хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

"Врємєнщікі" "опісивают", а не захищають.

  • 17.05.14, 11:43

Київська влада не "хунта", а дебіли чи зрадники. Псевдо-захисників Вітчизни - краще розстрілювати за вироком трибуналу, а не довіряти охорону української землі! Так звані "круглі столи" під час війни - КРЕТИНІЗМ вищої міри!!! Вас це не колише? Хоч бабло, яке тратиться на їх утримання, пожалійте!

Вчора,16 травня на "Мотелі" ВЖЕ ЗДАЛИСЬ ЗРАДНИКИ, ХОЧ ПРИЇХАЛО ВСЬОГО 30 бойовиків "ДНР". 10 ВІЛЬНО ПРОЙШЛИ ЧЕРЕЗ КПП!!! РЕШТА ЗАЛИШИЛИСЬ НА ВУЛИЦІ. Командир повідомив, що їх "захопили".
16 травня тільки що розпочався штурм бойовиками "ДНР" військової частини ВВ №3037 на вул Купріна, 1 в Донецьку. Вимагали здатись, присягнути на вірність ДНР і здати зброю. Перед цим ними взята військова частина ВВ на МОТЕЛІ в м. Донецьку разом зі зброєю. http://mungaz.net/main/12689-v-donecke-voennosluzhaschim-prishlos-vyselitsya-bez-oruzhiya-video.html

В Донецке военнослужащим пришлось «выселиться» без оружия (ВИДЕО)http://www.youtube.com/watch?v=UF-BsO1GpeU


Опубликовано: газета «Муниципальная» Донецк, ДНР, воинская часть, Национальная гвардия

Отряды самообороны в Донецке заблокировали воинскую часть №3037, расположенную в городской черте.

Пресс-служба Национальной гвардии Украины так описывает произошедшее: «Сегодня, около 15:00, в воинскую часть №3037, на базе которой дислоцируется управление Восточного территориального командования Национальной гвардии Украины, прибыли вооруженные люди, около 30 человек, которые назвали себя батальоном «Восток» и окружили военную часть.

После того как со стороны окружающих раздались выстрелы, к ним вышли представители командования управления на переговоры. В результате которых, с целью недопущения кровопролития и потерь личного состава, было принято решение передислоцировать военнослужащих с оружием и техникой на военный городок №2 полка 3037.

В настоящее время территория воинской части находится под контролем батальона «Восток».

Активисты ДНР рассказали, что среди их трофеев оказались две сотни автоматов, два БТР, один БМП, три «Урала», две «Газели», пять автобусов.

«Мы принимаем адекватные меры, - рассказал министр государственной безопасности Донецкой народной республики Александр Ходаковский. – Мы не можем смириться с тем, что на территории Донецка будет находиться неподконтрольное нам военное формирование. Это тактически безграмотно. Поэтому то, что сейчас происходит – это методичный процесс по выселению с территории воинской части тех людей, которые здесь находились».

15

Коментарі

117.05.14, 12:46

Якась херня твориться в Україні! Військових самозванці копають в дупу,а ті не теляться! Як вівці! От блять армія!

    217.05.14, 15:26

    Рыба гниет с головы!

      317.05.14, 16:01

      Чим більше зрадників перейдуть на бік ворога - тим менше їх годувати.
      Хай їх відправляють на Кавказ, як із Криму. Там абхазці їх навчать "свободу любити"
      Всі Дон. силовіки - гнилі

        417.05.14, 21:10Відповідь на 1 від taras021

        То не херня, то проста холопська продажність. Продажних треба знищувати, щоб таких самих покидьків не плодили, а не приводити до повторної присяги.

          517.05.14, 21:45Відповідь на 4 від SvarR

          То не херня, то проста холопська продажність. Продажних треба знищувати, щоб таких самих покидьків не плодили, а не приводити до повторної присяги.Так і я,за те ,щоб ввести військовий стан в східних областях! І по закону військового часу............ Інакше порядку не буде!

            анонім

            617.05.14, 21:48

            Тьфу ты!

              717.05.14, 23:02

              Не дивуйтеся Згадайте, хто працевлаштовувався в міліцію останні 10 років. Там же неможливо було чесно працювати! А тепер придумав хтось - "деморалізовані" вони! Ні, поняття "мораль" і мвс безмежногалактичнодалекі.. Це - саботаж.

                817.05.14, 23:03

                Можливо таким чином проходить очищення від різного бруду.

                  917.05.14, 23:44Відповідь на 8 від Korsar-K

                  Можливо таким чином проходить очищення від різного бруду.Що Ви кажете? А я вважала, що гарнізони кормляться народом, державою щоб військові цивільних захищали? Печально, що для вас це звичайне повсякдення.

                    1017.05.14, 23:46Відповідь на 1 від taras021

                    Якась херня твориться в Україні! Військових самозванці копають в дупу,а ті не теляться! Як вівці! От блять армія!ТРИБУНАЛ має діяти! Доки не бояться безкарності - продаються як ПОВІЇ!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна