Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Мочанов. "До влади повернулась нова ОЗГ "

5

Коментарі

18.11.14, 18:56

До влади прийшли ті кого люди обирали. Та дайте Верховній Раді хоч зібратися а тоді вже розказуйте щось. А то виходить що у інтернеті всі поносять Порошенка і підтримують Правий сектор а в реалі ПС набирає менше 2%, Свобода не потрапляє а провладні партії партії беруть усіх 60. Не вірю інтернету бо огидно просто. Це не вас стосується.

    28.11.14, 19:22Відповідь на 1 від uraha

    Все, що відбувається в країні мене стосується. Інформацію черпаю не тільки з інтернету бо волонтерю, Провладні партії набирають 60% Хотілося б щоб вони були пронародними.

      38.11.14, 21:22Відповідь на 2 від Горянка

      Хтось накрутив рейтинг ПС в інтернеті.В Самопоміч вклали гігантські кошти. За ті 27 мільйонів, про які говорив Садовий йому можна піаритися хіба у Львові.В результаті постраждала Свобода - єдина на мій погляд більш менш народна політсила.Хоча вони теж не святі але більш менш відомі люди.У списку Садового люди які маловідомі навідь у Львові.За що Садовий отрмав такий кредит - хіба Богу одному відомо.

        48.11.14, 21:26Відповідь на 3 від uraha

        у інтернеті хтось хтось страшенно поширює панікуі всьопропало.Іде страшна нагонка на владу.Так вони не святі але чи варто зараз підтримувати Кремль і різати гілку, на якім ми сидимо поки.

          59.11.14, 21:54Відповідь на 4 від uraha

          Я не розумію чому ви, поборник всього українського, так твердо вірите Порошенку. Мало того що ця людина що до недавно відкритий прихожанини, показовий диякон кремлівської церкви, та ще і сороміжливий юдей..Про таких говорять "Ви або хрест зніміть або штани надіньте.Тобто це пристосуванець нйвищого гатунку і тому жодної довіри до нього немаю.." Поясніть мені хоч якось. чрму без жодного спротиву в україну впускають російські колони, хоча весь час розказують . що україна має високоточну зброю здатну вражати цілі на десятки кілометрів..

            69.11.14, 22:34Відповідь на 5 від Горянка

            Порошенко не святий. Не буває святих людей і тім більше святих політиків.Я голосував за нього бо вважав його найкращим з реальних кандидатів.За нереальних кандидатів я не голосую ніколи.Політика це майже завжди вибір між просто поганим і ще гіршим але це мистецтво реального.Звичайно можна не ходити на вибори але це не знімає з людини відповідальності. Я так вважаю.Що ж до колон - я вважаю головна мета Путіна не військові дії. Головна мета Путіна викликати радикальні дії і громадянську війну в Україні. Я проти радикальних дій зараз. Ось тут сценарій описаний.
            http://blog.i.ua/community/662/1564463/#advA_advC_1564463_22286424

              729.11.14, 11:47Відповідь на 5 від Горянка

              Я не розумію чому ви, поборник всього українського, так твердо вірите Порошенку. Мало того що ця людина що до недавно відкритий прихожанини, показовий диякон кремлівської церкви, та ще і сороміжливий юдей..Про таких говорять "Ви або хрест зніміть або штани надіньте.Тобто це пристосуванець нйвищого гатунку і тому жодної довіри до нього немаю.." Поясніть мені хоч якось. чрму без жодного спротиву в україну впускають російські колони, хоча весь час розказують . що україна має високоточну зброю здатну вражати цілі на десятки кілометрів..Ви не розумієте чому uraha підтримує глиста Вальцмана ? Бо сам глист. А Вам за матеріал, за укр. прапор на аваторці.

                830.11.14, 23:10Відповідь на 7 від Мир о Люб

                Знаєте к тепер виглядає український тризуб дякуючи підтримки таких "патріотів"? Це обнімка рука в руку на трибуні Верховної ради стоїть Гройсман, Вальцман, на і Яценюк http://www.bbc.co.uk/ukrainian/politics/2014/11/141127_poroshenko_rada_speech_she

                  92.12.14, 18:19Відповідь на 8 від Горянка

                  В Русі (Україні) ГЕРБ не тризуб, вила, сокіл, слово Воля ... а ТРИСУТТЯ. Матеріальне, Духовне, а над ним ЗАКОН, ПРАВО матеріального і духовного буття.