Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

ПоЛюстрація.

  • 28.01.15, 11:08
Перевірка на дорогах 
У Києві відбувся перший етап тестування до лав патрульної поліції
Катерина БАЧИНСЬКА   

Інформація про заміну одіозної ДАІ на новостворювану Патрульну поліцію викликала справжній ажіотаж серед охочих спробувати себе в новій ролі. За тиждень, відколи почали приймати анкети, до спеціальної комісії було подано понад 17 тисяч заявок. Причому багато претендентів були з кількома вищими освітами, 37% iз них — жінки. У вітчизняному МВС зізналися, що конкуренція буде дуже напруженою, але зазначили, що в кінцевому пiдсумку нову роботу у столицi отримають лише 2 тисячі найкращих. Заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе нагадала, що в бюджеті-2015 закладені кошти, які дозволять виплачувати працівникам зарплату в розмірі 6-8 тисяч гривень.

Учора у столичному Будинку вчителя для претендентів провели перший етап тестування. Тест, який мають скласти майбутні полісмени, широко застосовується в таких країнах світу, як США, Канада та Великобританія. «Ця перевірка не вимагає ніяких спеціальних знань iз правоохоронної тематики. Кандидати мають півтори години для того, щоб відповісти на 60 запитань в електронному вигляді та скласти іспит», — коментують у вітчизняному МВС. Запитання орієнтовані на те, щоб перевірити логіку й аналітичні здібності майбутніх патрульних та комунікативні навички, які знадобляться в роботі. Щоб не було підозри у фальшуваннi, по закінченні тесту претендент на екрані монітора може одразу перевірити, скільки правильних відповідей він дав. Наступний тур передбачає іспит із фізичної підготовки, медичний огляд, тест MMPI, психологічний тест особистості та співбесіду.

Утiм початок тестування не означає автоматичного завершення набору претендентів. Анкети прийматимуться до 6 лютого. Нагадаємо, що випробувати долю можуть громадяни України віком від 21 до 35 років, із повною загальною середньою або вищою освітою.

Паралельно зi створенням патрульної поліції, якій частково перейдуть функції ДАІ, відбудеться розформування старої структури. Тим правоохоронцям, які залишаться за бортом, Ека Згуладзе пообіцяла соціальний захист, проте який саме, поки не уточнюється. Самі ж ДАІвці не поспішають записуватись до лав новоствореного правоохоронного органу.

Із майбутніми поліцейськими зустрівся учора і мер столиці Віталій Кличко. Він пообіцяв, що всіляко сприятиме тому, щоби «на вулицях Києва таки з’явилися ввічливі, добре оснащені поліцейські, які дотримуватимуться законів і самі пишатимуться своєю роботою». Сама ж патрульна поліція з’явиться на вулицях Києва уже в червні.ПоЛюстрація.

4

Коментарі

129.01.15, 12:35

Ека Згуладзе ПОВИННА була б ще нагадати, ЯК Міхо Саакашвілі СТВОРИВ СВОЮ РЕВОЛЮЦІЮ у Грузіі = СПОЧАТКУ ПРИНУДИВ своїх олігархів ЗДАТИ все "чесно зароблене непосильною працею" - а потім створив НОВУ ВЛАДУ!
А ось НАШІ олігархи хочуть одночасно "І рибку з'їсти - і на хер сісти!"
Тобто, при ЗБЕРЕЖЕННІ СТАРОЇ Влади Олігархату - "народити" щось НОВЕ і більш цівілізоване...

    229.01.15, 12:42Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Ека Згуладзе ПОВИННА була б ще нагадати, ЯК Міхо Саакашвілі СТВОРИВ СВОЮ РЕВОЛЮЦІЮ у Грузіі = СПОЧАТКУ ПРИНУДИВ своїх олігархів ЗДАТИ все "чесно зароблене непосильною працею" - а потім створив НОВУ ВЛАДУ!
    А ось НАШІ олігархи хочуть одночасно "І рибку з'їсти - і на хер сісти!"
    Тобто, при ЗБЕРЕЖЕННІ СТАРОЇ Влади Олігархату - "народити" щось НОВЕ і більш цівілізоване...
    Відносно теперішньої влади, місце якій тільки в Кнессеті, все ясно. Не ясно одне - чому наші такі мудрі українці в дійсності такі дурні??? ЯК можна так легко купуватись на слащаві побрехеньки рАшенки, якого всі розумні люди знають, як облупленого? А я скажу вам чому. БІЛЬШІСТЬ лиш прикривається вишиванками й гаслами, а самі ховаються від свого святого обов'язку в дурках, за кордоном і в бігах.