хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

6 минут до дачи... Я её ХОЧУ!!! %)

Эх, токо она мну не хочеть... :)


Найшвидший в світі автомобіль: 135000 кінських сил, швидкість – 1600 км на годину
Автомобіль має три двигуни: літака, реактивний та автомобільний. Гвинтик за гвинтиком — найшвидший в світі автомобіль будується у британській майстерні. Він розвиватиме швидкість до тисячі шестисот кілометрів на годину. Досягнення інженерів носить назву Bloodhound SSC, що у перекладі з англійської – гончак, розповідають euronews. За кермом авто – чинний рекордсмен зі швидкості Енді Ґрін. Він вперше показав місце водія: “Ось це і є кабіна водія. Це от мій офіс, що рухається зі швидкістю 1600 кілометрів на годину. Кермо надруковане на 3D-принтері з титану спеціально, щоб підходило під мої руки. У нас — три рідкокристалічні дисплеї. Та резервні інструменти, виробництва Ролекс – це резервний спідометр, годинник та таймер. Ці інструменти — дуже важливі у нашій роботі.” Ця модель демонструє, як виглядатиме автомобіль, коли його закінчать наступного року. І ось як він виглядає зараз під час розробки. Пояснює головний інженер проекту Марк Чапман: “Ось передня частина автомобіля, тут будуть колеса, передня підвіска. Все це — з вуглецевого волокна, це — офіс Енді. Автомобіль має три двигуни: літака, реактивний та автомобільний. Ми обрали сталевий корпус, тому що він дуже жорсткий та тривкий. Ось тут розташований реактивний двигун, усередині корпусу. І нарешті ось тут – масивний шматок алюмінію. Дуже складний механізм, але дуже гарний.” Цей автомобіль – мрія інженера. А мрія команди – надихнути молодих інженерів. Через це тут нічого не приховують – жодних технологічних секретів. Один з найвизначніших моментів у цьому проекті – те, що всі дані, всі креслення щодо того, як авто створювали, як ним управлятимуть, публікуються онлайн, безкоштовно. Крім того, учасники проекту щороку відвідують сотні шкіл, щоб зацікавити їх конструюванням. Така освітня ідея прийшла у голову колишньому рекордсмену зі швидкісних автомобілів – Річарду Ноублу: “Британії щороку потребує 100 тисяч випускників інженерного факультету. Нині їх випускається приблизно 30 тисяч. Ситуація — дуже серйозна. Коріння проблеми слід шукати ще в молодшій школі. Потрібно змалечку зацікавлювати дітей.” 135 тисяч кінських сил, швидкість – 1600 км на годину – більша, ніж у реактивного винищувача. Справді, дуже зацікавлює. Особливо водіїв. “Зараз я працюю з найбільш видатною командою рекордсменів зі швидкості, інженерів світового класу. Вони розв‘язують проблеми, які ще ніхто раніше не розв‘язував. Наступного року і через 2 роки ми будемо тестувати та удосконалювати цей автомобіль. Я буду керувати ним, як член команди випробувальників. Водночас ми розказуємо всім на світі про ці неймовірні пригоди, так з‘являється можливість надихнути наступне покоління,” – каже Енді Ґрін. А вже через рік Bloodhound SSC має вирушити до Південної Африки, де спробує досягнути омріяної швидкості у 1600 км на годину.


Вот она, красавица - 


4

Останні статті

Коментарі

12.05.14, 15:51

а де розженешся?

    22.05.14, 15:52Відповідь на 1 від Shnec

    а де розженешся? Не знаю - але ХОЧУ!!!

      32.05.14, 15:54Відповідь на 2 від Peter_Blood

      а де розженешся? Не знаю - але ХОЧУ!!!будуй поки трасу....

        Гість: реал

        42.05.14, 15:57

        Звуковой барьер и авто бреши да не забрехивай))))

          52.05.14, 15:57Відповідь на 3 від Shnec

          а де розженешся? Не знаю - але ХОЧУ!!!будуй поки трасу....Дорого...

            62.05.14, 15:58Відповідь на 4 від Гість: реал

            Звуковой барьер и авто бреши да не забрехивай))))Там ссылка есть - "за шо купил, за то продал"

              72.05.14, 15:59Відповідь на 5 від Peter_Blood

              а де розженешся? Не знаю - але ХОЧУ!!!будуй поки трасу....Дорого...машина - задоволення теж не дешеве

                Гість: реал

                82.05.14, 16:19Відповідь на 6 від Peter_Blood

                Звуковой барьер и авто бреши да не забрехивай))))Там ссылка есть - "за шо купил, за то продал"Ссылка токо в сибирь, в тайгу на лесоповал.Ты готов к этому?

                  92.05.14, 16:20Відповідь на 4 від Гість: реал

                  Звуковой барьер и авто бреши да не забрехивай))))Звуковой барьер на авто біл преодолен в 1997 году. http://ru.wikipedia.org/wiki/Thrust_SSC
                  Вот море видео - вібирай сам https://www.youtube.com/results?search_query=Thrust+SSC

                    102.05.14, 16:21

                    Уже проще истребитель купить...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна