Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Harna

попередня
наступна

Де знайти український сайт ?

  • 11.03.11, 08:28

Де знайти український сайт ? На якому б  поважали та шанували Україну та українців, та не допускали б образливі та антиукраїнські висловлення. Сайт який би вічував гордість від того що він є УКРАЇНСЬКИЙ.

Відразу хочу сказати, я свої блоги не видаляю, і свою сторінку не збираюся закривати.

Моя замітка "Жидівське свято 8 березня", визвало неабияку зацікавленність людей, хто не читав її то поясню, в ній шлося:- 1.про історичне і культурне надбання України - святкування українцями ДНЯ МАТЕРІ,   2. звідки взялося свято 8 березня,   3.що трапилося 8 березня 1169 року.

Обговорення тривало (223 коменти) доки модератори без будь яких попереджень не видалили цю статтю, звісно на  прохання тих кому не довподоби відродження української культури, намагання українців позбутися більшовицьких, силомиць нав'язаних свят, які природньо несприємні для українця .

Я не можу зрозуміти Фокус, начебто український сайт, а підтримує не свою історію, а брехливу московську, не свою культуру, а чужу. Звідусіль задавлюють українське відродження, жахаються   як чорт ладана української, своєї, рідної мови, всіляко підтримуючи окупаційний режим яничарів московита, вивішують більшовицькі стяги, маярять прапори чужої країни на наших дахах. Що це ?

 Видаляються блоги, коменти які критично оцінюють сучасне і минуле, особливо якщо це стосується московитів, які від свого болотяного походження до сучасного часу нищили і нищать самих слов'ян, слов'янські національні скарби та надбання, слов'янську історію та культуру, яку ж собі нахабно і привласнили, ( особливо українського народу як спадкоємця слов'янської нації), але не чіпаються ті блоги і коменти у яких останніми словами обзивають і ображають українців, українську мову.

Чому ми повинні виконувати чужі накази, вивчати брехливу свою історію, то того ж написану ворогами України ??? А тому що ми у рабстві, окупована країна, а окупанти так і роблять зі своїми рабами, це наші предки були вільні і свободолюбиві люди, і їх шанували і боялися, заморські королі видавали своїх доньок за українських князів, аби тільки породичатися з нами, а ми ні, ми віддаємо своїх доньок до заморських країн, аби їх використовували, висмокчували життеві соки, знущались і вбивали. Чоловіки також  приниженно випрашують роботу, терплять знущання та образи. РАБИ.

Тільки рабам заборонено мати свою думку, свою історію, свою культуру, зброю. І нас продовжують нищити і фізично і духовно, тільки не так жахливо як це робили московити, а після них більшовики, нас нищать отруйною їжою, водою, розваленим медичним обслуговуванням, непомірними налогами, знущаннями над усіма верствами народу, незабаром почнуть вигоняти з квартир, народжуванність впала, смертність виросла. Країна безхатченків, жербаків (95%) і хозяйвів.

Геноцид проти українського народу розпочатий у 1654 році, ніколи не закінчувався, він як на хвилі, то спаде, то відродиться з новою силою, зараз ми на гребні цієї відродженої хвилі. Ворогу віддали все : - підприємства, незалежність, економіку, у народа відбирають останню можливість вижити ( як більшовики відбирали квашену капусту у 1932 році), залишилося лише оточити міста і села військами окупантів, але цього не буде, бо ми ж "розвинена" країна, у нас "демократія", і без військ повиздихаємо. За планом нас повинно залишитися не більш 15 млн.

Я мати, і мені страшно подумати, що мої діти виростуть  рабами у колись вільній і чудовій країні. Радійте, шануйте своїх рабовласників, шануйте їх стяги, їх культуру, радійте кістці яку вам кинули, радійте технічній ( кормовій) гречці і упаси вас Боже згадати бій під Крутами, волю та свободу.

"Туди, куди прийшов москвин, життя завмирало і все занепадало"                                       -Павло Штепа, академік, письменник , книга " Московство", цитата.

Ось і до нас повернувся москвин у 2010 році, і що трапилося ? Як життя завмерло і занепало, чи покращилося ???

45

Коментарі

111.03.11, 10:47

    211.03.11, 18:30


    Українці єднаймося !!!

      311.03.11, 18:40

      Справді, слушне запитання - Де знайти український сайт..? Думаю, варто думати про якийсь інший інтернет-ресурс. На І.УА останнім часом багато чого твориться незрозумілого...

        411.03.11, 18:53

        А чому він пІсьменник? Від слова пИсати?

          анонім

          511.03.11, 19:09

          тут http://www.svoboda.org.ua/ кацапидлам швидко писка затикають

            612.03.11, 07:07

            Більших гнобителів українського народу ніж самі українці - не знайти.

              Гість: nihil

              712.03.11, 08:26

                812.03.11, 08:53

                Я, пані Harna, досконало (краще як МедвеПутін) знаю російську (вчився в Ленінграді і Архангельську), але теж принципово в Інтернеті не спілкуюся російською! Тільки УКРАЇНСЬКОЮ, як рідною, державною, дуже виразною світовою мовою!

                  912.03.11, 09:17Відповідь на 8 від ЧарКес

                  Тільки УКРАЇНСЬКОЮ, як рідною, державною, дуже виразною світовою мовою!
                  Наша мова від Бога, Ви знаєте я теж ходила у російськомовний садик, навчалася у російськомовній школі, у російськомовному ВНЗ, балакала весі роки виключно російською,( не було україномовних у нас, але батьки мене вчили українській, мама пісні співала) у мене погляд на мову, на Україну відродив В.Ющенко, спершу почала знаходити і читати правдиву історію, потім прочитала "Українська мова у XX сторіччі: історія лінгвоциду" ( http://chtyvo.org.ua/authors/Masenko_Larysa/Ukrainska_mova_u_XX_st_Istoria_linhvotsydu/ ) і вжахнулася, а ще більше відкрив мені очі Павло Штепа, Володимир Белінський ( Країна Моксель), архивні документи СБУ, правда про всю історію України. Відтоді я не тільки заново закохалася у рідну

                    1012.03.11, 09:27

                    Дякую Вам! Залишайтесь такою ж!
                    Вітаю з наступаючим днем народження і щиросердечно бажаю кохання, але не такого, як каже телефоністка "почекайте-почекайте", і не такого як каже лікар "потерпіть-потерпіть", а такого, як каже вчитель "ПОВТОРІТЬ-ПОВТОРІТЬ"!
                    З повагою, Богдан Попадин, депутат Тернопільської міської ради, підполковник запасу СБУ.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна