хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ну, думаю, ПОЧАЛОСЬ "Свобода" вже пророкує

  • 15.01.12, 23:40
ОЛЕКСАНДР АРОНЕЦЬЧлен київського міського комітету ВО"Свобода", відповідальний за зв'язки з громадськістю. Заступник голови ГО "Люстрація". Випускник Києво-Могилянської академії. Націоналіст.Три колони - Свобода, БЮТ, ФЗ - запорука до перемоги на виборах!  

Сьогодні розмови про єдиний список повна маячня. Судіть самі, якщо єдиний кандидат від опозиційних партій на мажоритарному окрузі хоч якось реально, то єдиний список - це утопія. Все просто. Найбільшою проблемою буде партія, на основі якої доведеться створювати єдиний список. Жодна топ-партія за жодних обставин не піде у список до іншої топ-партії. Отже доведеться брати якусь "нейтральну" партію. Але це теж утопія, адже нейтральних партій не буває. А що робити тоді, коли буде ситуація, як на місцевих виборах, де деякі місцеві осередки БЮТу контролювали тушки партії регіонів і виставили своїх людей, або в останній момент зняли список з виборів. Знову утопія.

Крім цього, виборець Свободи не проголосує за цей список, оскільки там є бютівці і інші нацдеми, а виборець Фронту Змін не проголосує за Свободу, адже йому не подобається націоналістична ідеологія тощо.Таким чином переважна більшість виборців взагалі не прийдуть на вибори і, що найгірше, розчаруються у своїх партіях. Відповідно Партія Регіонів та сателіти здобудуть конституційну більшість у ВР.

Всього цього не буде, якщо не придумувати колесо. Якщо опозиція піде трьома колонами, у складі БЮТ, ФЗ і Свободи, це по-перше чисто математично збільшить кількість мандатів. По-друге кожен виборець кожної партії буде мати більше стимулів підтримати свою партію., адже кожна з партій представляє свої ідеологію. БЮТ - соціал-демократичну, ФЗ - ліберальну, Свобода - націоналістичну.  По-третє і Юлія Тимошенко, яка запропонувала цю ідею, може помилятися, як вона помилилася з підписанням кабальної газової угоди (звісно це політичне рішення, за яке в демократичній державі не судять).

Важливим є те, що дрібні партії, які не мають реальної підтримки, мають усвідомити, що в них не повинно бути жодних амбіцій. Їх амбіції лише шкодять загальній справі. Найбільше на що вони можуть розраховувати, це мажоритарний округ для 1-2 представників від партії.

В такому випадку опозиція переможе.

ГОСПОДИ! КОМУ КРАЇНУ ВІДДАВАТИ? БОЖЕ! ЩО БУДЕ ІЗ ОНУКАМИ?

"И ТОГДА ЖИВЫЕ ПОЗАВИДУЮТ МЕРТВЫМ" (Св.Писание)

3

Коментарі

116.01.12, 07:23

Що? Знову Лебідь Раком Щуку?

    216.01.12, 10:13Відповідь на 1 від Саничок

    Найстрашніше те, що вони ж нікого не пропускають, крім своєї кодли.Мені відомі дуже розумні віддані Україні особи серед реальних юристів, економістів.Так НЕ ПРОПУСКАЮТЬ же ж ! Той же БЮТ, Свбда, ФЗу, НУ, ГП... А всі ці тушковані - ВСІ запроданці. А ЮВТ сама із ними не впорається.Мені видається, все станеться стихійно - через повстання і кров. Дитина народжується в болі і крові А всі ці "еволюційні парламентські перетворення" - штучний неприродній засіб.
    cit[: Ст 28, Всеобщая декларация прав народов (Алжир, 1976)
    Любой народ, основные права которого грубо попираются, имеет право заставить признать их, в частности, путем политической или профсоюзной борьбы, и даже, в качестве крайней меры – ПРИБЕГНУВ К СИЛЕ:]cit.
    Додам тільки, якщо народ взагалі існує і вважає себе народом, а не холуйствує

      анонім

      316.01.12, 10:38Відповідь на 1 від Саничок

      Що? Знову Лебідь Раком Щуку? іншого не дано

        416.01.12, 10:43Відповідь на 3 від анонім

          анонім

          516.01.12, 10:45Відповідь на 2 від Strannik777

          Так звані реальні юристи-економісти - це стовідсоткове тушкування, лише дисциплінована партія з ідеологічно незламними представниками (в Україні є лише одна така партія - "Свобода" може зламати сплановане ригіаналами формування конституційної більшості у ВР.

            616.01.12, 11:03Відповідь на 5 від анонім

            Я, друже, не хочу втягуватись у суперечку. Реальні юристи, про яких я кажу - це ті, хто реально може виписувати закони і на практиці застосовувати верховенство права, хто реально при владі могли б вивести країну Я - за "Свободу", але і вони не допускають до своїх лав тих, хто розумніший за них, а самі...нажаль Почитай матеріали про будівництво керівного апарату (загально) Керівник ЗАВЖДИ тримає під собою того, хто тупіші за нього і підкоряються йому (на будь-якій ланці) Він виходить із цього кола, на його місце стає той самий, тупіший за нього...Далі - до безкінечности. результатом маємо - херанта праФФасіАНАЛА, у "свободі" тільки й радощів, що дисципліна. Варто придивитись, як себе поводить Тягнибок і які тупі у нього бувають речьовки ( ще раз підкреслюю, - я НЕ ПРОТИ "Свободи"!)

              716.01.12, 11:22Відповідь на 5 від анонім

              Варто замсислитись над цією фразою: cit[:Юлія Тимошенко, яка запропонувала цю ідею, може помилятися, як вона помилилася з підписанням кабальної газової угоди (звісно це політичне рішення, за яке в демократичній державі не судять):]cit Отже, вони вже вирішили, що розумніші за народ, що ЮВТ підписала неправомірну угоду...В тому-от і полягає їхня недолугість, що реально відсутні у правовому полі. Нічого нового або розумного вони не нададуть
              Змушує замислюватись і їхня освіченість й їхні "познания" хоча б щодо української cit[:Всього цього не буде, якщо не ПРИДУМУВАТИ колесо:]cit "придумувати" - прерогатива росіян, а українською така справа, видається, має іншу назву. Як казав їхній байкар "а вы, друзья, как ни садитесь, все ж в музыканты не годитесь"(див.ком 1 Саничок - "Лебідь Раком Щуку"