хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

З "празнічком"!

  • 07.03.17, 22:02

...

Чесно кажучи, вже й не надіялась, що і в цьому році ще існуватиме цей, так званий, "отвєтний празднік". Але раз Володимир Вятрович, котрий, на жаль, являється більшим патріотом ніж самі українці, ще не доказав нашим чоловікам та жінкам, що святкувати, на радість спекулянтам замерзлих тюльпанів та червонокнижних підсніжників, сон-трави та мімоз, якийсь сумнівний столітній движняк КлаГи Целкін та Гози Ліхтєнштейн не просто смішно, а з погляду на нього з Німеччини чи Франції навіть вульгарно, то зі святом Вас, суфражисточки мої!podmig
bokali
А щоб не вважали мою замітку чистої води стьобом, дарую Вам кіношку, яку руССкіє вперто називають "трейлер"rofl :

https://www.youtube.com/watch?v=zduO0-0kcmE
Фільм дивитись тут:http://gidonline.club/2016/02/sufrazhistka/
До зустрічі на барикадах!podmig
druzhba

7

Коментарі

17.03.17, 23:59

за суфражисток.

    28.03.17, 00:31

    Для тих хто не знає: http://dotu.org.ua/stati/analiticheskie-stati/1669-chto-my-prazdnuem-23-fevralya-i-8-marta

      38.03.17, 00:36Відповідь на 2 від SvarR

      Для тих хто не знає: http://dotu.org.ua/stati/analiticheskie-stati/1669-chto-my-prazdnuem-23-fevralya-i-8-martaДякую за поміч і "толковий словарь".

        48.03.17, 00:36Відповідь на 1 від WalKing

        за суфражисток.

          58.03.17, 13:30

          Мені дуже сподобалося сьогодні вітання від мого сина. Він сказав, що більшість жінок святкують це свято не заслужено, тільки тому, що вони народилися жінками. А ти, мамо, це свято заслуговуєш, оскільки виборюєш права і свободи не тільки жінок , а і чоловіків. Так що це твоє свято. Як я з цим можу не погодитися?

            68.03.17, 14:01Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

            Мені дуже сподобалося сьогодні вітання від мого сина. Він сказав, що більшість жінок святкують це свято не заслужено, тільки тому, що вони народилися жінками. А ти, мамо, це свято заслуговуєш, оскільки виборюєш права і свободи не тільки жінок , а і чоловіків. Так що це твоє свято. Як я з цим можу не погодитися?Отменять такие праздники - это не политика...это маразм...С праздником вас мои подружки...

              78.03.17, 19:10Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

              Мені дуже сподобалося сьогодні вітання від мого сина. Він сказав, що більшість жінок святкують це свято не заслужено, тільки тому, що вони народилися жінками. А ти, мамо, це свято заслуговуєш, оскільки виборюєш права і свободи не тільки жінок , а і чоловіків. Так що це твоє свято. Як я з цим можу не погодитися?Ото ж вітаю!

                88.03.17, 20:09Відповідь на 6 від Natali 29

                А ніхто й не думає ВІДМІНЯТИ! У всьому світі в самому квітучому й чарівному місяці травні (в першу неділю) вшановують жінок в День матері.(Потенційної та дійсної). Як на мене, проти можуть бути лишень спекулянти й браконьєри першими весняними квітами, а для нас економія бюджету сім'ї, адже куди приємніше отримати запашний букетик конвалії замість дорогущиї мерзлих тюльпанів, або гілку бузку, а не рідкісної мімози, яка у нас не росте. Про троянди взагалі мовчу, вони і влітку дорогущі, не те що сьогодні.