24.08.2014

  • 25.08.19, 16:38
Чому Зеленський понівечив Державний гімн або розбір реп-знущання Тарілки, що виступає у окупантів

Чудовий розбір "фішочкі" Бадоєва та Зеленського, або для чого Україну програмують на капітуляцію. 

Твітерянин Gheorghe Bandu @BoSS_Modpe зробив чудовий розбір задумів від російських окупаційних замовників знущання над Днем Незалежності та державними символами у розпал  російської агресії.

Дуже рекомендую до читання:

- Не можу втриматися і не написати вам тредік про сьогодняшнє, 24.08.2018, виконання Державного Гімну України в подробицях. Отже, почалося все традиційно, з виконання Гімну оркестром ЗСУ. Нагадаю, що в офіційній редакції з 2003р. Гімн складається с куплету і приспіву(це важливо).

- Те, що почалося далі, називається попурі. Музикальна композиція на популярну тему, яка зазвичай є елементом шоу. Вступили трубадури з барабанщиками, трошки походили, як навчив Бадоєв, за ними перший куплет знову почала співати дівчинка. Ок. Оркестр ЗНОВУ проспівав Гімн.

- ПреЗедент звично вхопився за серце, побачивши купу старих піаніно, помальованих кісточкою в національні кольори. Ок, тепер їх тільки на смітник. Композитор Скорик зображає гру Гімна на цій довбешці, з ним ще 17 рандомних статистів Камера оператора ловить хлопчика, якій завтикав.

- Далі починається йобаний хоррор. Гімн обривається і вискакує дівка з тарілкою на голові і потоком безсвідомого. Але її ніхто не ловить, значить, так треба ПреЗедент помітно пожвавів, почав махати гривою і висовувати язика. Всі в ахує, текст ніхто не слухає, але це точно не Гімн.

- Далі ще більш незрозуміле. Починається рок-композиція, з Тіною Кароль, яка в шикарному платті, СИДЯЧИ!, на даху, виконує ТРЕТІЙ! куплет Гімну старої редакції!! СТОП, Алан Бадоєв, якщо вже ви згадали про старий текст, то де ДРУГИЙ куплет? Його ж не було! Чому? Відповідь у тексті:

-Ось він, такий незручний куплет, який не можна виконувати малороським блазням:

Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону,

В ріднім краю панувати не дамо нікому;

Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє,

Ще у нашій Україні доленька наспіє.

Тепер зрозуміло, панове, чому цей куплет замінили на репчік? Відповідь очевидна навіть для зебілів. Білий колір капітуляції, і ніяких спогадів про боротьбу за територіальну цілістність, щоб не дай Боже в Кремлі чогось не подумали. Міняємо бій кровавий на балаган. Фініш.

Тепер питання: Як це назвати, як не наругою над Державним Символом? Хто дозволив Бадоєву, Зеленському, чи хоч чорту лисому на свій розсуд корегувати Гімн? Чого ви, сукі зелені, засцяли, порізав текст? Польщі? Вона переживе. Росії? Ви, худоба, на своїй землі боїтеся своєї історії?

Срані ви манкурти, малороси, трусливі нездари! Ви так збираєтеся і Крим з Донбасом повертати? Чи так само готові порізати Україну, як історичний текст Гімну? І цю Ганьбу нам кинули просто в очі в Свято, День Незалежності?

І останнє. Гімн Румунії складається з 11(!) куплетів. Триває 4 хвилини! Там теж є слова про рідні Карпати, предків і війну, свободу і смерть. Уявіть, що би було, якби якійсь шоумен викинув з нього пару куплетів. Втім, ви знаєте, хто такі румуни, так що можете здогадатися.

Додам від себе - всі помітили, скільки білого кольору запхнули у кадри та на Майдан Зельнско-Бадоєви? А що означає білий колір у бою - зрозуміло? А те, що виконавиця усього цього у 2015-2018 спокійно їхала у окупований Крим та Москву з концертами - Зеленського теж не хвилює? Хоча останнє - і не дивно. Що тут ще сказати...

P.S. Проте, марш ветеранів, це було круто



Люті новини

  • 23.08.19, 09:11
Ivan Luti II

Лютые новости:

1. За 19 лет аборигены за поребриком достигли такого дна, которое не снилось подводникам Курска. Под Северодвинском йопнула ракета на прямоточном ядреном двигателе, на базе плутония-239. Это где-то 1/3 Чернобыля, но более вредное вещество. Взрыв ядерного двигателя ракеты, четыре станции по замеру радиации отключены, смерть, врачи в регионе заражения по тихой увольняются, заражение людей лучевой болезнью и радиационное заражение гигантских территорий теперь не вызывают никаких эмоций. Всем пох на себя и на своих детей. Дохнут, как мухи, но смиренно молчат.

2. Если вы не замечаете работу "проктологов", это не означает, что их нет. Все говорили о том, что Трамп хочет вернуть россию в "элитный клуб", но никто не говорил на каких условиях. А условия вот они. Адвокат президента США Рудольф Джулиани провел переговоры с помощником президента Украины Владимира Зеленского Андреем Ермаком в Мадриде. Этот же Ермак контактирует с людьми Суркова в процессе переговоров по Донбассу.

После чего Зассыканский предложил Хуйлу обменять Крым на место в G8" (Малопьющая Мари аж водкой поперхнулась). А Лубянка верхним анусом Пушкова-Лобкового, категорически отвергла идею возвращения Бантустана в состав "G7+1". «Выставление условий Московии - плохая политика»

3. Горькая правда жизни. «Многие там догадываются, что их брали „нажимать кнопки“, но мало кто ждет, что это будет продемонстрировано столь цинично» (наверное ошейники с электрошокерами оденут). После победы на парламентских выборах "Эль припизденте" грозился всех разогнать и всех поменять. Но оказалось, что уличные торговки и фотографы-аматоры не могут заменить аппарат Кабмина. Большая часть Аппарата министерств остается. Теперь оказывается что нужно оставлять практически всех ключевых министров (а не "одного", "трех", как поочередно плакался Арахмия). Но никто не хочет работать с Зассыкой.

4. Топ-новость. ПАП поехал на рыбалку, а следом за ним вся свита следователей, гадалок, экстрасенсов и шаманов. Своим самолетом или МАУ? Взял 340 кг. рыб глушить? Очередной раз "навсегда" и снова бросил "порохоботов". И все это почти во всех новостных лентах. Самая важная новость блт. Больше у нас ничего не происходит? Ни тебе Зе обсерушек с обещалками по тарифам, ценам, зарплатам, ни какой-то херни в "Минске", ни явных договорняков с оккупантом, ни фестиваля в судах, ни размена Парада на Бадоева. Зато Порох на рыбалку поехал. Алё, СМИ блять! Сколько пчел у Ющенко? Есть ли в Ростове пеньки для бега? Кучма посрал жиденьким? Где-то еще Кравчук был, кстати, где? Где пропала мать зубожилых? Ненароком не сдохла? Может завонялась поди? Что за шум сегодня в Офисе президента? Двигают кровати? Поместится ли весь Офис президента в Зе-кортеж из 24 машин? В Украине столько всего интересного.
Хули вы к Пороху доебались, как пьяные до радио?
И прихлопните кто-то тапком Портнова. Заебал уже, честное слово.

"Порохоботы" долго травили УкрСМИ тем, что УкрСМИ бараны и овцы. Пришло Зечмо, называло УкрСМИ овцами, и они согласились. "Порохоботы" были правы.

5. Соглашусь с "зрадоебами", что Порох заеб@л ЕС и США. Ведь так долго запрещать им общаться с людоедами, облизывать яйца хуйлу и т.д, при этом заставлять помогать Украине, так надо уметь. Во внешней политике «Ничего об Украине без Украины» при Порохе всего за 100 дней клоуна превратилось и вздохнули с облегчением «а Украину никто не будет спрашивать». На фронте террористы нагло и безнаказанно убивают наших воинов, и пох им на все теперь при новой власти, это очевидно. 100 дней - позор и война пройдут маршем на День Независимости. Знаете, что может осадить ЗекоМанду? Наша поддержка воинов, ветеранов ВСУ на альтернативном параде. Наше уважение и наше единство. Зебанда обычная дворовая гопота, которая усирается перед силой. Приходите на шествие ветеранов ВСУ. Выскажите им свою благодарность, покажите свою силу!

6. Кто бы мог подумать? В НАТО готовят справочник по реформированию сержантского корпуса на примере украинского опыта. И как вы могли догадаться Зеленский здесь ни при чем.

Все будет Украина! Я узнавал.... Слава Украине!

Дагаваріца пасєрєдінє


Єдино правильні перемовини з окупантом


Отака }{yйня, малята

  • 21.08.19, 02:38

Думала я, думала, как начать этот пост, но что-то кроме Юрочкиного любимого «гляди, собачка, какая хуйня» ничего в голову не лезет.

Так вот, гляди, собачка, какая хуйня. Боооольшая. Вчера уЗеленского собрались на срочное совещание по энергетическим вопросам, потому что, как внезапно выяснилось, в Украине сложилась критическая ситуация с поставками угля, запасы есть, но совсем мизерные, их хватит всего лишь до октября. Для понимания масштабов проблемы: Украина загружает на склады около 50 тысяч тонн в день. А расходует 73 тысячи тонн. Вот и приходится срочно решать, где и по какой цене закупать уголь, абы не вымерзли зимой на радость балалайкам.

Но это ладно, бывали у нас и покруче критические ситуации. А вот теперь начинается самое веселое. Внезааааапно, как выяснилось на совещании, покупка угля по формуле Роттердам+ на сегодняшний день является…. тыдыщ! — самой выгодной для нас. Потому что цена по ней самая низкая, 1700 грн за тонну. Можно, конечно, психануть и покупать в Колумбии, но там уже по 1900 грн за тонну.

Но позвольте, спросите вы, а как же громкое, резонансное, скандальное дело по Роттердам+, которое ведут НАБУ и САП, оценивают ущерб от формулы в 19 миллиардов и даже взяли кого-то там крепенько за дупу по этому поводу? А хуй его знает, отвечу вам я. Но я буду очень громко смеяться, если уже новое правительство решит закупать уголь именно по формуле Роттердам+. И смотреть через сварочные окуляры, как будут до дыма из-под рейтузов ерзать по скамейке Сытник и Холодницкий.

Попкорн не лезет, семки тоже, буду есть кавун и плеваться косточками. Проклятые бариги.

Божа роса(і трошки поєбди для зубожілих)



Але не все тах погано, як могло здатись на перший погляд




Тепер зубожілим доведеться сплачувати пенсію ізраїльтянам (мазелтов, як кажуть на криворіжчині)


Чудо, а не припиздент: рашку повернули в ПАРЄ, але українські кораблі перестали ходити Керченською протокою, Макрон з хуйлом називають російсько-українську війну  "конфликт на Украине" і багато торочать про те, що зобов'яана зробити Україна, але в той час Україна встигла розбагатіти настільки, що вже може сплачувати пенсії ізраїльтянам.

Але ж не так давно було: Нічого про Україну без України

P.S. Ви зробили це разом(с)


Зебілам на пам'ять



Доречі, останнім часом в цих ваших тирнетиках стає все більше зелеботівhuh , що використовуть словечки зі словника пригожинських: "майдануті", "кастрюлі" тощо.
До того ж, в них пригоряє з приводу заміток про шарія 
До чого б це?

Указом припиздента літаки...

перейменовуться на лісапедики

Володимир Маркопольский 16, Серпень 2019, 17:54 34
У Зеленського відмовилися від ідеї розпродажу авіапарку. Навпаки збільшать

Для обслуговування державних делегацій залучають не тільки держпідприємство, а й приватну компанію.

Державне авіаційне підприємство (ДАП) ” Україна не планує розпродавати президентський авіапарк, повідомив Deutsche Welle т.в.о. директора ДАП Олег Крайній.


За його словами, зараз для перевезення вищих посадових осіб держави підприємство використовує три літаки (Airbus A-319-115, Ан-74ТК-300Д, Ан-148-100В) і один робочий вертоліт (Мі-8МТВ-1).

“Державне авіаційне підприємство” Україна не ініціювало виставлення на торги для продажу повітряні судна, які експлуатує”, – повідомив глава ГАП.

Більш того, держпідприємству не вистачає літаків власного авіапарку для виконання літерних рейсів. Тому ГАП приваблює для цього приватні компанії, зазначив Крайній.

На початку серпня через систему ProZorro ГАП уклало договір з Розою Вітрів (Windrose), яку ЗМІ пов’язують з групою Приват Ігоря Коломойського.

Контракт на 3,5 грн на середньомагістральні перевезення уклали за підсумками переговорів, оскільки ця компанія була єдиною, яка подала свою заявку на тендер. Раніше ця ж компанія уклала з ДАП Україна договір на ближньомагістральні перевезення за 9,6 млн грн.

За інформацією Державного управління справами, якому підпорядковується ДАП Україна, на утримання президентського авіапарку в 2019 році заплановано майже 231 млн грн, з яких, станом на1 серпня, виділено 140,5 млн грн.

Зебіли, вони вас сдєлалі