хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Секрет красивих смачних пирогів.

  • 24.06.16, 16:34
Смугасті пиріжки зі смородиною

Смугасті пиріжки зі смородиною
Інгредієнти
начинка
150 г.
5 ст.ложок
2 ст.ложки
Тісто
250 г.
1 шт.
4 ст.ложки
4 ст.ложки
1/2 ч.ложки
1 ч.ложка
для змащування
1 шт.
2 ст.ложки
1 ст.ложка

Ніжні пиріжки зі свіжою смородиною — страва сезонна і дуже смачна. Прикрашені зверху красивими смужками, вони зацікавлять і притягнуть до себе увагу дегустувальників. І нехай часу на формування таких пиріжків ви витратите трохи більше, ніж на звичайні пиріжки традиційної формовки, але усмішка ваших рідних на сто відсотків варта буде цих лишніх зусиль. 

ПРИГОТУВАННЯТІСТО: Я використовувала швидкодіючі дріжджі, тому усе дуже просто: молоко трішки підігріти. Додати яйце, сіль, цукор. Додати борошно зі швидкодіючими дріжджами. Замісити м«яке тісто і залишити в теплому місці на 1 годину:
Смугасті пиріжки зі смородиною
Розділити тісто на дві частини:

Кожну частину розтачати в прямокутник товщиною 0,5 см і розрізати на трикутники:

На кожному трикутнику зробити надрізи:

На край викласти смородину. Посипати цукром і крохмалем:

Загорнути протилежні краї:

І далі згорнути рулетиком:

Викласти пиріжки на деко і залишити в теплому місці на 20 хвилин:

Через 20 хвилин змастити смужки зверху жовтком, розбовтаним зі столовою ложкою води, і притрусити цукром:

Випікати в попередньо розігрітій духовці приблизно 18-20 хвилин при 190*С:

1

Коментарі

125.06.16, 22:49