хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

"Точка У" - це дуже серйозно!!!

  • 14.01.15, 22:12
Путлєр припер на Донбас всі види своєї зброї, схоже, що випробовує нові види озброєння? Головне, щоб місцева вата свято вірила, що це зброя "Укропів". Яка забезпечена українська армія...тремтіть, сєпари!

В аэропорту происходит что-то страшное
В аэропорту происходит что-то страшное

В штабе АТО утверждают, что украинские военные прочно стоят на своих позициях.

Сегодня вечером в Донецке вновь начался штурм аэропорта. "Киборгов" не только обстреливают из артиллерии, но и применяют тяжелую бронетехнику.

- Сейчас идет обстрел нового терминала с танков, наши военные должны были провести повторный удар. Сейчас обстановка напряженная, идут бои, - рассказал руководитель пресс-службы штаба АТО Роман Туровец.

По его словам, не смотря на численное превосходство противника, украинские военные прочно стоят на своих позициях.

Тем временем в соцсетях горожане предполагают, что в район аэропорта ударили "Точкой У". В качестве доказательства имеется видео, снятое камерой наблюдения с улицы Артема на подъезде к ЖД-вокзалу.

"КП"

18

Коментарі

анонім

114.01.15, 22:36

    214.01.15, 22:41Відповідь на 1 від анонім

    Ми для москальського шизоїда піддослідні кролики.

      314.01.15, 22:54

      жуть(

        414.01.15, 23:18

        Видимо, приходит пу агония - всегда перед концом обостряется ситуация. Карлик паршивый ощущает, что вот-вот ему капутин, вот и беснуется.

        Господи, помоги нашим Мужичкам выстоять, пусть Матери, Жены, Дети увидят своих родных ЖИВЫМИ и невредимыми

          515.01.15, 00:14Відповідь на 4 від h_s_x2

          Я так не думаю. ЦЕ ПОЧАТОК ВІДКРИТОЇ ВІЙНИ. Донецький аеропорт запланований Путлєром як плацдарм для подальших бойових дій З ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ. Ще авіація на черзі щоб вилітати бомбити Україну не з теритолрії Мааасцковії.Ти уявити собі не можеш, які за цей випалений до тла кусочок землі йдуть криваві бої.

            615.01.15, 00:22Відповідь на 5 від Alter ego*

            Я так не думаю. ЦЕ ПОЧАТОК ВІДКРИТОЇ ВІЙНИ. Донецький аеропорт запланований Путлєром як плацдарм для подальших бойових дій З ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ. Ще авіація на черзі щоб вилітати бомбити Україну не з теритолрії Мааасцковії.Ти уявити собі не можеш, які за цей випалений до тла кусочок землі йдуть криваві бої. Уявити можу. Але стараюсь мислити (незважаючи ні на що) ПОЗИТИВНО, бо думка матеріальна, - так хочу допомогти нам усім, а особливо тим, хто прийняв на себе весь тягар цього нелюдського протистояння...

              715.01.15, 03:58

              Карлик туди і систему залпового вогню "Буратіно" привіз, теж не проста штука. http://podrobnosti.ua/accidents/2015/01/14/1011141.html
              Маньяку кортить воювати, а зомбо-вата підтримує оплесками. Мабуть, в усьому світі ніде більш немає такої нелюдської людської спільноти, як у Рашці. Вчора випала нагода з ватниками поспілкуватися на їхньому пабліку - там така ненависть і жага убивати українців, у жителів далеких Пермі, Петербурга, Москви - що просто не вкладається в голові. Жодні аргументи не діють. Наче людоїди якісь

                815.01.15, 09:43

                сразу много мыслей,сумбур...
                Видела по новостям,что Рашка приволокла своё новейшее вооружение "буратино"(профиль у него такой,носатый),параметры жуткие,слова были "уничтожает всё на расстоянии 5 км"
                и ,ужаснувшись,вспомнила,что в наших,юашных приколах смаковались "интересные" и "остроумные"названия российских средств уничтожения.Наряду с "остроумными" цитатами Сталина....
                Если уж я не могу стрелять,то буду изо всех сил бороться с таким юмором,призываю всех,кто не стреляет,бороться в интернете!!!!

                  915.01.15, 10:04Відповідь на 6 від h_s_x2

                  Я так не думаю. ЦЕ ПОЧАТОК ВІДКРИТОЇ ВІЙНИ. Уявити можу. Але стараюсь мислити (незважаючи ні на що) ПОЗИТИВНО, бо думка матеріальна, - так хочу допомогти нам усім, а особливо тим, хто прийняв на себе весь тягар цього нелюдського протистояння...Мені набридли ці дурниці, котрими присипляють себе мешканці ЗУ. Приїздіть в Донецьк - відразу від ілюзій позбавитесь. Тут страшна РЕАЛЬНІСТЬ. Як тільки путлєр заволодіє територією аеропорту із окружною дорогою - головною артерією, що веде на північний захід України, відчуєте те ж саме і ви. Одні молитви та "пазітіфноє мишлєніє" не допоможуть. У Путлєра РЕАЛЬНІ ДІЇ і НІНА ЯКІ ПЕРЕГОВОРИ ВОНО НЕ ЙДЕ!

                    1015.01.15, 10:13Відповідь на 7 від Natalyl

                    Та ні, просто бл@тья СКИНУЛИ МАСКИ, на які клювали дурні лопухи, що вірять в локшину на вухах! Я все своє життя відчувала які рашисти "добрі", але мене не чули ті, які бачили й чули по Львовах, Рівних, Івано-Франківськах...і всіх інших містах України лиш замаскованих гебнею раССєйських стукачів та інформаторів бо вони мУвчали, як риби, лиш в інеті, прикрившись ніками, показували свій звіриний оскал.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна