хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Україна вітає тимошенко із Новим роком!

  • 01.01.12, 17:23
У новорічну ніч Майдані влаштували лазерне шоу "Юлі - волю"Неділя, 01 січня 2012, 12:07 

У новорічну ніч на Майдані Незалежності біля головної ялинки країни прихильники привітали Юлію Тимошенко з новим роком.

Про це написав у своєму Facebook депутат від БЮТ Олександр Сочка.

"Саме в тоді, коли почав гриміти святковий салют, десятки людей підняли плакати з написами "Юля, з Новим роком!" Одночасно поряд на будівлі (Консерваторії) з’явився напис "Юлі-волю", - зазначив він.

Крім того, журналіст Олександр Аргат у своєму блозі розмістив фото, на якому видно, що лазерний напис "Юлі - волю" з’явився також на стеллі Незалежності.

 

За словами журналіста, привітання президента Віктора Януковича, не показувалося на моніторах на Майдані. Як відомо, у новорічну ніч прихильники Тимошенко під Качанвською колонією, куди напередодні було етаповано екс-прем’єра, запалювали бенгальські вогні і співали гімн України. У суботу народним депутатам вдалося передати Тимошенко невелику передачу до Нового року, але без ялинки і новорічних прикрас. Тимошенко зустріла новий рік із сокамерницею.

Українська правда

7

Коментарі

11.01.12, 19:57

    21.01.12, 22:46Відповідь на 1 від Саничок

    Слава Україні! Героям слава! Юлі волю! Смерть ворогам!

      32.01.12, 00:21

      Так он хто виявляється *відмінив показ новорічного вітання на Майдані*... І як це йому вдалося ? Дійсно у силовиків уже великі проблеми з адекватністю. Настільки зневажати закон про депутатську недоторканність...що є підсудною справою.