Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

План

  • 07.11.10, 18:16
    Це створіння більш схоже, на збитий згусток котячої шерсті, щоправда трохи оскаженілої та зубатої.      Воно ричить і крутиться дзиґою у кутку ганяючись за своїм хвостом. Його переживання з приводу, того що він не може наздогнати свого хвоста змушує розслабитися і віддатися дикому реготу.      Його проблема здається такою мілкою і дивною, що серйозно до неї поставитися просто неможливо. Знайти її рішення  йому ніхто не допоможе. Всі сидять і намагаються пити каву з корицею, яка час от часу вилітає з рота, від дикого сміху, і потрапляє на дерев’яну підлогу. Женя одразу починає кричати за ламінат, який може здутися від вологи, і це викликає ще одну хвилю нестримуваного сміху, і ще більше кави на підлозі, і ще багровіше обличчя Жені.       Але згодом Він змиряється з долею ламінату і приєднується до нас. Надивившись вдосталь на кошеня, знайдене доречи сьогодні біля смітника, ми приймаємося зарозробку плана.

-       Так хто буде збирати гроші? Це треба буде зробити швидко без заминок, щоб все чітко!- сказав Женя. Він самий відповідальний з нас. Його очі просто ріжуть , наче ножем, коли ти зустрічаєшся з ним поглядами. В нього смугле обличчя , підкачаний торс і широкі плечі. І взагалі дівчата пісяються за ним. А ми йому потайки заздримо. І тихенько ходимо до спорт залу.

       -       Ну давайте Я….. – Це був Петя, його нерішучий голос можна було впізнати спиною.              -       Щоб тебе потім не знайшли? В тихому болоті…. Сам знаєш. - Коля. Він не дуже любив Петю, напевно тому, що вони були дуже не схожі. Коля був дуже цілеспрямований і рішучий, на відміну від Петра.

Петя розправив плечі, наче прямо зараз, скаже щось у відповідь. Але одразу збагнувши, що до голови не одної розумної відповіді не прийшло, опускає плечі і звішує голову.

        -       Та чого ти так закляк? Хочеш збирати гроші? Будеш збирати! Наступне питання. Хто займеться піротехнікою? Я написав вже список, що купити, треба тільки сходити ….і купити. З деякими пунктами можливо будуть питання але тітки на базарі з підполи Все продають. – Женя був настроєний рішуче.               -       Я візьмусь за піротехніку! –Коля бере список і уважно читає всі пункти. - Якого біса Жень, ми ж не збираємось нікого вбивати?        -       Так треба! Залишиться так і буде! А якщо не вистачить, ото буде лажа!

-         Хто буде відволікати увагу? Нам треба буде деякий час для підготовки.

      -       Я буду!  Попатякати, Я обожнюю. Задурю голову так, що часу у Вас буде вдосталь. – Сергій дійсно вмів гарно патякати. Вроду Він мав посередню, але коли відкривав рота, дівчата кидались на нього, як на древньогрецького Бога.             Всі знову відволіклись на кошеня, яке тепер намагалося, щоправда поки що невдало, залізти на стілець. Його задні лапи тряслися від напруги. А передніми Він ухватився за м’яку оббивку стільця. Таким чином наче підтягуючись, Він висить і кричить, чи то від страху, чи то від безпорадності. Змилостивився над кошеням Андрій, спочатку щоправда перевірив, чи боїться воно лоскоту, а потім все-таки підсадивши на стілець.

-       Так люди на підготовку залишилася неділя. Ми збиралися вже три рази і ще й досі не всю роботу розподілили. Давайте почнемо ще один ривок.

      -       І так. Хто купить маски? Ми ж не будемо в старих панчохах бабусі?......

 

Через неділю

         - А-а-а!!!! З ДНЕМ НА-РОД-ЖЕ-ННЯ!    З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!   З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!        Ми довго готувалися!

 

4

Останні статті

Коментарі

17.11.10, 18:28

мило

    27.11.10, 18:33

    Так-так, я теж вітаю!

      37.11.10, 19:56Відповідь на 1 від Миледи Сна

      Дякую)

        47.11.10, 19:56Відповідь на 2 від N 47-ий

        тобі теж дякую

          57.11.10, 20:35Відповідь на 2 від N 47-ий

          В мене не День Народження )))))
          Це..так...просто розповідь)

            67.11.10, 20:46Відповідь на 5 від Дивні жарти

            Тут не так вже й часто розповіді "для (і "від" себе" публікують.

              77.11.10, 20:50Відповідь на 6 від N 47-ий

              Я недавно зареєструвалась.....тому нічого не можу сказати у відповідь...
              Тільки з огляду кількості і якості твоїх розповідів, можу сказати, що мені приємно, що ТИ взагалі це коментуєш.

                87.11.10, 20:52Відповідь на 7 від Дивні жарти

                Ем... Невже?

                  97.11.10, 21:03Відповідь на 8 від N 47-ий

                  Відповідаю: "Так".
                  Просто і прямо.
                  Я почала писати може од сили неділю назад.
                  А почала їх викладать, щоб змогла читати одна подруга.
                  Я ламер)
                  А в твоїх розповідях є стиль. Речення в тебе зрозумілі. І коли читаеш твої розповіді то можна одразу бачити чіткі картинки, ти дуже гарно описуеш всіх персонажів.
                  Я взагалі більше читати люблю))))))
                  Ось чому мені приємно, що ти коментуєш.
                  P.S.: Бо ти писати вмієш.

                    107.11.10, 23:46Відповідь на 9 від Дивні жарти

                    Дивно... Мене вже встигли були переконати у зворотньому...

                    Дякую, що пишеш ти.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна