хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Захищати махрових "слуг народу" стає небезпечним для життя.

  • 31.08.15, 13:31
"Жиди погані правлять нами...
А ми – ще гірші, ніж жиди...
Ми продали Дідівську Славу –
Й жиди в ярмо нас запрягли..."
\Тарас Шевченко\

Спочатку були дебати: https://www.youtube.com/watch?v=-stlqtWhlk8 Потім Під Радою почались заворушення: мітингувальники кидають димові шашки, а захисники "слуг народу" розганяють їх сльозогінним газом і кийкакми", а ля янукович.
 Понеділок, 31 серпня 2015, 13:18

Під радою дим,мітингувальники намагаються прорвати кордон захисників недоторканних pic.twitter.com/llk0woebur

— Oksana Denysova (@OksanaDenysova) August 31, 2015

Після того, як депутати схвалили у першому читанні зміни до Конституції, мітингувальники пішли у наступ на парламент.

http://holos.fm/page/vidpovidalnist-za-terakt-pid-stinami-verhovnoyi-radi-nese-vlada-zajava-vo-svoboda

Між протестувальниками та правоохоронцями під Радою почалися сутички http://t.co/iUf7V2ds6U pic.twitter.com/aAiWVps8tW

— Hromadske.TV (@HromadskeTV) August 31, 2015

Вони намагаються прорвати кордон силовиків, який охороняє український КНЕСЕТ, як і при режимі ПР, що ЗАСТОСОВУЄ проти мітингувальників СЛЬОЗОГІННИЙ ГАЗ ТА ПАЛИЦІ!!!!! Але потім сталось неймовірне -  хтось кинув в екс-беркутівцйів БОЙОВУ ГРАНАТУ!!! І хто винен?.. За здогадками Фейсбукова - "невістка" ВО"Свобода". У когось є сумніви, що за грати ЗНОВУ потраплять ПАТРІОТИ УКРАЇНИ? Замовленя кремля буде виконано на 100%!

Дописую на наступний день.

Як і всі здогадувались, невідомо яким чином, але для виконання теракту НЕВІДОМІ ОБРАЛИ гвардійця "Січі" Андрія Сиротюка, що раніш був у ВО Свобода. Сама підходяща для Фейсбукова кандидатура для очорнення ненависної націоналістичної партії. (А раптом свої погрози з гіллякою виконають і зірвуть домовленості з Кремлем?)

Ось вам і дєрьмократія по вальцманівсько-гройсманівськи під контролем наглядачів єс!

Ось як жи2 РОЗЧЛЕНОВУЄ тіло матінки України!!! Тепер в кожному "уєздному" населеному пункті, а не тільки в Конча Заспі, буде сидіти за частоколом по князьку і ми будемо гадати коли вони почнуть між собою ворогувати та пошлють своїх холопів чуби дерти, на радість батюшкє-царпю Пудлєру на ГРОМАДЯНСЬКУ ВІЙНУ?

Список Іуд і тих, хто голосував проти, тут: http://www.myvin.com.ua/ua/news/politics/36841.html

А В ЦЕЙ ЧАС, під шкільний дзвіночок куклоїдам "файна влада" В ЧЕРГОВЕ ПІДВИЩУЄ ціни на дешеву електроенергію і горілчані вироби щоб вони вимерзали та дохли не тільки в штучних спільних з кремлядями "котлах", а й ХОЛОДНИХ будинках. Очікуйте взимку чергове подорожчання! А кістка з барського столу у вигляді копійчаного підвищення зарплат і прожиткового мінімуму, це лиш для ПІДСТАВИ збільшення тарифів і цін В РАЗИ! http://holos.fm/page/z-1-veresnja-zrostut-cini-na-elektroenergiju

З "покращенням", тєрпіли!!!


15

Коментарі

Гість: R0mmel

131.08.15, 14:21

ото в Мацкві зараз радіють

    231.08.15, 14:25

    Приблизно ТАКОГО сценарію я й очікував...- Шоколадний Резидент Кремля в Україні ретельно виконує накази свого ХАЗЯЇНА...

      331.08.15, 15:25Відповідь на 1 від Гість: R0mmel

      ото в Мацкві зараз радіютьПлювати на маацкву! Мені за наш ТУПИЙ люд навзрид плакати хочеться! Більшість нічого не розуміє, що їх розводять, як лохів все під тим же ж лозунгом:"РОЗДІЛЯЙ І ВОЛОДАРЮЙ!" В гробу я бачила тих, кому начхати на те, що вчиняє обрана ними влада вальцманів-гройсманів!!! ВІЙНИ НА НИХ НЕМАЄ!!!

        431.08.15, 15:29Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

        Приблизно ТАКОГО сценарію я й очікував...- Шоколадний Резидент Кремля в Україні ретельно виконує накази свого ХАЗЯЇНА...А як собака бреше? На кшталт:"Оберайте мане, пархатого, бо другого туру нге буде", так і тут, мовляв, якщо не проголосуєте за РОЗЧЛЕНУВАННЯ УКРАЇНИ НА ЖИДІВСЬКО-МААЦКАЛЬСЬКІ ФЕОДАЛЬНІ "князівства", то пудлєр "зрадіє"! Наш кобель виявився сука!

          Гість: R0mmel

          531.08.15, 15:30Відповідь на 3 від Alter ego*

          ото в Мацкві зараз радіютьПлювати на маацкву! Мені за наш ТУПИЙ люд навзрид плакати хочеться! Більшість нічого не розуміє, що їх розводять, як лохів все під тим же ж лозунгом:"РОЗДІЛЯЙ І ВОЛОДАРЮЙ!" В гробу я бачила тих, кому начхати на те, що вчиняє обрана ними влада вальцманів-гройсманів!!! ВІЙНИ НА НИХ НЕМАЄ!!! дивіться глибше, бо знову з шашкою на танки виходить...Країну через отакі шапкозакидательські настрої вже просирали і не раз. І через дебілів, яким тільки б заварухи влаштовувати, як от зараз з гранатою. Або не дебілів, а прямих агентів Москви. Ще раз кажу, дивіться глибше на все

            631.08.15, 15:34Відповідь на 5 від Гість: R0mmel

            ото в Мацкві зараз радіютьПлювати на маацкву! Мені за наш ТУПИЙ люд навзрид плакати хочеться! Більшість нічого не розуміє, що їх розводять, як лохів все під тим же ж лозунгом:"РОЗДІЛЯЙ І ВОЛОДАРЮЙ!" В гробу я бачила тих, кому начхати на те, що вчиняє обрана ними влада вальцманів-гройсманів!!! ВІЙНИ НА НИХ НЕМАЄ!!! дивіться глибше, бо знову з шашкою на танки виходить...Країну через отакі шапкозакидательські настрої вже просирали і не раз. І через дебілів, яким тільки б заварухи влаштовувати, як от зараз з гранатою. Або не дебілів, а прямих агентів Москви. Ще раз кажу, дивіться глибше на всеЗ гранатою ТОЧНО був ПРОВОКАТОР, які ЗАВЖДИ є серед революціонерів. Але самий страшний ворог для українців - БАЙДУЖІСТЬ і НЕРОЗБІРЛИВІСТЬ у виборі, який ПОКИЩО є.

              Гість: R0mmel

              731.08.15, 15:40Відповідь на 6 від Alter ego*

              На рахунок цих законів і змін (які б вони там не були). Підійду здалеку. Питання для наводки: чому зараз на керівних місцях всякий кацапський псевдоліберальний мотлох типу Маші Гайдар, Філонових (чи як там його), хоча проти них 99% українців? Чому вони так легко отримують громадянство?

                831.08.15, 15:50Відповідь на 7 від Гість: R0mmel

                На рахунок цих законів і змін (які б вони там не були). Підійду здалеку. Питання для наводки: чому зараз на керівних місцях всякий кацапський псевдоліберальний мотлох типу Маші Гайдар, Філонових (чи як там його), хоча проти них 99% українців? Чому вони так легко отримують громадянство?Бо ВЛАДУ НА КРОВІ НЕБЕСНОЇ СОТНІ захопили пейсасті ЗЛОЧИНЦІ, З МОВЧАЗНОЇ ЗГОДИ тих, хто не хоче нічого знати окрім СВОЇХ ОСОБИСТИХ ПОТРЕБ!!!

                  931.08.15, 15:51Відповідь на 7 від Гість: R0mmel

                  На рахунок цих законів і змін (які б вони там не були). Підійду здалеку. Питання для наводки: чому зараз на керівних місцях всякий кацапський псевдоліберальний мотлох типу Маші Гайдар, Філонових (чи як там його), хоча проти них 99% українців? Чому вони так легко отримують громадянство?Тепер цей "псевдоукраїнський мотлох" РОЗДЕРЕ ТІЛО УКРАЇНИ НА ШМАТТЯ!!!

                    Гість: R0mmel

                    1031.08.15, 15:56Відповідь на 8 від Alter ego*

                    бо ті хто ніби-то "захопили владу", влади реальної не мають. В них є хіба що влада потроху ПОКИ ЩО красти на місцевому рівні. Вже з рік на наше щастя у нас пряме зовнішнє управління країною. І ці обмудки просто виконують все що їм наказують робити мудрі люди з Вашингтону. Тому і всілякі Маші Гайдар тут є і будуть надалі. Чому? Бо американцям плювати на наші вподобання, вони віддають в дитсадок Дяді Мішико на виховання кадри, які будуть підіймати розвалену Росію з попелу. Тому відставте паніку та істерику, запасіться попокорном, і спостерігайте, як виконується глобальний план. І що б там не було написано у тих змінах, все йде по тому плану, і через 5 років ніякого ДНР та ЛНР не буде і в помині, навіть якщо зараз їм і кинуть кістку в зуби (тут ще питання, чи кістка не пластмасова)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна