Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Завдання №1 виконано!

  • 17.02.14, 08:22
Активістів звільнено, кримінальні справи закрито, Майдан збережено.17.02.2014 03:59


 

Для контролю за виконанням закону про недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час мирних зібрань, буде створена гуманітарна робоча група. Про це в неділю, 16 лютого, повідомив голова Політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк по завершенні зустрічі з генпрокуром, на якій опозиція добилася оприлюднення генпрокуратурою повідомлення, необхідного для набуття чинності закону.

 

Він зазначив, що розмова була “важка, але результативна”: “Перед нами стояло декілька завдань. Перше - звільнити наших побратимів і не допустити відкриття кримінального провадження і арешту декількох тисяч осіб, на яких вже заготовлені матеріали кримінальних справ».

 

«Друге завдання – зберегти Майдан, зберегти наш мирний протест, територію свободи, яка є сьогодні українським Євромайданом», - зазначив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що опозиції вдалося добитись, щоб закон про звільнення від покарання учасників акцій протесту набув чинності.

 

“Хочу привітати сотні і тисячі людей, сімей наших побратимів, які зараз звільнені від кримінальної відповідальності, які можуть далі продовжувати боротьбу за європейське майбутнє України», - підкреслив він.

 

За його словами, “наша акція залишається на Майдані, Хрещатику, в Жовтневому палаці, Будинку профспілок, Українському домі».

 

Він повідомив, що під час зустрічі з генпрокурором було прийнято рішення про створення гуманітарної робочої групи щодо виконання цього закону: «Ми хочемо чітко відслідкувати всі кримінальні справи, які повинні бути закриті. Під дію цього закону повинні підпасти всі, хто брав участь в акціях протесту, щоб кожен знав, що він захищений, його ніхто не буде переслідувати, він буде звільнений від кримінального переслідування».

 

Він повідомив, що до робочої групи будуть входити депутати всіх фракцій, представники правоохоронних і силових структур, аби “чітко відслідковувати виконання закону».

 

«Ми продовжуємо наш мирний протест, продовжуємо наш мирний наступ», - наголосив Арсеній Яценюк і підкреслив, що наступний пленарний тиждень, зокрема вівторок, дуже важливий: «Ми ставимо патання порядку денного – постанову парламенту про відновлення редакції Конституції 2004 року. Люди прийдуть підтримати український парламент, якщо парламент готовий підтримувати український народ в його прагненні відновити конституційний лад в державі».

http://www.youtube.com/watch?v=pBlhXUAEcb0

0

Коментарі

117.02.14, 12:32

№1- Це відставка януковича!
Забули???