хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Коли відбулося вінчання князівни Анни на москвії були болота.

  • 30.05.17, 18:06

Пам'ятник Анні Ярославні в м.Санліс у Франції - "Anne de Kiev, la reine de France". Фото: Pro Ukraine.

На зустрічі у Франції путін заявив, що кнізівна Анна Ярославна була росіянкою.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Немає такої нації - РУССКІЄ ! Та ніколи НЕ було !!! Тому россіяни й комплексують, юродствують та верещать. Татари - нація, башкіри -нація, якути-нація, русскіє - ні, бо це така вигадана царем петром (300 років тому) назва всіх поневолених націй.

 Росіяни  - НЕ слов'яни, це народ без своєї історії, без своєї культури, без своєї віри, і без своєї мови ! Все вкрадено, поневічено, споганено, все побудовано на відвертій брехні та зраді .До речі брехня, заздрість, злодійство та зрада - життєве  кредо москвина.
Країна, що привласнює чужу історію, а свою не шанує і не знає своєї справжньої історії  - не має майбутнього і може бути збережена лише насильницьким методом.


На землях сучасної України вже 800 років була цивілізація. Відбувалося бурхливе життя. Творилася історія всього контитенту. А там, де зараз Москва, ще були болота.

В Києві вже сотні років правили величні родини, які змінювали політичну мапу Європи, утворювали союзи і будували чудові міста. А там, де зараз Москва, ще були болота.

Вже сотні років на землях сучасної України люди від Галичини до Переяслава і Чернігова їздили верхи, обробляли поля, будували потужні фортеці. А там, де зараз Москва, ще були болота.

Ярослав Мудрий, разом з братом, поділив Русь "по Дніпру" - правив у Києві правобережжям, а брат Мстислав - у Чернігові лівобережжям. Після смерті брата князь об'єднав Київську Русь. А там, де зараз Москва, ще були болота.

В Києві 150 років вже як писали і читали. З'явились перші писані закони. Побудовані славетні собори, від величі яких перехоплює подих навіть зараз. А там, де зараз Москва, ще були болота.

Вже 200 років як хрестили Київську Русь. А потім - більше 100 років як Київ був митрополією Константипольского патріархату. Сердцем віри. З західним істиним корінням. Тут вірили у Бога - справжнього, а не в язичницкі ідоли. Саме тут відбувалося зародження слов'янства. А там, де зараз Москва, ще були болота.

Великий князь Ярослав помер у Вишгороді (сучасний район Київської області в Україні). Був похований у Києві у соборі, який збудував. Віддав все своє життя на укріплення слави і могутності Київської Русі. А там, де зараз Москва, ще були болота.

Це все, що друзям з московського болота треба знати про "любимого князя". І це добре, що вони поважають і цінують нашого київського князя. Врешті-решт, тою чи іншою мірою, з нього почалося перетворювання предків росіян, які ще жили в печерах десь посеред тих болот, на людей. Шкода що нічого з того не вийшло.

Виплеканий монгольськими ханами примітивні угро-фінські  племена, (згодом московити)  із мізерним, орієнтального характеру культурним надбанням,  раптом, ( за одну ніч (!), за наказом свого царя 1724р), перетворився на старовинний, з багатющою культурною спадщиною слов'янський, європейський народ Русичів. Від самого заснування Москви, (до речі , не Ю. Довгоруким, як стверджують  московити, а за розпорядженням хана Менгу-Тимура, онука хана Батия - створити усул Моксель),  москвинські правителі (як би вони не називалися) найвірніші нукери  Золотої Орди, сплять і бачать тільки одне - захват й поневолення чужих країн і народів. Сьогодні Зололота Орда трансформувалася в РФ й не більше.

«Русскій - це прикметник. Але саме так іменують себе більшість індивідуумів нашого північно-східного сусіда на питання: «Ви хто?» Відповідаючи: «Я - русскій!» Я не питаю який ти, я питаю ти хто? Так само з гаслом: «Росія для росіян» ... Ми ж не говоримо України для українських ... Українець - іменник. Як поляк, білорус, грузин, німець, француз ... Та всі іменники! І тільки русскій - прикметник. Значить і люди ці прикметники. Вони додаються до чого б то не було.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
4

Коментарі

116.02.18, 00:29

"Росіяни - НЕ слов'яни, це народ без своєї історії, без своєї культури, без своєї віри, і без своєї мови ! Все вкрадено, поневічено, споганено, все побудовано на відвертій брехні та зраді .До речі брехня, заздрість, злодійство та зрада - життєве кредо москвина" -- ця фраза є лейтмотивом цієї статті.
Автор пропустив, що Москва заснована у 1272 році. Монголів тоді не було, а були татари і інші тюркські племена. Київської Русі не було, а була просто Русь.
В іншому все правильно.
У Золотій Орді рабства не було і цивілізація у них була вища ніж у народу моксель (московити).