Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

At

At

Вода - основа життя!

Всесвітній день водних ресурсів (World Water Day) Ідея проведення Всесвітнього дня водних ресурсів вперше прозвучала на конференції ООН з охорони оточуючого середовища і розвитку (ЮНСЕД), яка відбулася в 1992 році в Ріо-де-Жанейро. Генеральна Асамблей Організації Об’єднаних Націй, прийнявши резолюцію 47/193 від 22 лютого 1993 року, проголосила 22 березня Всесвітнім днем водних ресурсів.
Вода - основа життя! Ми використовуємо її для пиття, транспорту, господарства та рекреації. Але з усієї води на Планеті тільки 3 % є прісною, і лише третина цього доступна людині. Якщо ми не змінимо наші практики управління водою, до 2025 року дві третини людей на Планеті відчують нестачу води. Ми повинні змінитися!

4

Коментарі

123.03.11, 10:39

Змінюватись найчастіше готові люди, що вже не мають нагальної необхідності це робити... Адже усвідомлення необхідності змін - не розуміння, а саме глибинне усвідомлення - вже стає першим кроком до змін... А решта - їм хоч і кілка на голові теши, розповідай про екологію і екологічні проблеми - все одно результату нуль... Одна моя співрозмовниця з Канади розказувала, що там дітям змалечку прищеплюють екологічне мислення, вчать любити і берегти природні багатства, ощадливо їх використовувати і примножувати... А у нас, на жаль, в 90% випадків люди живуть за принципом "після нас - хоч потоп", і не зважають на перспективу залишити власним дітям завалену горами сміття пустелю...
Сумно...
Шкода, що люди такі нерозважливі...

    Гість: Grazia

    223.03.11, 12:47

    без води ніяк