хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

А ШО?..

  • 26.09.15, 21:21
Брянські ЗМІ схвильовані заявою Соскіна про повернення Стародубщини до складу Сіверщини   podmig
26 вересня 2015

В Україні пропонують забрати у Росії «історичну частину Сіверщини» - Брянську область, і включити її до складу «Української народної республіки». Про це в ефірі телеканалу 112 заявив політичний експерт, директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін.

З таким вступом вийшла топова новина про територіальні претензії з боку України чи не на усіх більш-менш розкручених інформаційних сайтах Брянської області РФ.

За словами Соскіна, якщо нова Конституція України буде передбачати надання спецстатусу окремим суб'єктам, то націоналісти можуть підняти питання про перезаснування країни в історичних кордонах.

«Давайте і в Чернігівській області, на Сіверщині окремий район зробимо. Давайте підтягнемо «Свободу», Олега Ляшка, Юлю Володимирівну, Гриценко. Створимо Сіверщину і скажемо: «Нам Суми та Чернігівщина, але не вистачає третього шматка». Завжди в Сіверщину входила Стародубщина, Брянська область. Тому ми формуємо зараз бригади добровільні і беремо під контроль нашу історичну територію, яка була частиною УНР», - заявив Соскін.

Ці слова політолога найбільш схвилювали й стали розривом шаблону в тому числі для місцевих брянських журналістів зі своїм специфічно-фривольним стилем, замішаним на прогалинах в історичних знаннях і міфах про так званий "єдіний народ". Пом'янули при цьому і наш ресурс:

newvv.net

12

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

126.09.15, 21:30

Большая часть Курской области тоже оттяпана РФией в обмен на Крым. Теперь Крым "вернули", пора и Курск "вернуть" и Брянск тоже

    226.09.15, 21:35

    АГА-а-а! ПЕРЕСРАЛИ!!!
    А еще есть и КУБАНЬ, и РОСТОВЩИНА - которые типа "добровольно-принудительно обменяли" на КРЫМ!
    Ну а теперь, коль Крым ЗАБРАЛИ - ОТДАЙТЕ НАЗАД "обменный фонд"

      326.09.15, 21:58Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

      Большая часть Курской области тоже оттяпана РФией в обмен на Крым. Теперь Крым "вернули", пора и Курск "вернуть" и Брянск тожеЩе коли дебіли кричали:"Кримнаш!", я їм відповідала:"Віддайте Кубань!", гляді! І подавіться своєю каменюкою!" Молю Бога щоб дурні куклоїди півострів знову на свій баланс не повісили, коли какцапи там вчергове всю "травку вищипають" і голі скелі лишать.

        426.09.15, 21:59Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

        АГА-а-а! ПЕРЕСРАЛИ!!!
        А еще есть и КУБАНЬ, и РОСТОВЩИНА - которые типа "добровольно-принудительно обменяли" на КРЫМ!
        Ну а теперь, коль Крым ЗАБРАЛИ - ОТДАЙТЕ НАЗАД "обменный фонд"
        Кам №3.

          527.09.15, 13:27

          Блін теж Наполіон-Соскін несе херню,віддали ядерну зброю тепер нас ніхто слухати не буде і считатись теж.

            628.09.15, 09:35

            Коли Малєнков передав Україні тодішню пустелю Крим, у нас забрали чорнозем такої самої площі. Повернути ці землі негайно! Ну і звісно пред'явити претензії на місце, де була вбиральня Юрка Довгорукого - Мацкву.

              730.09.15, 01:53Відповідь на 5 від Korsar-K

              Блін теж Наполіон-Соскін несе херню,віддали ядерну зброю тепер нас ніхто слухати не буде і считатись теж.Тому я особисто ПРОТИ ЛЮБИХ СОЮЗІВ, що вічно нам НАВ'ЯЗУЮТЬ щось шкідливе, як для держави, так і для народу України. Я за владу, яка займеться побудовою соціалізму за швецьким варіантом і відродить виготовлення стратегічного ядерного потенціалу.

                830.09.15, 01:55Відповідь на 6 від Ternopol

                Коли Малєнков передав Україні тодішню пустелю Крим, у нас забрали чорнозем такої самої площі. Повернути ці землі негайно! Ну і звісно пред'явити претензії на місце, де була вбиральня Юрка Довгорукого - Мацкву.Все життя кажу щоб какцапи подавились своєю каменюкою і повернули нам СВОЄ - українське чорнозем'я!!!