Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

8 березня – найчорніша дата України-Русі! .

  • 08.03.20, 06:00



Цього дня ,972 року, в результаті підступної зради охристиянізованого і як наслідок одуреного та розтлінного іудеями оточення, загинув найвеличніший князь (Імператор) Русі-України – Святослав Хоробрий!
Саме з 8 березня 972 року починається знищення Русі як такої, і ключеву роль в цьому хазарськом реванші відіграла жінка на ім’я Малфрідь (Малуша) яка й принесла до Києва во чреві той плод Хазара Малфрідовича (т.зв Володимира), який досягнувши повноліття в 988р втілив в життя хижий іудейський сценарій християно-поневолення Русі-України, що триває донині..
2) 8 березня святкується ще одне іудейське “свято”, яке вони святкують на честь ще однієї діячки Есфір (Естер), яка спричинила перший акт геноциду (жертвоприношення) .
(Так, шляхом обману і “підстилання” себе під перського царя Ахашвероша, вона оббрехала Ахашверошового воєначальника(міністра оборони) Гамана (Амана) і домоглась його страти. Потім заволоділа “грамотою” Гамана на командування військом, підняла перське вісько, очоливши його, і впродовж кількох днів військо під її (Есфір) командуванням знищило 75000 мирних,
ні в чому не винних персів. Не милували нікого – ні старців, ні жінок, ні дітей. Царю Ахашверошу вона відбрехалась, що таким чином приборкала заколот проти нього. З того часу жиди святкують цю різанину як веселе “свято” Пурім.
Згодом істинні юдейки Клара Цеткін і Роза Люксембург замаскували це “свято”, під Міжнародний жіночий день 8 березня”.
Також в цей день в 1857, 1894-96 роках в Парижі, Чікаго та Нью-Йорку прошли маніфестації повій за права найдревнішої професії.
3) святкування міжнародного жіночого дня саме 8 березня, було обрано ними, ще й тому, щоб українці-русичі, відволікаючись на жінок (які у нас безумовно найвродливіші в світі) обходили стороною постать національного пророка та його вчення – сонця-правди, день народження якого 9 березня. Бо саме Тарас Шевченко, як ніхто інший викрив цих злодіїв і до цих пір явяється для них найнебеспечною зброєю.
Таким чином, вшановуючи 8го березня наших жінок ми:
1. Святкуємо свої поразки, підживлюючи своєю енергією ворогів,
2. Ставимо їх (своїх жінок) в один ряд з деспотами, святкуючих геноцид персів (Пурім), підкреслюємо солідарність своїх жінок з повіями (це ж міжнародний день солідарності жінок),
3. Обходимо стороною свого пророка і його вчення.
Висновки робіть самі…
1

Коментарі

18.03.20, 15:58

Зробив.