хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Коментарі

129.07.12, 20:20

    229.07.12, 20:20

      329.07.12, 20:50

      Що тобі Росія? В мене за нас болитьб, а вони нехай самі своє вирішують. Тим більше, те, що на цих роликах - в нас не набагато краще.

        429.07.12, 21:09Відповідь на 3 від Танк_

        Що тобі Росія? В мене за нас болитьб, а вони нехай самі своє вирішують. Тим більше, те, що на цих роликах - в нас не набагато краще.ЕГЕЖ ...Украіна це вже на 70% майже РАША тож хай повстане скоріше УПА наша СЛАВА НАЦІІ

          529.07.12, 21:40Відповідь на 3 від Танк_

          Що тобі Росія? В мене за нас болитьб, а вони нехай самі своє вирішують. Тим більше, те, що на цих роликах - в нас не набагато краще.Раша претендує на роль великої держави.Вона має великий та могутній "язик",велику культурну спадщину.Раша вибудовує нову імперію,куди затягує і нас.Вони називають себе старшим братом,а до нас вони ставляться зверхньо.
          Своїми дописами та відео, я намагаюсь показати справжнє обличчя "великої" країни,що розумом не зрозуміти.Ворога треба знати в обличчя.
          А ти що,наче їх захищаєш ?

            629.07.12, 22:38Відповідь на 5 від Davigadoff

            Ні, не захищаю. В мене ставлення взагалі доволі радикальне. Просто таку преамбулу треба писати до матеріалу, а то не зовсім зрозуміло, у якому контексті. Бо подібних помийок і в нас вистачає. Хоча різниця є. Знаєш, що таке "балок"? Це коли люди живуть у залізно дорожній цистерні. Або у будиночку з РУБЕРОЇДУ. У Раші на северах такого багато було - сам бачив. Правда, не знаю, як зараз.
            А відео з автопригодами взагалі ні до чого - ні, відео цікаве, але при чому тут імперські амбіції і таке інше?

              729.07.12, 23:03

              Цим нікого уже не здивуеш,гірко що ми теж туди котимся.

                829.07.12, 23:27Відповідь на 6 від Танк_

                Відео з автопригодами показує агресивність,пофігізм,нестриманість та дурість багатьох росіян.У нас таке теж трапляється,але швидше як випадковість,а в росіян це закономірність.

                  929.07.12, 23:47Відповідь на 3 від Танк_

                  Що тобі Росія? В мене за нас болитьб, а вони нехай самі своє вирішують. Тим більше, те, що на цих роликах - в нас не набагато краще.Скажу чесно,мені набридли до печінок замітки про наших політиків,про баньдюков при владі і про зрадливу опозицію.Вирішив до виборів не писати про окремих політиків.Зараз мене більше хвилює нова-стара політика путіна по створенню нового СРСР,головною жертвою в цій грі він визначив Україну.Нам обіцяють бочки меду та золоті гори.Тему раші тут ніхто не розробляє.В новинах подається лише про газові угоди,про зустрічі презиків,тощо.Жодної негативної інфи про Московію по тв не подається.Бояться образити сусіда.Ось я й намагаюсь подати іншу інфу,причому по-більшості з російських ресурсів.Кацапи самі себе такими подають.Я додаю до їх меду,їхнього ж дьогтю.

                    1030.07.12, 02:18Відповідь на 9 від Davigadoff

                    Зрозуміло.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна