хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Ник123 & ooo Ola

  • 20.09.07, 10:49
Несподівано з'явились, розпочали активну пропаганду здорового фізичного та духовного життя. І відразу стали замінусовані, поставлені в багаточисельні ігнори... Чому? Навіщо? В чому вони не праві? Де та кого вони скривдили?

Ситуація нагадує випадок із Slezenko... Кому він заважав? У нього була своя власна думка. Вона могла бути примітивною, неприємною... але вона була його власна.

Не вистачає сили духу, зізнатись собі у власних вадах та пороках, у власних помилках? Не можемо це прийняти, та зробити декілька кроків для виправлення себе? Можемо лише скаржетись на те, що світ змінюється у гірший бік... А хто винен? Хто перший зішов з "праведного" шляху? Хто не може повернутись на цю стежку?

Хто розподілив інформацію в блогах на "дозволене" та "недозволене", на "добре" та "пагане"? По кому ви орієнтуєтесь? Звідки ця категоричність?

Скажу відверто, деякі їх записи мені самому не подобаються, бо занадто набожні, а у мене до релігії особливе ставлення. Я погоджуюсь, що "не треба блудити", але не в тому контексті, який передають нам ці два нових блоговця. Я погоджуюсь, що аборти це злочин, і що контрацепція..., і що пиво..., і таке інше...Я один з тих байдужіх до долі усього світу снобів.. Але якщо прибрати всі ці "Зверніться до Бога в молитві", "покайтесь", та інші релігіозні ознаки, то, можливо, я буду готовий приєднатись до них, стати в їх ряди, та на кожному кутку кожному та всякому говорити - "Одивіться! Що ви робите! Припиніть! Пожалійте себе!"...

Можете починати мінусити і мене.
19

Коментарі

120.09.07, 11:14

Ну не все поставили их в игнор, я например етого не делала. Ты прав ето их личное мнение. Приятно видеть что хоть кто-то сражаеться за наше здоровье, и заставляет замыслиться над тем что же мы делаем. Но некоторые из их заметок я не могу прочитать. Сил не хватает, да и понимания тоже. Каждый волен думать так как он считает нуждным, и доносить свои мысли до окружающих.

    220.09.07, 11:21

    вообще никого не ставлю в игнор.. С некоторыми поспорить - одно удовольствие Однообразие и самолюбование меня угнетает

      320.09.07, 11:25

      Насколько я понял что токое отношение к сипе Ник123 возбудил не благодоря своим заметкам а своим поведением. Пиарил сибя любимого. Взять того же сина крестьянина его ж некто не игнорит и не минусит.Хотя если чесно заметки этого персонажа мне не интересны и я их игнорю но по своему я их не читаю не коментирую и не оценеваю.

        420.09.07, 11:30Відповідь на 3 від ЙожеГФТуманэ

        На мій погляд, Нік123 та Ola намагались бути тим самим "пінком під зад", без котрого більшість з нас навіть не ворухнеться щоб щось заподіяти... Без "пєара" тут би ніяк не обійшлось...

          520.09.07, 11:34Відповідь на 4 від Ханік

          Может и так но в этом участвывать не желаю. это противно пахнет.НЕ подобает самураю копатцо в дерьме.

            620.09.07, 11:35Відповідь на 3 від ЙожеГФТуманэ

            Я бы немного по другому сказала. Не пиар себя любимого, а надоедливые повторения во всех постах(!) где я тогда ходила. Я согласна с Зумми, он хорошо коммент ему написал. Человек хотел донести до нас инфо, но люди негативно относятся к спаму, на который это и было похоже. Просто бы сделал заметкой часа и все. А то, что их двое, мое мнение - это клоны. P.S. Анлогично - в игнор не ставила.

              720.09.07, 11:37

              не знаю, их я не читала, так что ничего не скажу... А по поводу Слезенка, так там вообще отдельный разговор... и не доставай лучше его из могилы... тока разговоры о нем затихли

                820.09.07, 11:38

                Ця твоя остання фраза..(Можете починати мінусити і мене.).. зарас розплачуся
                Особисто я 123 в ігнор поки, що не ставив... Але добре розумую тих людей, що так роблять.... Справа не в його статях, а в тому, що він влізає в обговорення з зовсім недоречними речами.... Це дратує людей....
                Хоча особисто мене ні, навпаки викликає подив і посмішку...

                  920.09.07, 11:39

                  123 и эта ола = один и тот же человек, имхо.

                    1020.09.07, 11:42

                    Выбрал(и) не ту рекламную кампанию)) Иногда вирусный маркетинг приносит совершенно отрицательные плоды)))))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна