хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Черговий плювок в сторону мУвчазних патрійотів.

  • 06.02.12, 14:32

Новым главой Службы безопасности Украины назначен Игорь Калинин. Соответствующий указ № 69/2012 Президент Украины Виктор Янукович подписал 3 февраля.

"Назначить Калинина Игоря Александровича главой Службы безопасности Украины", - говорится в тексте указа, размещенного на официальном сайте главы государства.

До этого назначения Калинин занимал должность начальника Управления государственной охраны Украины.

Предыдущий руководитель СБУ Валерий Хорошковский в январе был назначен министром финансов.

Справка. Калинин Игорь Александрович родился 28 декабря 1959 года в Московской области;

С 1977 года служба в Вооруженных силах;

В 1981 году окончил Московское высшее командное училище дорожных и инженерных войск;

С 1984 года прохождение службы в КГБ;

С 1992 по 2002 год преподавательская и научная деятельность в Национальной академии Службы безопасности Украины;

С 2002 по 2005 год Начальник Центра специальной подготовки Главного управления "А" СБУ;

Участник боевых действий в Демократической Республике Афганистан (Исламское Государство Афганистан) 1986 - 1988 годы. Награжден орденом "Красная Звезда";

Кандидат военных наук по специальности разведка и иностранные армии.

С 3 февраля 2012 Указом Президента Украины № 69/2012 назначен Председателем Службы безопасности Украины.

Фото  сайта Управления Госохраны

10

Коментарі

16.02.12, 15:12

я так і не зрозумів, чого ви вимагаєте? купити СВД і застрелити його? це по революційному чи як? дякуємо попереднім "революціонерам", які замість наведення порядку гризли один одного і не лише повернули старі часи, а й погіршили їх. Так що ваш сарказм повинен виливатися на інші голови. Вибачте просрали країну, і тепер шукаєте крайніх. Он вони сидять крайні.

    26.02.12, 15:17Відповідь на 1 від Пробіотик

    я так і не зрозумів, чого ви вимагаєте? купити СВД і застрелити його? це по революційному чи як? дякуємо попереднім "революціонерам", які замість наведення порядку гризли один одного і не лише повернули старі часи, а й погіршили їх. Так що ваш сарказм повинен виливатися на інші голови. Вибачте просрали країну, і тепер шукаєте крайніх. Он вони сидять крайні.Попередній був брехливий Ющ, котрого патрійоти ДОСІ вважають "народним" президентом, котрий гавкав на Прем'єра, як базарна баба, розгубив і пересварився зі ВСІМА соратниками,що не лизали йому зад.Якщо ви називаєте це "гризнею",то дай Боже, всім жінкам такої витримки, як у Юлі і вміння промовчати у відповідь на звинувачення і образи.

      36.02.12, 15:25Відповідь на 1 від Пробіотик

      Прийде час - і всі вони разом з своїм бандитським атаманом стануть біля стінки або на ешафоті! В одному з тобою згоден - прос...в Ющ, але не країну, а час на її відродження! А от ви вибрали презика, який знущається, гвалтує і знищує Україну! Але розплата не за горами!

        46.02.12, 15:28Відповідь на 2 від Alter ego*

        все зрозуміло. ми прийшли логічного висновку як я і пророкував. мені байдуже хто там і в кого лизав. всі вони помаранчеві і всім їм дали шанс. країна дала вирок - обравши енакіївське чмо. мабуть Юля дуже мовчазно мовчала що не отримала підтримки.

          56.02.12, 15:29Відповідь на 3 від Саничок

          Прийде час - і всі вони разом з своїм бандитським атаманом стануть біля стінки або на ешафоті! В одному з тобою згоден - прос...в Ющ, але не країну, а час на її відродження! А от ви вибрали презика, який знущається, гвалтує і знищує Україну! Але розплата не за горами!дай Бог!

            66.02.12, 15:30Відповідь на 4 від Пробіотик

            все зрозуміло. ми прийшли логічного висновку як я і пророкував. мені байдуже хто там і в кого лизав. всі вони помаранчеві і всім їм дали шанс. країна дала вирок - обравши енакіївське чмо. мабуть Юля дуже мовчазно мовчала що не отримала підтримки.Ні.НАЖАЛЬ дурники ЗАВЖДИ в БІЛЬШОСТІ.

              76.02.12, 15:34Відповідь на 6 від Alter ego*

              все зрозуміло. ми прийшли логічного висновку як я і пророкував. мені байдуже хто там і в кого лизав. всі вони помаранчеві і всім їм дали шанс. країна дала вирок - обравши енакіївське чмо. мабуть Юля дуже мовчазно мовчала що не отримала підтримки.Ні.НАЖАЛЬ дурники ЗАВЖДИ в БІЛЬШОСТІ.та я не згоден. є певні закони, а ви не хочете з ними погоджуватися. не буває такого, що Юля була непогрішною, а народ її зрадив. результат виборів показав: вони з янусом майже однакові голоси мали. і це катастрофа. якби Юля мала великий відрив - хто б слово сказав? будьте об'єктивною врешті решт.

                86.02.12, 15:34Відповідь на 6 від Alter ego*

                  96.02.12, 15:45Відповідь на 7 від Пробіотик

                  Біда САМЕ В ТІМ,що великий відрив НЕ ЗАБЕЗПЕЧИЛИ надто "мудрі" противсіхи,а покидьки цим скористались.Ющара взагалі махнув на "свій" народ рукою,губу закупилив на те,що його - украхнського президента - таким позорним рейтингом зацінили, сіяв розбрад до останнього,що, мовляв,"Юлька ЩЕ ГІРША!".Недоумки послухались.Ось і "маємо,що маємо".Товчемо воду в ступі!

                    106.02.12, 16:26Відповідь на 9 від Alter ego*

                    Біда САМЕ В ТІМ,що великий відрив НЕ ЗАБЕЗПЕЧИЛИ надто "мудрі" противсіхи,а покидьки цим скористались.Ющара взагалі махнув на "свій" народ рукою,губу закупилив на те,що його - украхнського президента - таким позорним рейтингом зацінили, сіяв розбрад до останнього,що, мовляв,"Юлька ЩЕ ГІРША!".Недоумки послухались.Ось і "маємо,що маємо".Товчемо воду в ступі!а чому так? ось коли зрозумієте, будете винити не противсіхів, а свого лідера, який не є вожаком усіх!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна