Секрет красивих смачних пирогів.
- 24.06.16, 16:34
Смугасті пиріжки зі смородиною
начинка | |
150 г. | |
5 ст.ложок | |
2 ст.ложки | |
Тісто | |
250 г. | |
1 шт. | |
4 ст.ложки | |
4 ст.ложки | |
1/2 ч.ложки | |
1 ч.ложка | |
для змащування | |
1 шт. | |
2 ст.ложки | |
1 ст.ложка | |
Ніжні пиріжки зі свіжою смородиною — страва сезонна і дуже смачна. Прикрашені зверху красивими смужками, вони зацікавлять і притягнуть до себе увагу дегустувальників. І нехай часу на формування таких пиріжків ви витратите трохи більше, ніж на звичайні пиріжки традиційної формовки, але усмішка ваших рідних на сто відсотків варта буде цих лишніх зусиль.
Розділити тісто на дві частини:
Кожну частину розтачати в прямокутник товщиною 0,5 см і розрізати на трикутники:
На кожному трикутнику зробити надрізи:
На край викласти смородину. Посипати цукром і крохмалем:
Загорнути протилежні краї:
І далі згорнути рулетиком:
Викласти пиріжки на деко і залишити в теплому місці на 20 хвилин:
Через 20 хвилин змастити смужки зверху жовтком, розбовтаним зі столовою ложкою води, і притрусити цукром:
Випікати в попередньо розігрітій духовці приблизно 18-20 хвилин при 190*С:
1
Коментарі
Симбіоз
125.06.16, 22:49