хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Перший статевий акт.....

Перший статевий акт, тобто акт любові та творення – це така ж важлива подія в житті індивіда, як і акт народження людини, тому що  жіночому організмові в цей момент передається творча енергоздатність чоловічого організму, що визначає всю її подальшу долю. І як вища ця творча здатність, так і вищий рівень любові та творення набуває жінка. Наприклад, якщо першим статевим партнером жінки був чоловік з божественною іскрою та коханням у серці, то вона буде народжувати дітей з цією іскрою, які б чоловіки надалі у неї не були. А якщо перший чоловік крім тваринних інстинктів нічого не мав, то жінка буде народжувати дітей тільки з тваринними інстинктами, навіть якщо в її житті будуть надалі боги, діти все одно будуть нелюдами.

      Те, що жінка є носієм властивостей своїх статевих партнерів ми можемо побачити у своєму житті за жінками, яким у житті не пощастило з першим чоловіком. Якщо перший чоловік у неї був п’яниця, то всі наступні, як правило, також стають п’яницями.  

      Треба поставити акцент на тому, що і для парубка (чоловіка) перший статевий акт має не менше значення, ніж для жінки, тому що від неї йому також передається творча енергоздатність, яка є необхідною для оволодіння чарівними властивостями організму. І чоловік також у подальших статевих контактах є передавачем жіночих властивостей. Це ми можемо бачити у житті тих чоловіків, у яких перша дружина була “гулящою”, і з якою йому прийшлося розірвати шлюб. Наступній його дружині передадуться ті ж якості і з нею йому також прийдеться розлучитися, ремствуючи на всю гулящу жіночу стать.

      Таким чином, для роду не менше значення мала і цнотливість парубків. Дошлюбні відношення з доступною жіночкою приводили до того, що парубку передавалися властивості її першого статевого партнера і більш того, від цього парубка у подальшому в дітей втілювалися душі померлих з Роду першого статевого партнера тої першої жіночки.  Не дарма, старі люди як жіночу, так і чоловічу цнотливість називали мудрістю роду.


48%, 10 голосів

24%, 5 голосів

29%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

116.05.08, 23:08

що тіко не придумає людина щоби виправдати банальне бажання потрахатись.

    216.05.08, 23:12

    простіше одним словом - телегонія

      316.05.08, 23:22Відповідь на 2 від Володюсик

      Так, і вона скрізь.....

        416.05.08, 23:28

        100% оргазм - це СМЕРТЬ.....
        Тому вперед - назустрічь СМЕРТІ......У РАй

          Гість: Ядовитый Ос

          518.05.08, 16:35

          Не,шановнi,теорiя завжди симпатичнiша за банальну практику...Кожна дiвчинка мрiе про свого сумнозвiсного принца на бiлому конi...А ,зрештою,ii гвалтуе не принц,а його кiнь,та не бiлий ,а клишоногий та смердючий,з зубами,як у французького комiка минулого сторiччя Фернанделя...Проте,чого ж ти хотiла,маленька хвойда?!Це дiють звичайнiсiнькi кармiчнi закони...Навiщо ти длубалася з семи рокiв у своiх таемних отворах татовою викруткою?

            Гість: jigir

            62.07.08, 22:45

            якщо існує система, значить її необхідно вивчати, аналізувати і знаходити варіанти

              723.10.08, 15:45

              пропоную до наших заміток додати тег - телегонія, щоб були всі в одному місці!

                824.10.08, 09:41Відповідь на 7 від Ружа

                зогласен

                  924.10.08, 12:48Відповідь на 8 від krir

                  ... то деж твій тег ?

                    1026.02.11, 17:29

                    тупо і неправда)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна