хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

At

At

варто знати-3

бажаю, щоб ніколи і нікому нестало у нагоді, але знати варто! "Від чуми і тюрми незарікайся" Що робити, коли міліція запитує інформацію Володимир Батчаєв  Дійсно, останнім часом ми спостерігаємо, як зростають апетити правоохоронного відомства у бажанні отримати інформацію, у тому числі персональну і конфіденційну, щодо окремих громадян і груп населення. Збір даних про членів опозиційних політичних сил, учасників акцій протесту і навіть про ВІЛ-інфікованих – така активність МВС насторожує і викликає занепокоєння, оскільки всі ми розуміємо для чого збирається інформація і яким чином силові структури мають наміри її використовувати. Бажання влади знати все і про всіх – ознака тоталітаризму і пояснення Міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова «Це люди, про яких ми повинні знати… Ми не будемо її оприлюднювати, вона нам потрібна для роботи у відношенні цих людей» краще тому підтвердження.

повний текст з виділеннями і підкресленнями тут: http://www.umdpl.info./index.php?id=1296390969

Що робити, коли міліція не поспішає прибути на Ваш виклик Володимир Батчаєв

Таке звернення за допомогою до громадських організацій є показовим, оскільки свідчить – окремі міліціонери у райвідділах знахабніли настільки, що вже повністю ігнорують не тільки проблеми пересічних громадян, а і вимоги власного міністра, який зовсім недавно запевняв «завдання міліції – максимально швидко і адекватно реагувати на будь-яку заяву чи повідомлення, яке поступили до міліції. Але при цьому працівники міліції не повинні думати ні про збільшення кількості злочинів, ні про будь-яку статистику, ні про відсотки»

повний текст з виділеннями і підкресленнями тут: http://www.umdpl.info./index.php?id=1299519971

і ще:

Викликають на допит, що робити?  http://www.advokatura.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=287:doput&catid=28:2010-03-02-20-27-04&Itemid=65

Ти у міліцейській камері  http://www.umdpl.info/index.php?id=1297870380

3

Коментарі

125.10.11, 14:50

Існуючий порядок речей в нашій країні - це намагання купки людей повернути решту - 46 мільйонів - до стану кріпаків, а ще ліпше - рабів... Сумно...
"Тоталитаризм стремится не к деспотическому господству над людьми, а к установлению такой системы, в которой люди совершенно не нужны." Арендт Ханна.

"Группа лиц, желающая и в дальнейшем именоваться "Государство", в связи с практическим завершением национальных проектов "Усмирение конкурентов" и "Государство - это мы!", испытывает острую нехватку и нужду в новых государственных рабах - и повышает расценки за каждого второго новорожденного раба до 250000 рублей."
Владимир Борисов