хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Хто не з нами - той проти нас.

  • 15.04.14, 10:37
На Донеччині невідомі розстріляли проросійських бойовиків на блок-посту

Мінімум 10 колорадосів знищені



Половина міліціонерів у Луганську залишилася служити Україні, половина ж написала рапорти. У Донецькій області міліція практично у повному складі зрадила Україну.

Фото: pravda.com.ua

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Леся Оробець.

"50% міліції написало рапорти, 50% залишилось служити Україні. Вся зброя, боєприпаси роздані міліціонерам, збройні кімнати пусті (легкий дисонанс з Кримом та Донецьком). Вся секретка надійно схована. Всі дороги Луганської області закриті блок-постами проукраїнської міліції", - написала Оробець.

"Із негативу. Дуже виросла злочинність (на 300%), оскільки вся міліція охороняє РУВС або стоїть на блок-постах. Окрім того, різко виросло безробіття, що і зумовило ріст розбоїв. Місцевий СБУ захоплювали сокіл, беркут та афганці, що качали ситуацію, щоб отримати ті ж привілеї, що їхні "брати по розуму" в Кримуна", - повідомила вона.

Тим часом, за оцінкою Оробець, ситуація у Донецькій області вкрай погана.

"Місцева міліція практично в повному складі зрадила Україну. Всі (або майже всі) блок-пости контролюються колорадосами. Відбулось повноцінне вторгнення. Розвідувально-диверсійних груп ГРУ ГШ ВС РФ як мінімум кілька, загальною силою до батальйона", - пише депутат.

"Якщо ситуацію не переламати протягом доби, українські прикордонники і армія не зможуть відбити фронтальний наступ російських військ на кордоні, їм по суті відрізали всі комунікації. Почали ходити по квартирах людей з проукраїнськими поглядами (дані з глибини області фрагментарні)", - інформує політик.

За словами Оробець, українські десантники з-під Дніпра таки перекинуті в район Славянська, але їхній командир уже півтори доби не проявляє жодної належної активності, що все більше викликає паралелі з кримськими подіями.

"Із позитиву. Є розрізнені групи людей, що не готові йти "під руку" Путіна і чинять опір, в тому числі збройний. Мінімум 10 колорадосів були сьогодні знищені. У підтвердженому з трьох джерел випадку, невідомі троє приїхали під блок-пост, убили всіх колорадосів з автоматів і відбули. Волонтерський рух по-донецьки", - повідомила Леся Оробоець.

17 квітня в Донецьку планують великий про-український мітинг. Дехто пророкує побоїще, а хтось бачить у цьому певний шанс, додала вона.

Нагадаємо,14 квітня в.о. президента Олександр Турчинов підписав указ пропочаток антитерористичної операції на Сході України на основі відповідного рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 квітня.

В антитерористичній операції на сході Україні задіюватимуть армію.

13 квітня бойовики захопили адмінбудівлі у Макіївці та Краматорську на Донеччині. У місті Слов’янську Донецької області того ж дня розпочалась антитерористична операція, унаслідок якої загинули четверо осіб.

14 квітня у Горлівці Донецької області сепаратисти захопили відділок міліції.

 http://ipress.ua/news/na_donechchyn

i_nevidomi_rozstrilyaly_prorosiyskyh_boyovykiv_na_blokpostu_59825.html

Якщо будуть поступати так всі і кожен, то продажних скотів в України не лишиться:

https://www.youtube.com/watch?v=3M5kXhGMc0M

https://www.youtube.com/watch?v=thGXc72_Lk4

Андрій Крищенко! Начальник міліції Горловки з честю обороняв свій пост. Відстрілювався від сепаратистів. Скинув російський прапор і сепаратиста з даху управління. Був захоплений, побитий. Деякі проросійські сайти повідомляють, що він у зв'язку з учиненим опором був убитий.(розмріялись покидьки!)

Анітрохи не бувало! Відбили! Андрію надана медична допомога. Він з нами. Більш-менш в порядку. СПРАВЖНІЙ ОФІЦЕР. Таких мало. Він і його зам - підполковник міліції Герман Приступа (на фото) виконували свій обов'язок - захищали честь країни. З ТАКИМИ ОФІЦЕРАМИ ВИБУДОВУВАТИМЕМО НОВУ МІЛІЦІЮ!


image

За мужність, самовідданість і вірність присязі, проявлені під час виконання службових обов'язків, спрямованих на захист інтересів держави, Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковым до Адміністрації Президента України спрямовано клопотання про нагородження начальника, що виконує обов'язки, Горлівського міського управління полковника міліції Крищенко Андрій Євгенійович і заступник начальник горлівський міський управління - начальник кримінальний міліція полковник міліція напад Герман Леонідович державний нагорода - орден " за мужність ".

http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/ru/publish/article/1026358


"ЛУГАНСЬК: переважно хороше:

50% міліції написало рапорти, 50% залишилось служити Україні. Вся зброя, боєприпаси роздані міліціонерам, збройні кімнати пусті (легкий дисонанс з Кримом та Донецьком). Вся секретка надійно схована. Всі дороги Луганської області закриті блокпостами проукраїнської міліції.

Із негативу. Дуже виросла злочинність (на 300%), оскільки вся міліція охороняє РУВС або стоїть на блок-постах. Окрім того, різко виросло безробіття, що і зумовило ріст розбоїв. Місцевий СБУ захоплювали сокіл, беркут та афганці, що качали ситуацію, щоб отримати ті ж привілеї, що їхні "брати по розуму" в Криму.

Смотрите: Террористы захватили аэродром в Славянске. ВИДЕО

ДОНЕЦЬК: ситуація вкрай погана

Місцева міліція практично в повному складі зрадила Україну. Всі (або майже всі) блок-пости контролюються колорадосами. Відбулось повноцінне вторгнення. Розвідувально-диверсійних груп ГРУ ГШ ВС РФ як мінімум кілька, загальною силою до батальйона.

Якщо ситуацію не переламати протягом доби, українські прикордонники і армія не зможуть відбити фронтальний наступ російських військ на кордоні (їм по суті відрізали всі комунікації). Почали ходити по квартирах людей з проукраїнськими поглядами (дані з глибини області фрагментарні).

Українські десантники з-під Дніпра таки перекинуті в район Славянська, але їхній командир уже півтори доби не проявляє жодної належної активності, що все більше викликає паралелі з кримськими подіями.

Із позитиву. Є розрізнені групи людей, що не готові йти "під руку" путіна і чинять опір, в тому числі збройний. Мінімум 10 колорадосів були сьогодні знищені. У підтвердженому з трьох джерел випадку, невідомі троє приїхали під блок-пост, убили всіх колорадосів з автоматів і відбули. Волонтерський рух по-донецьки.

Про інші ознаки АТО на території області моїм співбесідникам не відомо. 17 квітня в Донецьку планують великий про-український мітинг. Дехто пророкує побоїще, а хтось бачить у цьому певний шанс.

Смотрите: Журналисты установили имя российского куратора террористов в Славянске. ВИДЕО

На правах ВИСНОВКІВ:

1. Місцеві феодали намагаються продати свої послуги подорожче тій з столиць, яка прогарантує їм повне безроздільне княжіння і дотації. На зразок кадирівської Чечні.

2. У прикордонних областях панує самозаспокоєння на предмет своєї "іншості" від Донецька. Віра в те, що грушники не можуть штурмувати їхні РУВС і не знайдеться 300 відморозків, кому вони роздадуть зброю, перш ніж зникнути. Особливо непевно в Харкові.

3. За цю добу до мене по-справжньому дійшло, як же ж легко було воювати в рідному Києві", - пишет Леся Оробець.

Слава Україні!!!


12

Коментарі

115.04.14, 10:54

с Краматорского увд написали что ушли

    215.04.14, 10:56

    Пора уж и донбассу подниматься и защищать себя

      315.04.14, 11:03Відповідь на 1 від Поговорим

      с Краматорского увд написали что ушлиТисяча рашистів захопили МВД і втекли, бо ж вони грають роль "зєльоних нечєловєчкоф"!

        415.04.14, 11:05Відповідь на 2 від верь

        В Горловке при штурме здания МВД милиционер сбросил с крыши колорада, который сорвал украинский флаг и повесил российский.
        http://youtu.be/3M5kXhGMc0M
        http://ukraine.d3.ru/comments/548076/
        Главу милиции Горловки, который сбросил с крыши сорвавшего наш флаг, освободили
        http://ukraine.d3.ru/comments/548232/

          515.04.14, 11:06Відповідь на 2 від верь

          Пора уж и донбассу подниматься и защищать себяТа піднялись, піднялись, ось тільки що таке пару сотень чи навіть тисяч цивільних проти вишколених на протязі всього життя рашистів, які СТОЛІТТЯМИ, із покоління в покоління, тільки й тим займаються, що захоплюють чужі землі й чуже добро, а вже захоплена територія заросла бур'яном?

            615.04.14, 11:08Відповідь на 4 від Східняк

            О, щиро дякую! Я саме це шукала. Бачила в новинах. Аплодувала зі сльозами на очах від гордості, що і у нас є ТАКІ відчайдухи.*applau se*

              715.04.14, 11:10Відповідь на 4 від Східняк

              Это уже история, запаздываешь с новостями

                815.04.14, 11:13Відповідь на 5 від Alter ego*

                Ничего, лиха беда начало. Наши люди долго собираются, но потом их уже не остановить. Вчера шахтеры и чернобыльцы заявили, что готовы подняться против колорадских самозванцев. А тогда уж, пусть не обижаются, мало им не покажется.

                  915.04.14, 11:14Відповідь на 7 від верь

                  Это уже история, запаздываешь с новостямиА тут що - студія новин? Тут ми обговорюємо, а часом смакуємо факти!

                    1015.04.14, 11:16Відповідь на 8 від верь

                    Ничего, лиха беда начало. Наши люди долго собираются, но потом их уже не остановить. Вчера шахтеры и чернобыльцы заявили, что готовы подняться против колорадских самозванцев. А тогда уж, пусть не обижаются, мало им не покажется.Нема кому їм мізки відмити від проросійської пропаганди! Винні в цім українські меншовартісні управителі, що десятиліттями не блокували зомбоящики рашистів!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна