хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Історична подія дня.

  • 25.02.14, 19:25

Фото

Після довгоочікуваного ленінопаду, що масово проходить в революційній Україні, відбулась на перший погляд така малопомітна, але така знакова подія, як очищення куполу Верховної Ради України від сатанинської совкової символіки. Ура!!!


На станції метро «Театральна» планують знести барельєф Леніна

У Києві на станції метро «Театральна» демонтували барельєфи із радянськими гаслами. Про це кореспондентові Forum'у повідомили у прес-службі метрополітену.


«Гасла в кількості 24 одиниць вже демонтовані. Демонтажем займалися працівники метрополітену. Це була вимога мітингувальників. Гасла є майном метрополітену і перебувають на його балансі. Поки що вони будуть оприбутковані і збережені», - повідомили у прес-службі.
 

Також у метрополітені наголосили, що незабаром буде демонтовано великий барельєф із зображенням Володимира Леніна.
 
«Надалі наші фахівці працюватимуть над демонтажем барельєфа із зображенням Леніна. Оскільки демонтувати його не зовсім просто через велику вагу, наші фахівці до кінця тижня розроблятимуть план щодо його демонтажу», - пояснив представник прес-служби метро.
 

Наразі вищезгаданий барельєф закритий фанерними щитами. Рішення про знищення або передачу демонтованої символіки в музеї поки не розглядалося.

Валентина Дудко,

«ForUm»
Цікаве інше - ХТО саме спровокував лєнінопад:


сРуССкіє, як завжди, в розрусі - впєрєді планєти всєй! Це ж що таке твориться?
Шок! Сносом памятников Ленину по всей Украине занималась группа гастролеров-диверсантов из России. К нам в руки попала секретная видеозапись из их тренировочного лагеря в Белгороде, где они испробовали свою вероломную тактику на местном Ильиче. Посмотрите, какой цинизм! А ведь это же наша история. Думаю, пора срочно готовить Путину ноту протеста?podmig

18

Коментарі

125.02.14, 19:30

Дочекалися!

    225.02.14, 19:32Відповідь на 1 від taras021

    Дочекалися!Як же ж довго прийшлось чекати! Скільки крові пролилось...не допустимо ж помилок 1991 року!

      325.02.14, 19:33Відповідь на 2 від Alter ego*

      Дочекалися!Як же ж довго прийшлось чекати! Скільки крові пролилось...не допустимо ж помилок 1991 року!Партію регіонів треба розігнати і заборонити! І,щоб ні один депутат не попав в нову владу!

        425.02.14, 19:34

        Я теж підтримую такі діїАле на разі є головніші!!!

          525.02.14, 19:37Відповідь на 3 від taras021

          Дочекалися!Як же ж довго прийшлось чекати! Скільки крові пролилось...не допустимо ж помилок 1991 року!Партію регіонів треба розігнати і заборонити! І,щоб ні один депутат не попав в нову владу!За створенням коаліцій треба слідкувати. А до цього хай голосують за відміну своїх злочинних законів.

            625.02.14, 19:39Відповідь на 4 від Ternopol

            Я теж підтримую такі діїАле на разі є головніші!!!Я там дещо дописала. Ти ж знаєш, ми - Овни, вічно біжимо поперед паровозу.

              Гість: lyo Dnepr

              725.02.14, 19:46

                825.02.14, 19:47

                Мене та зірочка давно злостила. Дрібничка, як і ті всі довбані Леніни, але огидно. Так значно краще, а тризуб поставлять - буде чудово!

                  925.02.14, 19:51Відповідь на 3 від taras021

                  Не забувайте врахувати, що все заборонене стає привабливим, яко мученики і гнані...

                    1025.02.14, 19:54Відповідь на 8 від Богдан Бо

                    Мене та зірочка давно злостила. Дрібничка, як і ті всі довбані Леніни, але огидно. Так значно краще, а тризуб поставлять - буде чудово!Я надіялась, що одразу поміняють, але таким як Турчинов байдуже. Його новий коаліційний уряд найбільш хвилює. Коли ліпнину у ВР поміняють і на бульвар Шевченка пам'ятник Кобзарю перенесуть щоб на ту катушку більш нічого не поставили - ото буде добре.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна