хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Яничар, як завжди, по Фрейду - проговорився

  • 07.09.11, 20:36
Перший день нової сесії Верховної Ради[репортаж, відео]
Share
Верховна Рада сьогодні повернулася із літніх канікул. Розпочали зі святкувань - 20-річчя Незалежності та відкриття сесії. На традиційне вітальне слово до Парламенту прийшли Президент та члени уряду. Виступ Віктора Януковича опозиція зустріла свистом і вигуками "Ганьба!", а фракції більшості забули йому поаплодувати. Конституційна, земельна, освітня, житлово-комунальна та інші реформи - головне, про що говорив у своїй пормові глава держави. 
Не обійшлося, щоправда, і без його фірмових обмовок - серед досягнень президент назвав те, що в країні "СПОТВОРЮЮТЬСЯ умови для розвитку підприємництва".

Рада - при параді. Парубки у білому - зустрічають гостей.  Із колишніх президентів - не прийшов Віктор Ющенко. З екс-прем`єрів - немає увязненої Юлії Тимошенко - та її соратники нагадують про неї. Одягають чорні майки - з портретами лідерки - так чепуряться до зустрічі з президентом нинішнім. На робочі місця - стелять величезні плакати-портрети: з "бютівської" території - дивиться велика Юлія Тимошенко. З нунсівської - Юрій Луценко. До зустрічі з Віктором Януковичем -  усе готове. На додачу - президента одразу ж і ОСВИСТАЛИ і ЗАГАНЬБИЛИ

Подальші урочистості - опозиціонери не побачать. Демонстративно подалися геть. Це принцип.

Микола Мартиненко, лідер фракції НУ-НС: "Ми категорично протестуємо!"

Іван Кириленко,  лідер фракції "БЮТ-Батьківщина": "Вони за гратами, але вони незримо присутні тут!"

Без них - по залу урочисто носять державний прапор - той самий що був тут 24 серпня 91-го року. Ті, хто був у цій залі тоді - споглядають дійство з балконів.

Іван Заяць, народний депутат, НУ - НС: "Ми його по-іншому несли, більш енергійно, а вони - так по-меморіальному".

Цей депутат ображений, що не запросили у залу його соратників - учасників тих історичних подій. Ще й урочистості провели - з таким запізненям.

Іван Заяць, народний депутат, НУ - НС: "Саме 24-го серпня потрібно було зібрати в цій залі депутатів 1 скликання..  хай би вони щось людям сказали і з приводу цих подій".

Володимир Литвин, голова ВР: "Підстав для образ немає... а куди їх мали запросити? Нинішнім депутата вийти?"

А у залі тим часом - Президент враженнями ділиться - і про країну загалом, і про справи газово-судові.

Віктор Янукович: "Ми повинні вийти з цієї сумної історії".

Поза залою - цікаві гості. Народний депутат Юрій Іванющенко - у пресі його ще називають Єнакієвським - прийшов у Раду: тут його не часто помічають.

А поза очі називають сірим кардиналом - і близьким товаришем Віктора Януковича з чималими впливами.  Впливову людину беруть у кільце - журналісти.

Юрій Іванющенко, народний депутат, ПР: "Скока можна".

Ольга Сніцарчук, кореспондент "5 канал": "Після урочистостей і демаршів - буденна робота.  Гості розїхалися. Опозиція повернулася. Більшість взялися за традиційну діяльність".

Ольга Сніцарчук, Ян Доброносов, Дмитро Большаков, "5 канал"

 

 


100%, 7 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
6

Коментарі

анонім

18.09.11, 00:49

Ой, спотворюються

    28.09.11, 22:17

      39.09.11, 11:49