хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Згвалтування, педофілія, харасмент...

  • 06.01.23, 20:53
Сука,як же мене бомбить...У твіттер дівчина виклала пост про те,що кр'єр який доставив їй їжу, через пів години надіслав їй повідомлення про те, що вона "багіня аргазма", і яка вона сексі і що б він з нею зробив...Дівчина повідомила про це в фірму і цілком виправдано запанікувала,адже якщо він написав таке, і якщо його звільнять, а він знає її адрессу, ім'я, номер, і може просто прийти мстити...Але, жах цієї ситуації в тому, що під пост набігли чоловіки і почали його виправдовувати...В мене було багато діалогів з чоловіками які реально не зрозуміли в чому "прикол" та найбільше мене вразив дуже довгий діалог з воїном...Здаволося б, ти зараз на війні, ти конкретно бачиш, що може одна людина зробити з іншою, на які звірства людина взагалі здатна, але ні, він абсолютно не зрозумівив, що насправді відбувається...В голові в мене зараз суцільні матюки і найбрудніша лайка на яку здатна людина. Та все ж спробую пояснити основні тези якими він все виправдовує.
1. "Пацан не вихований, безкультурний, мамкин пікапер".Ні.Ця відмазка могла б подіяти лише 140 років тому, коли багато людей навіть читати не вміли, і то якби такий "мамкин пікапер" з цими словами підійшов до якоїсь дівчини в селі, її брати чи батько просто відірвали б йому голову і згодували свиням. Навіть у ті часи, подібний підкад підійшов би лише для портової проститутки.А наші часи, коли харасмент обговорюється в менежі, коли слідкують за поп-знаменитостями які потрапили в секс скандали, коли про МІ-ТУ знають навіть ті хто цим не цікавляться, коли говорять про "скажених фемок" які усіляко обговорюють харасмент і насилля над жінками, не знати про це може хіба мешканець печери який смартфон в руках ніколи не тримав.
2"Ну, він просто довбойоб, чого одразу псих-маніяк". Та запросто. Ті хто поглиблено цікавляться психологією, сексуальними та психічними девіаціями, криміналістикою і просто слідкують за кримінальною хронікою, знають, ВСІ сексуальні маніяки починають з цього...Цей кур'єр не просто порушив недоторканність особистих данних словами: "Вибачте за нахабство, я дурень, але вважаю Вас надзвичайно гарною, і якщо Ви вільні то чи не хотіли б зустрітися..." , він зробив це у найбрутальнішій, найзбоченішій і в найжахливішій формі. І якщо в нього аж настільки викривлене розуміння доброго і поганого, це означає, що його світогляд в принципі викривлений, і питання стає не у тому "псих він чи не псих", питання в тому "хто стане першою".Невже чоловіки дійсно думають, що маніяк просто якось прокидається і думає: "чи не піти мені сьогодні і не пошматувати якусь незнайомку? Ні, все починається саме з викривленого розуміння добра і зла, потім йдуть дрібні домагання, далі переслідування, залякування, і зрештою напад. Ескалація йде за наростанням, і вже за кілька років пошматовані жіночі тіла починають виринати у різних лісосмугах. Варто зрозуміти, що якщо чоловік вже надіслав ТАКЕ повідомлення, це означає, що він до такого рівня вже "доріс" іншими повідомленнями, іншим жінкам і цей "зріст" буе продовжуватися, аж доки не досягне якогось піку. І це не мої вигадки, це аналізи які описують тисячі світових психіатрів, які спілкуються зі злосинцями, ікі відслідковують тенденції, ці висновки у роботі профайлерів які вже більше 50 років займаються вивченням людської поведінки. Коли я апитую в чоловіків "скільком своїм клієнткам особисто ви надіслали таких повідомлень?" чомусь з'являється тиша. І це тому, що переважній більшості чоловікам навіть в голову таке б не прийшло, і не тому, що вони невпевнені в собі або лякливі, а тому, що є елементарне розуміння "прийнятного і неприйнятного"
3. "Жінки перебільшують і завчасно панікують".Знаєте, таку заяву може зробити лише чоловік. Адже чоловік йдучи темною вулицею з роботи навіть не подумає що двометровий амбал зараз його оглушить і потягне в провулок де згвалтує шваброю, двометровий таксист не заблокує двері авто і не запропонує "заплатити" мінетом, чоловік не підсипе йому наркоти в барі і не потягне на пустир гвалтувати... Чому я кажу про напад чоловіка на чоловіка, а не напад жінки на чоловіка? Дуже просто, ящо жінка не має до чоловіка інтерес, то її сексуальний потяг до чоловіка приблизно такий як в гетеросексуального чоловіка до іншого чоловіка, тобто - нульовий. Якщо жінка не зацікавилася, то для неї то просто людина, все. Чому я наголошую на фізичній перевазі нападника над жертвою? Бо біологгічно вже так склалося, що навіть якщо жінка і її нападник ззовні мають приблизно однакові фізичні параметри, то по вазі чоловік буде завжди переважати, окрім того, та вага буде зосереджена саме в м'язах і жилах, тобто, тобто, чоловік ЗАВЖДИ має фізичну перевагу над жінкою, і щоб непідготовлена жінка могла б бодай на рівних опиратися чоловікові, вона повинна важити як мінімум на 20 кілограмів більше за свого нападника, тільки-от, гвалтівники не обирають жертвами тих які можуть, хоча б теоретично, відбитися.
4. "Он у нас цей рік десятки тисяч загиблих, а ви якийсь гвалт через кур'єра піднімаєте". Відкрию Вам таємницю, але жінок і дітей гвалтували і до 22го року, і навіть до 14го. І якби чоловіки бодай трохи відчули як це жити в світ жінок, про що розмовляють жінки, якими історіями діляться одна з одною, то масштаб піздєца насильства яке коїлося в Україні з часу нашої незалежності їх би реально нажахав... Чоловіки навіть уявлення не мають скільки згвалтованих жінок ходить між ними, часттина з яких була згвалтована ще у дитинстві, родичами, сусідами, колегами батьків, рандомними педофлами... Лише серед моїх знайомих є до 20 жінок згвалтованих у дитинстві, 5 жінок згвалтовані були у дорослому віці... І це лише в моєму колі знайомств, а якщо подивитися ширше, то в межах країни ситуація катастрофіічна.
5. "Статистика ув'язнень пов'язаних з гвалтуванням в Україні налічує кілька сотень, і 80% під впливом алкоголя, все це не так і страшно". О ні, панове, це ті кого піймали, бо вони були надто бухі аби втекти... Існує світова статистика згвалтувань про які не заявили в поліцію, і це в цивілізованих країнах де до харасменту і насильства набагато менше толерантності ніж в нас, і та статистика шокує, а у нас якби зайнялися цим питанням, то результат був би на рівні з країнами 3го світу де жінку на вісляка виміняти можна. Але у нас і суди - гівно, і поліція - гівно, у нас у суспільстві панує ідеологія "замести бруд під килим" в нас нема публічних обговорень злочинів, у нас не поширюють повідомлення про злочини, нікого взагалі не цікавить насилля, доки воно не стається конкретно з ними, а потім вони дивуються "чого всім байдуже, чому ніхто не бореться, чому нікого не садять?". А Вас це цікавило, доки вашу дучку не згвалтував однокласник? Ні. Бо всім на все похєр.
Висновок. Саме це суспільне мовчання і створює у незацікавлених ілюзію ніби до приходу росіянцівв у нас ніколи не було сексуального насилля по відношенню до дітей і жінок, через це чоловіки з піною біля роту доказують, що жінки сексистки і істерички. Бо чоловіки взагалі не знають що таке жіночий світ, скільки насправді в ньому насилля і жорстокості, чоловіки навіть уявлення не мають як багато жінки замовчують, як багато історій носять, як своїх, так і чужих, а чоловікам сказати бояться, бо у відповідь можуть почути "і як ти його спровокувала?"
0

Коментарі