Зима буде теплою.

  • 10.09.14, 15:19
Такий прогноз подають наші горяни, покладаючись на століттями провірені прикмети. Звісно що їх прогноз стосується у першу чергу місцевості, у якій вони живуть, а все ж... Я думаю що така інформація буде корисною для українців, чиєю перспективою є зимівля у напівхолодних квартирах, а воякам - у бліндажах та пристосованих під житло приміщеннях. Що ж,- готуймось до зими суворої і сподіваймось на теплу.

84%, 42 голоси

12%, 6 голосів

4%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Про ідіотів.

  • 01.03.14, 18:12
Один ідіот чомусь вирішив, що може перемогти власний народ і в результаті опинився на задньому дворі іншого ідіота, котрий у свою чергу вирішив, що настав його час і він може перемогти сусідній народ, знесилений боротьбою з тираном-ідіотом. Група сусідніх ситих гарантів-ідіотів у ситуації, що склалась, елементів бізнесу не знайшла і просто тупо заткалась. Резюме - українцям доведеться самотійно боротися з купою ідіотів, до списка яких доведеться включити і власних, демократичних і не зовсім... Наснаги усім. Слава Україні!

96%, 46 голосів

4%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Про ГО "Майдан".

  • 22.12.13, 22:18

Всеукраїнське об"єднання "Майдан", що було створене сьогодні,- річ хороша і портібна, але... ріже слух персональний склад. Так само як і ріже око два величезних банери на Йолці з портретами Тимошенко. Ну не вона ж збирала Майдан і не заради неї прийшли туди мільйони українців. Я вважаю що до керівництва ГО повинні прийти нові люди, активісти майдану, а не "відпрацьвані" наполовину (чи й повністю) політики. Принаймі там їх повинно бути у рази менше. Політики - серфери, які піднялися не гребені народного гніву, не повинні забувати, що сьогодні не зовсім їхнє мелеться і бути скромнішими...

Якщо ж взяти до уваги певні сигнали стосовно того, що політики втиху притискають активістів майдану (ніби дій влади замало), то  від новонародженого ГО починає зле попахувати. 

Добре,- політики свій хід зробили і тепер черга за активістами. Я думаю, що їм вистачить розуму не відвертатись сьогодні від ГО "Майдан", але й не дозволяти водити себе на мотузочку. Достойною відповіддю політикам мала б стати новостворена політична партія, а не лиш ГО. Україні потібна нова політична сила, яка увібрала б у себе усі сподівання народу України, зібрала б під свої нові незаплямовані знамена увесь цвіт молодого покоління, прогресивно мислячих, активних людей. Принаймі ця політична сила стала б прямою спадкоємницею майдану і дала йому подальшу перспективу, яку так важко зараз усі шукають. 

Від своїх читачів чекаю на розвиток цієї теми. 

Олег Царьов - новітній Держиморда.

Спершу документи:

Якщо цю людину, якій доля - лотерейка вручила мандат депутата ВР, почне слухатися СБУ та МЗС, (а воно й не дивно при теперішній владі), то незабаром Україну чекатиме серйозна міжнародна ізоляція. Чомусь я раніше вважав, що тупішого за Вадіка Колєсніченка у ПР немає, але - помилявся.umnikХоч воно й і десять років тому було зрозуміло, що бандюків до влади допускати не можна, але таке... Владна вседозволеність тепер дає і такі прояви. Що далі? "Больше трёх не собираться"???!! Пришибєєви та Держиморди дорвалися до державного керма і геть уже самі "страх потеряли".  Не впустили до України Бориса Нємцова, тепер Георгія Кіквідзе... у чорному списку біля ста іноземців.angry

Ще раз про мітинг ПР.

  • 14.12.13, 17:14

Може й не писав би про це зібрання, але вразило одне,- режисери цього дійства просто не дружать із власними головами. Одні промовці закликають до Євросоюзу, інші кличуть на допомогу Путіна, ще хтось лякає українців одностатевими шлюбами....

Як я і сподівався, найпрогнозованішим таки був депутат-братело Царьов. З усією своєю одноклітинною прямотою, притаманною такому специфічному суспільному прошарку, що називається гопниками, цей народний обранець висловився про протестувальників з Євромайдану що "они срах потеряли". От так коротко, ємнісно, влучно. Для нього та його коханої партії громадяни, народ України є простим бидлом, частина якого перестала боятися господаря.....

Азаров насварив пальцем олігархів.

  • 14.12.13, 12:28

 Дивлюсь онлайнову трансляцію мітингу на Європейській площі.

Азаров назвав "істинну" причину того, що українці отримують викривлену інформацію стосовно реальних подій в Україні. Виявляється що у всьому іинні ... олігархи, які є власниками медіазасобів та дезінформують населення.lol Дивуюсь тільки,- чому він не сказав про те, скільки ж тих олігархів гріють на грудяк квитки ПР та дерутатські мандати тої ж партії.podzatylnik

Вітаю зі святом!

  • 11.12.13, 22:21

  Щось ми усі перенервувалися і ніхто не згадав про свято. А воно сьогодні ось яке: International Mountain Day, а у нашому викладі просто День гір. З чим і вітаю друзів.cup_fullcup_full



,

Журналісти протестують.

  • 02.12.13, 16:20
Журналісти на знак протесту виходять із міжвідомчої групи при Януковичі
Понеділок, 02 грудня 2013, 14:17

Версія для друку
Коментарі6

Національна спілка журналістів та інші медіа-організації виходять зі складу Міжвідомчої робочої групи при президенті через масові побиття учасників акцій та журналістів правоохоронцями.

Про це сказано в заяві, оприлюдненій на сайті НСЖУ.

"НСЖУ, ГО "Телекритика", Інститут масової інформації та Українська асоціація видавців періодичної преси виходять зі складу Міжвідомчої робочої групи при президенті України з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захисту прав журналістів", - сказано в повідомленні.

Медіа-організації висловили глибоке обурення численними фактами насилля проти журналістів, молоді, студентства та інших мирних учасників акцій протесту з боку правоохоронних органів.

Станом на 2 грудня за чотири дні вже зафіксовано жорстоке побиття більше 40 українських та закордонних журналістів. Більшість із них постраждали від агресії з боку працівників спецпідрозділу "Беркут".

Журналісти наголосили на неефективності діяльності МРГ, яка "остаточно перетворилась на майданчик для окозамилювання та піару влади".

"Протягом всієї каденції Януковича стан свободи слова в Україні продовжував погіршуватись, а медіа-простір цілеспрямовано намагались зачистити від незалежної інформації", - зазначають журналісти.

"Влада чітко продемонструвала, що вона – ворог громадянського суспільства. Віднині ми вважаємо, що вести діалог з нею не тільки немає жодного сенсу, а є аморальним і неприйнятним".

Діалог з владою обіцяють відновити лише тоді, коли буде покарано винних у злочинах проти журналістів, а влада на практиці доведе свою відданість європейським цінностям, правам людини.

В свою чергу прес-секретар президента Дарка Чепак на своїй сторінці у Facebook написала, що звернулася з вимогою до Генеральної прокуратури відреагувати на злочини проти журналістів під час їхньої роботи на акціях протесту.

Українська правда  http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/2/7004351/

Нарешті хоч якась реакція журналістів...

Парадокс, мля!

  • 27.11.13, 22:59

Незалежно від того як ставляться українці до питань євроінтеграції чи митного союзу, поголовна більшість людей знаходиться в опозиції до влади. До влади, яка усіх задовбала усім чим могла,- тотальною брехнею та зневагою до громадян, затримками та невиплатами зарплат, соціальних платежів, корупцією, ментовським засиллям, узурпацією влади, кишеньковим судочинством, небаченим грабежем держави...

Усе очевидно і абсолютно парадоксально. Дивлячись на багатотисячні студентські руханки чи вислуховуючи маразматичні вислови на фоні червоних прапорів про "Щупальца ЄУропы", які хочуть перетворити дорогу українську робочу силу в дешеву, думаю про одне - люди вийшли на вулиці для того, щоб висловити своє незадоволення тим життям, яке нам влаштували найняті нами за наші ж гроші менеджери, які для багатьох були апріорі дешевими авантюртстами, для інших надією і опорою в мріях про минуле, я думаю про одне: прийшов той момент, коли треба сказати "Досить!". Як на мене - досить терпіти домашнього злодія, який знахабнів настільки, що уже уявив себе у обкраденій ним хаті господарем. 

Ось і хочу запитати у всіх: досить чи ні усе це терпіти? Додаю голосувалку, але й прошу про коментарі.


95%, 37 голосів

3%, 1 голос

3%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Євромайдан в Івано-Франківську.

24.11.2013. Івано-Франківськ, дощ...

Слово молодим

Діти

І батьки..

 

і батьки батьків.

і баба Рома (84роки, четверо правнуків)

     

хочуть цивілізованого життя...

Збір підписів до відозви..

черга до столика де збирають підписи

наметове містечко після мітингу..

У місті спокійно. Небайдужі добираються до Києва...