З Днем Святого Валентина!

  • 14.02.13, 08:50


Мы - кадры времени на фотоплёнке,
И лишь порядком числятся года.
Влюбляемся всегда мы, как девчонки,
И в 20, и под 40, и ..всегда!!!

Краснеем, взоры в сторону отводим,
В мечтаньях улетаем налегке,
И есть средь нас сознательные, вроде,
Но по любви ровесницы мы все!!!

Стесняемся, пытаясь скрыть кокетством,
Что безнадежно - глупо влюблены,
Ну а любовь, как возвращенье детства,
Меняет все законы на свои.

Матч почався з авіакатастрофи.

  • 13.02.13, 21:08

По предварительным данным, самолет при осуществлении аварийной посадки выехал за пределы взлетно-посадочной полосы, после чего перевернулся и разломился.

Интерфакс

Во время аварийной посадки самолета в Донецком аэропорту погиб советник председателя Одесского облсовета Валерий Бабков, сообщает источник в облсовете.

Погибший чиновник был уроженцем Макеевки Донецкой области 1969 года рождения.

На борту самолета АН-24, потерпевшего 13 февраля аварию в Донецком аэропорту, находились депутаты Одесского городского совета, высокопоставленные чиновники и правоохранители, а также представители бизнеса.

В самолете находились руководитель Одесского МРЭО Владислав Богомолов, начальник управления капстроительства Одессы Анатолий Рагулин и ряд других высокопоставленных чиновников. Кроме того, на борту мог быть заместитель председателя Одесской обладминистрации Валерий Матковский.

По официальной информации, число жертв аварийной посадки самолета в Донецке возросло до пяти человек.

P.S. 15.02.13 слідчі почали розглядати версію теракту, оскільки на борту знаходились особи, що не пройшли при посадці реєстрацію.

Впродовж теми.

  • 12.02.13, 17:18
Ющенко потерпів фіаско
Катерина Аврамчук, УП _ Вівторок, 12 лютого 2013, 15:20

( доповнення і роз'яснення замітки:http://blog.i.ua/user/2675316/1164749/)



Одного суботнього похмурого ранку на прес-брифінг до журналістів вийшов голова Політради "Нашої України" Сергій Бондарчук. Він зачитав одну-єдину заяву – заяву київської міської організації партії, згідно з якою Ющенка виключають з "Нашої України".

Напевно, це найгірше закінчення кар'єри для політика. Ющенка "викинули" з партії імені Ющенка.

Людину, яка колись вивела на Майдан мільйони, звинуватили в тому, що за її згодою відбулися заміни членів окружкомів і дільничних виборчих комісій від УНП та "Нашої України" в південних і східних областях на представників провладної Партії регіонів під час парламентських виборів.

Проте не минуло й двох годин, як прес-секретар Ющенка Ванникова заявила, що "... політрада "Нашої України" звільнила Сергія Бондарчука від виконання обов'язків її голови. Одностайно – "за" 54".

Ось так в один день "помираюча" "Наша Україна" залишилась без голови партії і голови Політради одночасно.

За що ж насправді "викинули" Ющенка?

Згідно з доповідною запискою заступника керівника відділу південних регіонів "Нашої України" Ігоря Мамчура, в ОВК у східних, південних і частково центральних областях було проведено ряд замін на користь Партії регіонів.

Зокрема у Криму було замінено членів комісій від УНП у 9 з 10 ОВК, у Дніпропетровській області – 11 з 17, у Донецькій – у 9 з 21, у Запорізькій – в 9 з 9, у Луганській – в 3 з 11, у Миколаївській – в 4 з 6, у Одеській області – у 8 з 10, у Сумській – у 5 з 6.

Цю інформацію підтверджує постанова ЦВК від 1 вересня 2012 року №709.

Власне, невеличке розслідування, проведене автором, дійсно показало дивні співпадіння.

Зокрема в ОВК №25 члена комісії Торубару Віру було замінено на Нечипоренко Леоніда, який на виборах президента у 2010 році був у складі територіальної виборчої комісії від тоді ще кандидата на пост президента Віктора Януковича. В ОВК №49 Омельченко Аллу було замінено на Єсіна Юрія, який є членом Партії регіонів.

В ОВК №60 Головіну Людмилу замінено на Іовчева Костянтина, який на виборах президента у 2010 році був у складі ОВК від кандидата у президенти Віктора Януковича. ВОВК №105 Терент'єва Валентина було замінено на депутат Луганської міськради від Партії регіонів Кушнарева Стефана.

В ОВК №131 Солодаєву Раїсу було замінено на Юрія Бондара, який на місцевих виборах 2012 року був секретарем Вознесенської міського виборчкому ПР. В ОВК №161 Гору Надію було замінено на Мініцьку Лідію, яка за даними органів юстиції на час виборів була головою первинного осередку Партії регіонів у Ромнах.

Дивні заміни були знайдені ще в 9 окружкомах. Інформацію про заміни підтверджує і заява голів районних організацій УНП в Одеській області.

Примітно, що саме тут балотувалися добре відомі Сергій Ківалов та українофоб Ігор Марков.

"Члени УНП обурені діями нашого центрального виборчого штабу, який вивів зі складу окружних виборчих комісій в Одеській області людей, кандидатури яких були подані УНП і замінив їх на представників Партії регіонів", – йдеться в заяві від 5 вересня на ім’я керівника центрального виборчого штабу "НУ" Олександра Ропотенка.

Про здачу місць в окружкомах заявляє і голова Донецької парторганізації НУ Сергій Зікеєв. За його словами, окрім здачі місць УНП в окружкомах, подібна ситуація склалася і з самим членами "Нашої України".

Проте логічно виникає лише одне запитання – чому Сергій Бондарчук і ті, хто знав ще у вересні про "здачу" місць в окружкомах, вирішили казати про це саме зараз?

За словами Бондарчука, обговорення цієї інформації мало відбутися на партійному з’їзді, який неодноразово зривав Віктор Андрійович.

24 вересня завершився термін обрання керівних органів партії, але оскільки це припадало на час виборів, то ніхто не був проти, щоб перенести з’їзд на грудень.

Домовленість про скликання з’їзду на грудень існувала ще з літа, запевняє голова столичного осередку НУ Андрій Ніцой. І Ющенко був учасником такої домовленості. У листопаді, каже Ніцой, було три спроби скликати засідання політради, але безуспішно.

8 грудня Ющенко зібрав свою президію на Спаській в офісі НУ. "Він не хотів надавати нікому слова. Коли люди почали вимагати можливості виступити, то він обзивав всіх "дебітами" і затикав рота, що підтверджується аудіо записами, бо всі наради записуються", – розповів Ніцой.

Зняття Бондарчука – справедливе, чи політичне рішення?

Не пройшло і двох годин від того, як у ЗМІ з’явилася інформацію про виключення Ющенка з партії, як прес-секретар Ющенка Ванникова переможно написала у своєму Facebook, що "ющенківська" політрада зняла з посади голови політради Сергія Бондарчука.

Хоча за день до цього Ванникова переконувала УП, що в порядку денному питання про зняття Бондарчука немає. Вона навіть надала УП проект порядку денного, який мала затвердити президія. Там було чотири питанні:

1.Про суспільно-політичну ситуацію в Україні та про результати участі "Нашої України" у виборах до Верховної Ради.

2.Про внесення змін та доповнень до статуту партії.

3.Про проведення перереєстрації членів партії.

4.Про скликання з’їзду партії НУ.

"Джерела, які вам повідомляють плітки (інформацію про зняття в суботу Бондарчука – прим. УП), з цього живляться. Є такі істоти, які живуть і живляться з того, що плодять плітки", – сказала "Українській правді" Ванникова.

Та як виявилось, інформація про зняття Бондарчука цілком підтвердилася. Ба більше, Ванникова наполягала, що зняття відбулося за статутом партії.

"…..усе за Статутом, легітимно. Усе інше –  від лукавих зі Спаської" – написала вона.

Хоча якраз згідно зі статутом, на який посилається пані Ванникова, так звана політрада під керівництвом Ющенка не мала права зняти Бондарчука з посади. Пункт 7.2.9 статуту НУ каже, що політрада не має права знімати голову політради – лише з'їзд.

А пункт 7.2.10 вказує, що повноваження з’їзду партії, що зазначені у підпунктах 3-14, 17, 18 пункту 7.2.9, є виключними і не можуть бути делеговані іншим статутним органам партії.

За словами Ніцоя, голови легендарного київського міського осередку партії, центральна контрольно-ревізійна комісія партії надала "прихильникам Ющенка" свій висновок, що їхнє зібрання нелегітимне, бо воно не відповідає статуту партії.

Він переконаний, що Ющенко на засідання так званої політради звіз частину своїх прихильників, а частину – сторонніх людей, яких видали за членів політради, користуючись тим, що мало хто знає прізвища і в обличчя всіх членів політради партії.

То що, Бондарчука зняли всупереч статуту?!

Хіба що статут тишком-нишком змінили. Але і зміни в статут затверджує тільки з’їзд!

За словами Ванникової, Бондарчука зняли 54-ма голосами.

УП дізналася, як вдалося зібрати таку кількість людей. "Ющенко по одному викликає усіх голів організацій, проводить співбесіди на лояльність, де і обіцяє гроші. Ні, це не хабар чи гроші за лояльність – він просто обіцяє повернути борги, які перед людьми має партія", –розповів "Українській правді" один з членів НУ.

Таким чином Ющенко "підкуповує" своїх однопартійців, обіцяючи їм повернути їхні ж гроші за роботу. Друге, що він обіцяє, – вибори 2015 року.

За інформацією джерел УП, Ющенко буде балотуватися на пост президента на виборах 2015 року. Відповідно, він обіцяє своїм однопартійцям фінансові преференції, а також підтримку на місцевих виборах, які відбудуться того ж 2015 року.

Для чого владі потрібен Ющенко в партії?

Ще одне запитання, яке логічно виникає – для чого Ющенку практично "мертва" партія?

Можливість непогано заробити? Певна гарантія політичної недоторканності, точніше прикриття?

Теперішній владі дуже вигідно мати на полі такого гравця як Віктор Андрійович. Адже "Наша Україна" на парламентських виборах зробила три великі послуги владі.

Перша – "поступилася" місцями в комісіях. Друга – Ющенко забрав 1% голосів виборців, а як показали вибори, цей відсоток мав суттєве значення, бо відрив між мажоритарниками від опозиції і влади подекуди складав всього 500-1000 голосів.

А оскільки кандидати від НУ були у багатьох округах, то це в якійсь мірі допомогло владі якраз забрати у опозиційних кандидатів ці 500 голосів.

Третя послуга – легітимізація демократичного вибору. "Наша Україна" на чолі з Ющенком зіграла для Януковича роль "прирученої опозиції".

Владі було вигідно, щоб Захід побачив, що навіть "помаранчевий президент" нічого не казав про недемократичні вибори. Адже Ющенко якраз не виступав з жодними заявами про фальсифікації на виборах.

Ще одним цікавим нюансом в історії партії є те, що вона фактично не могла брати участь у виборах, оскільки її центральний рахунок був просто заблокований. Борги партії складали 80 мільйонів. "Наша Україна" винна не лише власним працівникам, але й, приміром, Пенсійному фонду.

Та напередодні виборів рахунок НУ раптом розблоковують. Чудо? Чи втручання влади?

Після виборів до парламенту 2012 року стає зрозуміло, наскільки шкідливою буде участь партії, очолюваної Ющенком, на виборах президента. І для чого Віктору Андрійовичу практично мертва партія.

Про наболіле.

  • 12.02.13, 16:28
В продовження:http://blog.i.ua/user/2675316/1165226/
Друзі, пам'ятаєте історію в Донецьку, як за великий борг в комунальних платежах у багатенького Буратіни - злісного неплатника показово, на камеру телевізійників, відбирали круту тачку? Далі цікавіше (це вже не "рядовий" дончанин):

Регіонал Владислав Лук'янов любить навчати політиків правильним манерам.

Хоча сам він – втілення найбільш одіозних звичок правлячих еліт.

Усі пам'ятають, як Лук'янов хизувався своїм автомобілем – сам себе задокументував у перевищенні швидкості на понад 100 кілометрів.

Тепер Лук'янов потрапив у іншу історію. Як виявилося, він – найбільший боржник за спожите тепло в одному з престижних будинків Києва – на вулиці Олеся Гончара, 35.

За чотири квартири він винен понад 11 тисяч гривень. Про це свідчить оголошення біля ліфту, сфотографоване минулого тижня.







11 тисяч – дрібниця, скажете ви. Але це – 65 відсотків заборгованості усього будинку!

І з таких показових історій складається справжнє обличчя політика.

Ну і ще одна деталь. Ці чотири квартири Лук'янова відсутні в його декларації про доходи за 2011 рік.

Можливо, Лук'янов набув ці квартири у власність лише 2012 року, запитаєте ви?

Ну, хіба що в якості подарунку від шанувальників із рідного Донбасу. Адже в декларації Лук'янова за 2011 рік немає жодної іншої копійки доходу, окрім депутатської зарплати – і жодних заощаджень або цінних паперів!

Ви скажете – ну, не вказав у декларації, за це все одно не карають. Як сказати... Свіже рішення суду про Домбровського і Балогу запроваджує нові способи для "зачистки" депутатського корпусу.

Он у Росії депутата Геннадія Гудкова позбавили мандата за неправдиві дані щодо своїх доходів. Тому в Лук'янова є особисті мотиви остерігатися 2015 року. А на те, скільки знайдеться охочих повторити з ним цей фокус – можна вже зараз приймати ставки.
© Сергій Лещенко. Журналіст "Української правди"

Версія.

  • 11.02.13, 23:53

Олександра Кужель: Вбивство Щербаня організували спецслужби
Народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександра Кужель вважає, що вбивство Євгена Щербаня у 1996 році могли організувати тільки спецслужби. Про це вона сказала в інтерв’ю Тиждень.ua.

На думку Кужель, вбивство Євгена Щербаня - політичне.

«Щербань дозволив собі робити те, що олігархам ніколи робити в цій країні не дозволяють – грати у велику політику. Олігархи можуть на неї впливати, когось фінансувати, можуть розкладати яйця в різні кошики  тощо», -  зазначила народний депутат.

За її словами, поки Щербань займався бізнесом, всі знали, що він працює дуже коректно.

«Він мав рідкісну рису характеру - ніколи не розраховувати на недосконалість своїх опонентів, а  вдало використовувати їхні досягнення задля своїх цілей», - зауважила Кужель, додавши, що у Донецьку все було під його контролем, включаючи і губернатора Володимира Щербаня.

«Але Євген Щербань публічно продемонстрував свої великі політичні амбіції, показав, що він збирається  розширити межі свого впливу далеко за межі донецького регіону. Він дав усім зрозуміти, що хоче вести в президенти на виборах 1999 року Євгена  Марчука. Щербань його «підібрав» після відставки з посади прем’єра, провів його по мажоритарці у парламент, зробив головою нашої фракції, що викликало неабияке обурення у лавах фракції та дуже насторожило Щербаня-губернатора, який сподівався,  що в президенти Євген поведе саме його», - розповіла Кужель.

За її словами, Лазаренко боявся Щербаня, він жодного разу не приїхав на Донбас, будучи прем’єром.

«І організувати вбивство Лазаренко «дніпропетровські» ніяк не могли. Тому вбивство могли організувати тільки спецслужби», - вважає народний депутат.

Повний текст інтерв’ю з Олександрою Кужель читайте тут

"Лиш би не було війни".

  • 11.02.13, 14:02
11 лютого 2013, 12:48 (мск) 
В Україні введуть штраф за відключення від централізованого опалення.
До кінця нинішнього опалювального сезону тариф на тепло для населення в Україні може зрости на 30%, при цьому чиновники пропонують штрафувати тих, хто перейшов на індивідуальне опалення

Чиновники запевняють, що нинішні тарифи для населення на теплову енергію покривають лише 70% собівартості послуг, пише «Деловая столица».

На їхню думку, щоб досягти економічно обгрунтованого рівня, плата за обігрів однокімнатної квартири повинна збільшитися на 75 грн. - До 303 грн., Двокімнатної - з 333 грн. до 443 грн., а жителі трикімнатної квартири повинні платити не 441 грн., а 587 грн. Щоб абоненти теплопостачання масово не відмовлялися від послуги, чиновники вирішили посилити порядок переходу на індивідуальне опалення та ввести штрафи для тих, хто самовільно відключився від теплових мереж.

Національна комісія державного регулювання у сфері комунальних послуг (НКРК) опублікувала законопроект, який пропонує внести зміни до закону «Про теплопостачання» та «Про житлово-комунальні послуги», а також до Кодексу України «Про адміністративні правопорушення».

Згідно з документом, несанкціоноване відключення від теплових мереж може спричинити штраф у розмірі 100 до 150 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян (1,7 - 2,5 тис. грн). Крім того, власникові квартири з нелегальним котлом необхідно буде за свій рахунок відновити в первісному вигляді систему централізованого опалення.

При цьому, за самовільне підключення до системи, що припускає безкоштовне користування послугою, загрожує штраф набагато менший - від 5 до 20 неоподатковуваних податком мінімумів громадян (85-340 грн.).

Законопроект також вводить штраф 425-850 грн. для тих споживачів, які відмовлять представникам теплопостачальної організації у доступі до індивідуальним тепловим установкам або лічильниками.

Як пише видання, необхідність жорсткого регулювання переходу громадян на автономне опалення чиновники пояснюють тим, що «автономізація» призведе до руйнування системи централізованого теплопостачання як цілісного комплексу. Крім того, масова установка котлів, на їхню думку, являє собою екологічну небезпеку.

Згідно з чинним законодавством, перейти на автономне опалення можна тільки всім будинком, і тільки в тому випадку, якщо така можливість передбачена системою теплопостачання населеного пункту, яку мають затвердити органи місцевого самоврядування.

Як повідомляли «Коментарі», прем'єр-міністр Микола Азаров раніше заявляв, що Україна готова піти на диференційоване підвищення комунальних тарифів для населення заради компромісу з МВФ.

А в той час самі депутати ось що витворяють:

Депутат фракции Партии регионов Владислав Лукьянов стал крупнейшим должником за потребленное тепло в одном из престижных домов Киева. Об этом сообщает журналист Сергей Лещенко в своем блоге на "Украинской правде".

"Теперь Лукьянов попал в другую историю. Как оказалось, он - крупнейший должник за потребленное тепло в одном из престижных домов Киева - на улице Олеся Гончара, 35. За четыре квартиры он должен более 11 тысяч гривен. Об этом свидетельствует объявление возле лифта, сфотографировано на прошлой неделе", - описал ситуацию Лещенко.

Отдельно Лещенко отметил, что ни одна из этих четырех квартир не задекларирована в его доходах за 2011 год. Также он акцентировал внимание на том факте, что этот долг - две трети долга всего дома.

http://gazeta.ua/ru/articles/politics/481979#photos

Помста мумії.

  • 10.02.13, 14:43
В той же день, суботу, 9 лютого, 15:57, після:http://blog.i.ua/user/2675316/1164236/?p=5#advA_advC_1164236_18078712
І.Ваннікова каже, що політрада "Нашої України" повернула В.Ющенка в ряди партії

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Політрада партії "Наша Україна" скасувала рішення Київської міської організації щодо виключення з партії Віктора Ющенка. Про це розповіла речник екс-президента України Ірина Ваннікова. 

"Ми відзначили рішення Київської міської організації як тенденційне і так, яке порушує статут партії ", - сказала вона.

До того ж вона розповіла, що політрада прийняла рішення про перереїстрацію партії та проведення звітно-виборчої конференції 16 березня.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, сьогодні Київська міська організація партії "Нашої Україна" прийняла рішення про виключення Віктора Ющенка зі складу партії. Як йдеться у рішенні, приводом для виключення стало те, що Ющенко на виборах 2012 року замінив членів окружкомів і дільничних від УНП та "Нашої України" в південних і східних областях країни на представників Партії регіонів.

Пізніше ЗМІ повідомили, що політрада партії "Наша Україна" звільнила Сергія Бондарчука з посади голови політради. За відповідне рішення одноголосно проголосували 54 присутніх на засіданні члени політради.

У свою чергу, голова Київської міської організації партії "Нашої Україна" Андрій Ніцой вважає, що засідання політради партії під керівництвом Віктора Ющенка, як і його рішення про зняття Сергія Бондарчука з поста голови політради партії є нелегітимними. "Зняття з посади голови політради партії Бондарчука – це невдала відповідь на виключення з лав партії Віктора Ющенка. Але те, що вони називають засіданням політради, таким не є. Центральна контрольно-ревізійна комісія партії надала їм свій висновок, що це нелегітимне зібрання, бо воно не відповідає статуту партії", - сказав Андрій Ніцой.

Джерело: УНН

Іуду помножили на нуль.

  • 09.02.13, 14:55
Екс-президента Ющенка виключили з партії Наша Українa.
Экс-президента Ющенко исключили из партии Наша Украина
Віктор Ющенко
09.02.2013 12:40
Партія Наша Україна позбулася свого лідера і творця

Третій президент України, лідер партії Наша Україна Віктор Ющенко виключений з партії.Про це повідомив голова політичної ради партії Наша Україна Сергій Бондарчук . 

Як пояснив Бондарчук, екс-президент числився на обліку київського осередку партії, яка його і виключила за "зраду програмних цілей партії" і "незаконну узурпацію керівництва партією".

При цьому статут і печатку партії знаходяться у Бондарчука.

Нагадаємо, раніше голова політради НУ Бондарчук заявляв, що екс-президент блокує роботу керівних органів партії, що свідчить про намагання Ющенка і його оточення розколоти партію.

Читайте інтерв'ю з Бондарчуком: У Ющенка в Нашій Україні немає ні прав, ні обов'язків

Про міфи і реалії видобутку сланцевого газу.

  • 06.02.13, 18:07
ШАНОВНЕ ТОВАРИСТВО,
в продовження піднятої раніш теми:
для тих, хто не має часу читати матеріали в блозі й пресі, та перейматися проблемою вивчення загроз, які несе з собою видобуток газу не традиційним методом, а мова йде про, так званий метод гідророзриву, що заплановано чинною владою видобувати на Олеському і Юзівському сланцевих пластах, які знаходяться на територіях Дніпропетровської, Луганської, Донецької, а також Лювівської та Івано-Франківської областей, ПОСЛУХАЙТЕ, БУДЬ ЛАСКА, ДЛЯ ЗАГАЛЬНОГО ОЗНАЙОМЛЕННЯ, про що говорилось на засіданні Круглого столу що до обговорення НАЦІОНАЛЬНОЇ УГОДИ ПРО ВИДОБУТОК СЛАНЦЕВОГО ГАЗУ В УКРАЇНІ:




Театр абсурду.

  • 05.02.13, 15:06
Про те, як в Росії "зачищають" всі мови, окрім російської.
Русский язык в Тыве стал иностранным. «Великий и могучий» оказался в республиканских школах на задворках
 Скандал в России: школьникам преподают русский как иностранный. Дети знают не более 20 слов
Прокуратура Республики Тывы (Россия) в ходе проверки средних школ выявила факты преподавания русского языка и русской литературы на тувинском языке. Начальные классы обучаются на нем полностью.


В средних и старших классах преподается русский язык, но уроки по нему и литературе ведутся на тувинском, пишет "Свободная пресса", передает Цензор.НЕТ со ссылкой наТСН.

В прокуратуре отметили, что преподавание русского языка как иностранного недопустимо, поскольку он является государственным. Кроме того, по этой причине значительное количество школьников провалили госэкзамен по русскому и лишились возможности получить высшее и среднее-техническое образование.

Читайте на «Цензор.НЕТ»: Жириновский дал украинцам "ценный" совет: переходите на московское время и русский язык

В адрес руководства школ правоохранители вынесли представления о недопущении подобных нарушений. Учителя, сказано в документах, преподававшие русский язык как иностранный и в недостаточном объеме, будут привлечены к ответственности.

Читайте на «Цензор.НЕТ»: Колесниченко хочет дать русскому языку "особый статус": обязательное изучение в школах, экзамены в вузах

"Незнание русского языка нарушает конституционные права и интересы граждан, ставит их в зависимость от языковой принадлежности, что может отразиться на формировании культуры межэтнических и межконфессиональных отношений. ГОСУДАРСТВЕННЫЙ ЯЗЫК способствует  укреплению межнациональных связей народов России в едином многонациональном государстве", - говорится в сообщении ведомства.umnik (ред.)То чому ж проти цієї ж проблеми в Україні провладні українофоби?question

Так, большинство тывинских детей приходят в школу, зная 10 - 20 русских слов, а их сверстники в других регионах страны имеют базовый запас более 3000 слов.

P.S. Але вороги української державності добре знають як її знищити! Не буде мови - не буде й самої держави, бо не залишиться носіїв української нації. Для них самий дієвий спосіб - заборонити вступні екзамени до вишів суто на ДЕРЖАВНІЙ МОВІ, бо це найважливіший стимул вивчати українську мову! Російський сатанат теж тихою сапою руйнує українську культуру, знищуючи УПЦ. Окупація триває. А народ мовчить і терпить.helphelphelp