хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ретро от ЮВТ, или Вона опять подсовывает заезженную пластинку...

ТИМОШЕНКО ЗАКЛИКАЄ ЗАХІД ПРИПИНАТИ ІГНОРУВАТИ ПОГЛИНАННЯ РОСІЄЮ УКРАЇНИ (Daily Telegraph)

Колишній прем’єр-міністр України звинуватила Захід в ігнорування захоплення Росією її країни. Вона також попередила, що Кремль має наміри поглинути величезну трубопровідну мережу України, яка має життєво-важливе значення для європейської енергетичної безпеки.
 
В інтерв’ю «Дейлі Телеграф» Юлія Тимошенко заявила, що Захід не спромігся
засудити тривожний нахил до радянського авторитаризму в Україні,
мимоволі відкривши двері для згубних російських економічних інтересів та військового впливу.

«Україну поглинають,» - попередила вона. – «Керівництво країни вважає все власністю, яку можна продати. Природні ресурси, державні промислові монополії, потоки державних коштів, медійні організації та заводи. Росія вже скористалась ситуацією, і на мою думку, в майбутньому вони зроблять ще більше».

Тимошенко, яка з невеликим відривом програла на президентських виборах в лютому цього року проросійському Віктору Януковичу, заявила, що вона розчарована стриманістю Заходу.

«Я не розумію. Коли Янукович прийшов до влади, і демократія почала руйнуватись, західні політики заговорили про стабільність,» - сказала вона. – «Якщо не називати речі їхніми справжніми іменами та не говорити ні слова про знущання над демократією, тоді краще вже взагалі мовчати». Вона порівняла вісім місяців правління проросійського президента з «похоронами демократії».

З моменту свого приходу до влади колишній механік Янукович зміцнив власні президентські повноваження, підписав угоду, яка дозволяє російському Чорноморському флоту залишитись в Україні до 2042 року, а також значно розширив вживання російської мови у повсякденному житті.

За словами критиків, в процесі він почав утиски проти опозиційних
засобів інформації, придушив будь-яку реальну опозицію, та перетворив цю колишню радянську республіку на слабку подобу УРСР зразка 1970-х років, коли при владі був Леонід Брежнєв. Янукович заперечує ці звинувачення, заявляючи, що він приніс вкрай необхідну стабільність та налагодив серйозно зіпсовані відносини з найбільшим сусідом України Росією.

Однак, Тимошенко, яка здобула світову славу під час прозахідної
Помаранчевої революції 2004 року, закликала Захід прокинутись. Вона заявляє, що Янукович шматок за шматком продає Кремлю країну з населенням в 45 мільйонів.

Вона додає, що для них немає нічого святого, включаючи стратегічно -важливу енергетичну інфраструктуру України, бажання заволодіти якою вже відкрито висловив російський прем’єр Володимир Путін.

«Країною правлять гроші та страх,» - вважає вона. – «Все, що залишилось від наших енергетичних ресурсів, поглинається. Це співпраця слуги та хазяїна. Ми можемо співпрацювати та підтримувати дружні відносини з Росією, але ми не повинні продавати їм наш суверенітет або відмовлятись заради них від європейської інтеграції». Вона каже, що Росія та Україна вже ведуть переговори про створення низки спільних підприємств, які фактично віддадуть в руки Москви контроль над українською економікою.

«Росія, як й інші країни світу, просуває свої національні інтереси.
Проблема не в Росії, а в тому, що в Україні діє п’ята колона. Позиція
нової влади така: ми володіємо країною, і тому можемо продавати все, що захочемо.»
4

Коментарі