хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

у кого что болит

У меня вообще заскок на самореализации. Тупеть на работе - самое страшное. Я лучше по 12 часов буду (за соответствующую плату желательно), но чтоб интересно, извилины чтоб напрягались и (главное!) кому-то нужное.
Так вот, тут иногда надо вечером по дороге домой почту в ящик закидывать. Налоговые, счета...такое. Кто живёт ближе к почте, тот и лох :) Иногда бухгалтер, иногда я, иногда всё та же сотрудница. Не знаю, какие там чувства у бухгалтера, когда она это делает, но мне всегда как-то неловко. Я представляю, что люди, глядя на меня, думают, что я какой-то курьер, разносчик почты хз. А недавно сотрудница призналась, что ей тоже неловко, но по другому поводу. Что люди думают, будто она пишет письма в брачные агентва О_о. (для справки - незамужем, 28, ребёнку 5).
У кого что болит...вот она людская психология.  
3

Коментарі

116.09.10, 16:12

У Вас завишена самооцінка. І Ви дуже хвилюєтесь, що за Вас люди подумають. Вам, напевно, не грошей треба, а слави і всезагальної любові. Я з юридичним дипломом і на будовах працював, і почтальйоном, і мерчендайзером, і наіть мойщиком на автомийках. Бо мені треба було грошей, а 600 грн. держслужбовця у якійсь конторі, де ти в пінджаку і без грошей, мене не влаштовували. І всі знайомі мої це знали, і ніхто мене за це поважати не перестав. А якщо хтось перестав, то прапор йому в дупу. Зараз я працюю юристом. Нормально заробляю. Але якщо завтра життя змусить, то легко піду якимось таксистом і не буду собі голову морочити. Бо є діти, яким треба забезпечувати майбутнє.

    216.09.10, 16:27Відповідь на 1 від naturat

    не зовсім самооцінка,
    я дійсно переживаю про те, що подумають люди. дуже хочеться бути успішною
    просто мені завжди вдавалося заробляти. я не нехтую б/я роботою, якщо треба було і полуницю за кордоном рачки збирала. нічого. просто якщо вже була моя-моя робота, яка приносила і задоволення і гроші, хоч і забирала дуже багато часу і нервів, то тепер на нелюбимій роботі дуже важко.

      316.09.10, 16:33Відповідь на 2 від трамонтана

      Я Вас зрозумів. Ну то не бійтеся лишати ту роботу, яка не Ваша. В мене теж таке було. І не раз. Не слухайте, що лякають - ой, а що ти далі будеш робити? А якщо не знайдеш? Молода людина з бажанням завжди щось знайде. Треба просто кинути і все! Не боятися! Ну посидите тиждень-два без роботи. Нічого страшного. Не знайдеться щось для душі, знайдеться щось таке саме як було -тимчасово. Але буде зміна обстановки і, може, кращі фінанси. Я вже багато разів кидав роботу (був і банкіром 2 роки до того, і ким я тільки не був). Завжди кидав роботу сам. Не завжди переходив на кращу роботу, але жодного разу досі не пошкодував. Бо все йшло тільки на краще. Просто нас привчають думати, що треба сидіти і триматися, а потім починають їздити по голові.

        416.09.10, 16:45Відповідь на 3 від naturat

        дякую

          Гість: Kira09

          516.09.10, 17:11

          и я тоже согласна с выше сказаным.. кому какое дело кем вы работаете: дворником, менеджером, продавцом, президентом,слесарем, юристом... это совсем не важно. гораздо важнее Ваши человеческие качества, ваша жизнь, и Ваши мысли о себе!..... а на Людей не обращайте внимание - среди них много сволочей!