хочу сюди!
 

Марина

45 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 37-49 років

Рецепти. Дідова аджика.

lol huhlol Епіграф:
«Ну й гидота ця ваша заливна риба!»

Дідова аджика.
     Взагалі-то аджику готують десь в кінці сезону, коли викопають моркву, зберуть останні помідори, яблука...і т.д.
Тоді видно що до льоху, а що смішно туди нести, а шкода викинути. umnik
     І так, беремо:
3 кг помідорів,
1кг перцю,
1 кг моркви,
1 кг яблук,
1 кг цибулі....
2 перчини гіркого перцю, тут "на смак кожний сам мастак"...
   Тепер ідемо з кухні до Інтернету, а чоловік всю ту фігню крутить на мясорубці...
ГОЛОВНЕ: Не забудьте йому сказати, що як буде крутити гіркий перець і йому закортить чи-то почухати носа, чи Боже-з бав око....то хай терпить, а бо поміч кличе....umnik podmig


     Коли те все буде перекручене, а він викручений, дайте йому smokeале недовго щоб не відбився від рук.
Далі Ви всипаєте туди 2 ложки солі, склянку цукру і склянку олії. 
Там ще є оцет і часник - їх додамо пізніше...


    Звемо чоловіка, щоб він каструлю з тим ГЕlol поставив на вогонь...


   Далі кажете: Я тут до.....(варіанти: сусідки на три хвилини, в інтернет дуже терміново.... і т.д.), а ти кожні п'ять хвилин помішуй, а щоб не нудився почисти той часник, а то мені завтра в люди, а руки... ну сам розумієш... podmig
Як заохочення можна дозволити пляшку пива з холодильника....
Сидіти йому години 1,5 так-що жертва виправдана.


    Десь через півтори -- 2 години, ця уся байда почне бути схожою на долину гейзерів, як тільки почне плювати в очі, чоловік Вас швидко знайде... тоді Ви додаєте той подавлений часник... і зникаєте знову на 15 хвилин. Більше він не витримає, знову Вас знайде...


   Тут Ви додаєте оцет... Ситуація та ж сама "на смак кожний сам мастак".... Я люблю не гострий, а кисло-солодкий, тому оцту ллю стакан...


      Ще трохи кипить, а Ви накладаєте в банки.  Чоловік катає....
Порада: Зберегти черговість закатування банок, з метою їх нумерації.
Питаєте для чого?
Відповідаю: Першу на стіл відкриваєте банку з середини списку, коли скажуть що за-гостра (за-слаба), відкриває останню (або навпаки)....umnik

  В мене вийшло 11 банок по 0,5 л. Зазвичай виходить 10 (шкода часу і терпіння)...smoke




Смачного ДРУЗІ !


P.S. Спеціальний випуск для aleksandrinna. podmig chih А світлину в альбом виставляти?

Балі буде...(тільки розжовуватиlol  так не буду)
Чи може не потрібна тема?
Рецепт може нічого нового, зате музичка фест: Akordeon - Polka Dziadekdance boyan


38

Коментарі

12.09.11, 21:36

    22.09.11, 21:41

    заливна риба - шо надо
    а часника - то скілько закладати?

      32.09.11, 21:42

      Так, дуже корисний продукт! Особливо до м`ясних страв підходить!

        42.09.11, 21:42

        Cмачно напевно

          52.09.11, 21:43Відповідь на 1 від Astra-ua

            62.09.11, 21:45Відповідь на 2 від Dahna

            заливна риба - шо надо
            а часника - то скілько закладати?
            На першій і другій світлині 3 головки часнику.

              72.09.11, 21:46Відповідь на 3 від wz

              Так, дуже корисний продукт! Особливо до м`ясних страв підходить!Його навіть без м'яса можна їсти... хоча з м'ясом

                82.09.11, 21:47Відповідь на 4 від Воїн світла

                Cмачно напевноНЕ знаю я ще не пробував, кожний рік один рецепт, а різний смак... Чого? Напевно язик всихає....

                  92.09.11, 21:48Відповідь на 6 від Діду

                  Заметила уже позже. Спасибо

                    102.09.11, 21:49

                    Не те щоб я була страшним любителем аджики але описаний процес зворушив би навіть Гоголя.
                    Тепер я розумію як можна і аджику зварити і чоловіку роги наставити.
                    Одне питання, а що робити коли чоловік любить це все крутити.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна