салатом олів"є (можна будь-який інший, схожий за консистенцією) і подаете на стіл... СМАЧНОГО....

ВСЕМ......ВСІМ

  • 12.06.09, 22:06
ПИВОМАН БУДЕТ ПИСАТЬ ПО-УКРАИНСКИ......... ПИВОМАН ПИСАТИМЕ УКРАЇНСЬКОЮ........

!!!!!

  • 08.06.09, 17:43
[Приєднана картинка] лучше свежего пива глоток, с любимой сделать нового украинца чем вогнать в себя этот поток, и не будет такого конца... картинка сперта у MadeInVoila http://prikol.i.ua/view/256408/