Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Зворотній відлік.

  • 15.04.14, 09:55
Пригоди Шрека і Шарикова Поліграфа Поліграфовича.

Добкіна «розмалювали» зеленкою і обсипали борошном.
Скандальновідомому кандидату в президенти не пощастило перетнутись з майданівцями дорогою на телешоу

Кандидата в президенти від Партії регіонів Михайла Добкіна облили зеленкою і обсипали борошном. За повідомленням "Громадське ТБ", акцію в Києві провели кілька десятків "афганців", автомайданівців та самооборона Майдану.

Михайло Добкін, який під час зимових боїв у Києві красувався у футболці з написом "Беркут", приїхав до студії каналу ICTV для участі у політичному шоу. Перед входом його вже чекали майданівські активісти. Поруч також стояло авто іншого кандидата в президента Олега Царьова. Після того, як його побили і вигнали з Миколаєва, на нардепа спіткала ще одна неприємність – машині активісти пробили шини і вже чекали Царьова «на чоловічу розмову», коли той вийде зі студії телеканалу.

Раніше луганські сепаратисти закидали Добкіна яйцями і презервативами, а у Кривому Розі місцеві активісти організували зустріч Михайла Добкіна, закидавши його автомобіль яйцями, петардами і тією ж зеленкою. До речі, у рідному Добкіну Харкові зеленкою полюбляли обливати політиків, коли він ще був у губернаторському кріслі.

https://www.youtube.com/watch?v=_5piKaYfTDk

hromadske.tv
В автомобілі Царьова виявили набої до автомата Калашникова
В автомобілі охоронці мали цілий арсенал
В автомобілі охорони кандидата у президенти України Олега Царьова, припаркованого біля офісу одного з телеканалів у Києві, міліціонери знайшли ріжки з набоями, схожі до автоматів Калашникова.
print screenprint screen
ІНШІ НОВИНИ:

Під час обшуку автомобіля Царьова міліціонери виявили три помпові рушниці, декілька магазинів із набоями, бронежилет та упаковки із набоями до мисливської зброї.

Також в салоні авто знайшли нашивки, одяг, зокрема військову уніформу, дозвільні документи на гладкоствольну зброю.


Live streaming video by Ustream

Сам Олег Царьов під час обшуку знаходився у студії програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV. Він намагався вийти зі студії, але його заблокували невідомі люди зі зброєю. Про це Царьов написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я приїхав на телеканал ICTV для участі у прямому ефірі в програмі "Свобода слова". Після того, як потрапив в будівлю телеканалу, його заблокували озброєні люди в камуфляжі. Коли і як зможу вийти - мені невідомо. Ось така "Свобода слова" у нас по-українськи", - написав політик.

Ведучий Андрій Куликов повідомив, що під будівлею телеканалу зібралися представники Автомайдану й афганці 8-й сотні Майдану. Активісти знайшли в авто Царьва боєприпаси до автомата Калашникова. викликали міліцію.

Відео тут:http://ipress.ua/news/v_avtomobili_tsarova_patrony_do_avtomata_kalashnykova_59822.html

Царьов обіцяє зірвати президентські вибори,- відео
На які він сам і балотується
Кандидат у президенти України Олег Царьов запевнив, що зробить все для зриву виборів президента, які заплановані на 25 травня.
ІНШІ НОВИНИ:

Про це він сказав під час зустрічі з сепаратистами, які захопили Донецьку ОДА, інформує "Остров".

"Я впевнений, що виборів не буде. Я роблю все, щоб їх не було. І це простіше робити, коли у мене є мандат. В іншому випадку я б приїхав, а мене б десь у Києві чи в будь-якому іншому місці посадили б і все, це б швидко скінчилося", - пояснив Царьов.

Політик пообіцяв, що завтра знову приїде в Донецьк і займеться створенням "централізованого органу" з центром у цьому місті.

ЧИТАЙТЕ: Прес-служба Царьова повідомляє про його загадкове зникнення

Наголосимо, що під час візиту до Донецька політик також прийняв рішенняочолити сепаратистів.

"Мене сьогодні на мітингу (який відбувався біля будівлі ОДА у Донецьку) і на раді попросили спробувати організувати південно-східний рух і виступити лідером. Я сказав, що спробую. Потрібно допомогти людям", - заявив Царьов.

Нагадаємо, що 9 квітня екс-регіонала закидали яйцями та обили активісти у Миколаєві, а вчора - 10 квітня у Одесі євромайданківці оточили готель у якому переховувася кандадат у президенти.

Додамо також, що вибори президента, які Царьов хоче зірвати, відбудуться в Україні 25 травня. ЯК МОЖНА ДОПУСКАТИ ТАКИЙ БАРДАК:question

https://www.youtube.com/watch?v=K0g0lj00RQU&list=RDK0g0lj00RQU

Катюзі по заслузі:

https://www.youtube.com/watch?v=hRLj-diZkIY

Цікаво, чи можна за законом зареєструвати автомати калаша і 4 ріжки до нього???

Прокуратура відкрила провадження на Царьова
Прокуратура Києва внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення дій депутатом Олегом Царьовим за посягання на територіальну цілісність. Про це йдеться у повідомленні Генеральної прокуратури.

Дії Царьова кваліфікуються за ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України).

"Така реакція прокуратури пов’язана з публічними виступами О.Царьова під час масових заходів, а також у засобах масової інформації, у яких він закликав до роз’єднання країни, посягав на територіальну цілісність держави та висловлював сепаратистські наміри", - йдеться в повідомленні ГПУ.

Як повідомив журналістам в.о. генпрокурора Олег Махніцький, за даним фактом прокуратура міста Києва розпочала досудове розслідування, у ході якого буде встановлений ступінь відповідальності політика за поширення сепаратистських ідей.

"У разі підтвердження цих фактів і його вини Генеральною прокуратурою буде підготовлено звернення до Верховної Ради України з поданням щодо зняття статусу народного депутата України з парламентарія О.Царьова. Водночас може бути внесено подання до Центрвиборчкому стосовно позбавлення його статусу кандидата в Президенти України", - зазначає прес-служба ГПУ.

Окрім того, у зв’язку з подіями, які сталися за участі Царьова 14 квітня у місті Києві під час його відвідин однієї з телекомпаній, повідомляє ГПУ, органи внутрішніх справ відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Процесуальне керівництво здійснює прокуратура м. Києва.

Нагадаємо, у Донецьку Олег Царьов заявив, що готовий стати лідером так званого "Південно-східного руху". Крім того, спілкуючись із тими, хто захопив будівлю Донецької облдержадміністрації , Царьов заявив, що зробить усе для того, щоб зірвати президентські вибори.

ЯКОГО ДІДЬКА ВИПУСТИЛИ ЗВІРЮКУ ДО ДОНЕЦЬКА??? ПодарочеГ???

10

Коментарі

115.04.14, 10:57

так им и надо)

    215.04.14, 10:59Відповідь на 1 від Поговорим

    так им и надо)Поглянь на бардак в останньому відео. Чому не надсилають з групою захвату психіатрів?
    Це ж глибоко хворі від 22-х річного зомбування осибі

      315.04.14, 11:01

      А добкин-то, красавчик

        415.04.14, 12:20Відповідь на 3 від верь

        А добкин-то, красавчикФантомас розбушувався. Друга серія.

          515.04.14, 12:21Відповідь на 4 від Alter ego*

          Их всех скоро начнут мочить всюду, где увидят

            615.04.14, 12:24Відповідь на 5 від верь

            Их всех скоро начнут мочить всюду, где увидятУ нас ВЖЕ "мочать" і давно!

              715.04.14, 12:37Відповідь на 6 від Alter ego*

              С почином вас

                815.04.14, 15:19Відповідь на 3 від верь

                ага...на Шрека похожий...

                  915.04.14, 15:24Відповідь на 8 від Недурка

                  ага...на Шрека похожий...Та вони всі такі! Соплемінник Бродський теж як близнюк Шрека.

                    1015.04.14, 15:25Відповідь на 8 від Недурка

                    Так с него и писался образ

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна